Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hkomm sensizlik cok kotuu. ohh oturun beraber vakit gecirinn bizde kizim ben esim misket oynuyoruzz cok guzell kizimi gorsen ellerini kaldirip oynuyor:)))netsizlik cok kotuymus. en guzeli kocisle oturmak .. suan muhtesemi izlioruz. yuruyuslere dewam ediormm. yagmur ve soguk olmazsa hergun yuricem inss..
Afiyett olsunn hikomm evet kizimm anasina cekmiss cok guzel oynuyor he ya canin benim ben cok severim gobek atmayi anamlara gittin mi acariz müziği oynariz:)) hikomm ya sensizz bura da olmuyoo gelsin su net artij ben bu gun tarti da coj guzel rakam gormustum ama bu aksam gorumcelerdee cozurttum ve yer dim moralim sıfır tartiya cikmak istemiyom anca sen toplarsi. Su net gelsinnn artikkkkocisle cay keyfi yapioruuz. senin kizcende super oynamistir eminim. o gobek atmalarna bayildim yaaa.. guzel sporduurr .. net geleydii ahh ahh.. kewom bugn hawa kaapaliydi yuruyus yapamadmmm.. diyette yapamiormm (( sizsiz keyifsiiiiizzzzz
hosgeldin aramiza..
bende 9aylik bi oglis annesiyim. senin daha yeniymis. o donemleri atlattik biz. nerede yasiorsun. kendini anlt bakalm..
Napiyimmm hikomm cayy iciyomm gel cay icek sen neydiyonnnNapiosun ortaaaamm
Napiyimmm hikomm cayy iciyomm gel cay icek sen neydiyonnn
Sagolasinnn hikommooo caaydemek,, afiyt olsn.
Yok ortaam almiim uykum kacar ...
Seide gordukten sonra yazusmak farkliymisss yaaaa.
Cok sewecen bir yuzun war.
Boyunda kisa degil..
Bnmde oglan uyuduu. Yerinee yatiricaam.
Sagolasinnn hikomm
Cok sagol hikomm kendimi ovmek gibi olmasin sever herkez benii anam beni sevmeyen olsunnnn:))
Bizim kz daha oynuyorrrr uyumasina cokkk var
Cnm ya benim kizin uykusu nasil diyim gunduz fazla uyumaz bi bakmissin 30 dk 10 dk belli olmuyor ama geceleride 50 kere uyaniyor deli oluyorum bak simdii dun gece kalkti kalti bugunde uyimak istiyo uyutmuyorum agliyoÖlsüüün ayooolll
Senin kizin gunduz uykusu nru muasil. Bizimki toplam 2.5 saatten fazla uyumadi.
O yuzden erkenden uyuyor.
Snn kiz ne zaman yürümeye baslamisti
Gülomuuuuz nerdeee
Elif kayiplarda ztn
Cnm ya benim kizin uykusu nasil diyim gunduz fazla uyumaz bi bakmissin 30 dk 10 dk belli olmuyor ama geceleride 50 kere uyaniyor deli oluyorum bak simdii dun gece kalkti kalti bugunde uyimak istiyo uyutmuyorum agliyo
Cnm bizim kiz cekyattan falan tutup yuruyorda ellerini birakip ayaktada dikiliyor daha yurumuyor
Aman masallahh gece uyusunlar ya gunduz gene zor da olsa vakit geciyoor ama gece uyumayinca olmuyorrrBizimkide gece uykusu iyi.. arada emzigi icin aglior.
Emzigi weriorm uyuyor. Simdi geri uyandii ..
Babasiylaa oynuoor.
Bizmkide siralama yapior. Cekyattan cekyata gecior.
Aman masallahh gece uyusunlar ya gunduz gene zor da olsa vakit geciyoor ama gece uyumayinca olmuyorrr
Ohh oynasinlar bizim kiz da babasiyla oynamayi cok seviyorrr kahkalarr atiyo cadi
Hikom ve gulommm nerelerdesinizzz ulennnnnn:)))
Tmmm hikomm merak ettim gelmeyincee oohhh oturunnnnarkadasımdayım cnmm..