- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh gulum hikom su yaz gelsin bende almak istiyorumn baston insallahEliz büyüse eşim yoçıkınca bende çıkarım sma şimdi küçük olduğu için bide bebek arabası biraz büyükkaldır indir katla zor oluyor, yazın baston pusetlerden alıcam o zaman rahat rahat gezerim şimdi eşime muhtacım
E=Roseliz;34157181]Eliz büyüse eşim çıkınca bende çıkarım sma şimdi küçük olduğu için bide bebek arabası biraz büyükkaldır indir katla zor oluyor, yazın baston pusetlerden alıcam o zaman rahat rahat gezerim şimdi eşime muhtacım
Ahh gulum hikom su yaz gelsin bende almak istiyorumn baston insallah
Bak ne guzel akli sendeymis hikomun dedigi gibi
Ahhh ahhh nazlim eskiden bende oyle bi bagirirdim karsiklik verirdim valla cok kiyamatler kopuyordu artik kendimi frenleyebiliyorum cok sukur zamanla oldu
çinare kiss nden kii,, inan ben suan cok rahatim.
Ve her dedgimide tek tek yapior.
Sadece o bagirdiginda susuormm. Ve sonuc ozur dilioor.
Ve bidahakinee daha dikkatli oluyor.
Eskiden kavga ederdk ya, üstüne yürürdm dövecek gibi hemde.
o bendede var..benim kocişde çok iyi insan.yalan söyleyemem..kavga ederiz, asabi, bazen kabaama seviyorum hemde çok...bana o kadar yardim ederki yerleri bile siler bulaşık yıkar çamaşır asar...geçen gün mutfak çokkkk dağınıkti.uymuş dumm bende...sabah uyandım ne göreyim her tarafi toplamış.mutfak bal dök yalakıyamadım.bude işe gitmişdedim senmisin bağıran kıymetini bilmiyenbazen onun bu yaptlkları karşısında kendime ezik hiss ediyorum:2::2:
Ahh gulum hikom su yaz gelsin bende almak istiyorumn baston insallah
Bak ne guzel akli sendeymis hikomun dedigi gibi
Ahhh ahhh nazlim eskiden bende oyle bi bagirirdim karsiklik verirdim valla cok kiyamatler kopuyordu artik kendimi frenleyebiliyorum cok sukur zamanla oldu
Nazlim bak sana ne guzel yardimci oluyo allah razi olsunArtlk bende deniycem kevom bakalım...gözümün önüne yazdıklarimizi . Cok degistin diyo. Simdi seni daha cok cok daha cok seviyorum diyotircem:26:
Wayyyy esinde ne hamaratmis.
Bizimki ben ewdeyken hcbise yapmaz.
Yardim istersem yapar da.
Evde yoksam benim korkumdan bulask yikar, camasr yikar.
Sende adama iskence etme kisss.
Roseb .!.:Kewom ben çok şakindindim ne olduysa doğ
umdan sorna oldu çok sinirleniyorum herseye eşim benim sakindir hiç bi tartışmamız büyümemişyir en faZla 5 dk sorna gelir öper, he bu arada sadede gelim bu hastalık tiroid hastalığı sinirlilik yapıyormuş eşim bana derdi sen böle degildin şimdi. Ben diyorum aşkım bak hep bu hastalıktan dolayı böle oluyormuş öptü beni üzüldü gözleri doldu
Benimkide hep der.saygısızlık ypıyorsun filan...dilime hakim olamıyorumNazlim bak sana ne guzel yardimci oluyo allah razi olsun
Bak zannediyoruz biz susunca oNlar bagirip cagirinca ezik hissediyoruz kendimizi . Kotu hissediyoruz cvp verip bagirinca ohh rahatliyoruz sanki hakli duruma cikiyoruz aslinda biz haksiz duruma dusuyoruz hakli olsakda biz sustunmu onlar zaten pisman oluyo uzuluyorlar bize bagirdiklari icin
Hersey bizde bitiyo esim onceden derdi cok saygisizlik yapiyorsun diye simdi ben susuyoru
Benkovep der.saygısızlık ypıyorsun filan...dilime hakim olamıyorum
Oyyy kiyamam canimm benimm ya allahim hepimizin evliligini mutlulugunu bozmasin insallah evet gulum sinirlilik halsizlik herseyi yapiyo insallah ilaclar hersey normale dönerKewom ben çok şakindindim ne olduysa doğumdan sorna oldu çok sinirleniyorum herseye eşim benim sakindir hiç bi tartışmamız büyümemişyir en faZla 5 dk sorna gelir öper, he bu arada sadede gelim bu hastalık tiroid hastalığı sinirlilik yapıyormuş eşim bana derdi sen böle degildin şimdi. Ben diyorum aşkım bak hep bu hastalıktan dolayı böle oluyormuş öptü beni üzüldü gözleri doldu
Bunlarin hepsi ayni galiba:)) simdi ben diyorum cok saygisizsin diye:)))Kewoo, cinaree wallaa bnm kovcisde aynisini diorduuu
Oyyy kiyamam canimm benimm ya allahim hepimizin evliligini mutlulugunu bozmasin insallah evet gulum sinirlilik halsizlik herseyi yapiyo insallah ilaclar hersey normale döner
Geçmiş olsun gülüm ya..ilaçdanmı oluyor buYa kewom bişi sorucam bu ilçe bende iki gündür ateş yapıyo ben uyuyordum eşim gelmiş bana diyo ateş gibi yanıyordun şuan da öle belime yumurta kursan pişer ateş gibi sende oldumu
T sorda allah allah gülüm bilemedim ki bende hic olmadi belki ilacin yan etkisidi ilaim proktesunu okudun gulumYa kewom bişi sorucam bu ilçe bende iki gündür ateş yapıyo ben uyuyordum eşim gelmiş bana diyo ateş gibi yanıyordun şuan da öle belime yumurta kursan pişer ateş gibi sende oldumu