- 2 Temmuz 2011
- 4.322
- 2.303
Ohhhhh gulumdengeldi uzun zamandan sonra 3 muz bi aaadayizaşagida kimleri görüyorumaskim ayizmm ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhhh gulumdengeldi uzun zamandan sonra 3 muz bi aaadayizaşagida kimleri görüyorumaskim ayizmm ben
kevsersoylu6817 .!.:Ohhhhh gulumdengeldi uzun zamandan sonra 3 muz bi aaadayiz
Geldim ki
Muhteşem üçlü: hiko, kewo, gülo
Du kizz brnde oynuyummmYuppii duu bi oyniyimm
Du kizz brnde oynuyummm
Du kizz brnde oynuyummm
Olmuyo ya keşke üçümüz yan yana olsaydık bak o zaman ne oynardık valla
[QUOTEsoylu;34156996][QUOTEkızda gece cok sıkliz;34156940]Olmuyo ya keda şke üçümüz yan yana olsaydık bak o zaman ne oynardık alıştım sonr/QUOTE]
Evet gulum ya hep b. Bazen cikar ararim evebgelme saati tabi 15 dk rotarla bazen tam zamaninda:))aber 3 bir ara da ne gizel olurdu kadrr ama genede burda bulustukk cok guzel bi dostluk olduya allahim bozmasin
Bizim kizda gece cok sık uyaniyor bakalim bu gece ne olucak esin cok cikmiyorsa disari birak ciksin kiz tabi belli bisaaten sonra direk eve
Aynen gulum en iyisi bos ver bu s eferlik senden olsun:))Oh be öteket erkik senden olsuni türlü tekke yazana kadar canım çıkıyordu şimdi normal mobil e geçtim öle yazıyorum yetişemedim size.
Benim koçiş geç gelince kendisi açıklamasını yapıyor bu gün ben istedim çıkmasını bir ara çok çıkıyoru sürekli kıxıyorduk annesiyle birlikte şimdi bıraktı , bu gün ben çıkmasını istedim o yüzden laf etmicem bu sefer adamı sıkarım )
Geldi şimdi görmesin dedi, eğlence varmış arkadaşlarla oraya gitmiş bilseydim öle bişi olduğunu sizide götürürdüm diyo
Sana nasıl rahatsa öyle de.benim için fark etmez hikom..Cinare ne gusel isimmiş. sen çinare dememi istiosan onu diiim ..
Bende yemek yapmadm walla kocis illa yemek demez.
Simdide kardesnn ewine calismaya gtti. Kimblir ne yer.
Ben bunku yedgm cikulardan snra bise yemem walla.
Ben daha o dömemi aşamadım canım.malesef.dsysnamıyorum bende cevab veriyorum..filan büyüyor gerçekten konu.denedim gerçekten sustuğumda gelib özür diliyor.ama işte dayanamıyorum dilim dönüyorwalla kizlar, bu kocisler uzerlerine gidilmesnden hiicc hoslanmiorlsr.
Dun aksam geldi laptop in sarj'aleti nerdeymos.
Dedm blmiormm cantasinom icine bak dedm.
Bagirdii bi suru söylendi. Yok bdha esyalarimi elleme falan.
Sustummm hcbise solemedm.
Eskiden olsa hkmt "banane snn sarjaletnden, bn ellemedm ne bagiriosn die solenirdi snra
Daha buyuk tartisirdkk..
Dun naptm sustuum,,. Tabi bulmus.
Bende o gttktwn sonra yattm uyudu.
İcine batms geldiii. Uyandrdi beni
Askm sana bagirdgm icin ozur dilerm. Affrt beni.
Seno ck sewoormm. Dedi. Dolu optuu