- 2 Temmuz 2011
- 4.322
- 2.303
Iyimm cnm cok sukr starda 3 adami izliyorum:)) aman uyushnn pasam o da iyi ne yapsin tv izliyo meyve yicez simdi:))Nasılsın canım. Uyuyor kurban olduğum uyusunda dinlen sin vucudu.
Senin kızcen nasil
Sebn nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyimm cnm cok sukr starda 3 adami izliyorum:)) aman uyushnn pasam o da iyi ne yapsin tv izliyo meyve yicez simdi:))Nasılsın canım. Uyuyor kurban olduğum uyusunda dinlen sin vucudu.
Senin kızcen nasil
Iyimm cnm cok sukr starda 3 adami izliyorum:)) aman uyushnn pasam o da iyi ne yapsin tv izliyo meyve yicez simdi:))
Sebn nasilsin
Tmm hikomm bn de seni sevirem. Dikkat et cnm bnm oksurme kiyamam hadi sende allaha emanet ol kendine ve yavruna dikkat etBizimkiler showu izliyorlar. Bende oksürüp duruyorum. Yarına iyi olurum. Canım ben kaçtım abinmin tel inden giriyorum.
Çok öptüm seni. Allah a emanet ol. Cook sewiyim seni he muah
Gulommm cnm nerelerdesin sen yaa
Nazlima kiz sendenhicc gelmiyonnn
Elifimmm♥♥♥♥♥♥
Anladim cnm benim merak ettim valla seni bizim kizda bana hayatta bilgisayari actirmiyorr bazen tabletide elimden almaya calisiyor:)) aman iyi olun da canim arada yazsan da olur bende simdi kizimi uyutuyorum ayagimda o uyusun hemen yatagaBen sadece bakmakla yetiniyorum canımın içi..kızlar izin vermiyorki öyle isterimki sizle sohbet ediyim.şimdi geliyorum soz yoksunuz.malum saat farki
Hikommm yavrumm neydiyimm cnm ya oturuyorun kizimi yeni uyuttum sen neydiyon pasam nasil sen nasilsin bakemKe www www www bebekim Naber sin.
Hikommm yavrumm neydiyimm cnm ya oturuyorun kizimi yeni uyuttum sen neydiyon pasam nasil sen nasilsin bakem
Iyimm hikomm sen neydiyonn sizde tartismisiniz(insallah yarin hersey yoluna girer hikomm ben esimi cok uzdum onu kiricak laflar soyledim ve cok pismanim pismanligimi dile getirdim cok kirildigini coj uzuldugunu bi zaman onu yalniz birakmami soyledi ama bu imkansizzzz ben onsun yapamamm ki neyse zaman zaman lazim sadece (Keewwoom nasilsin.
Hikomm yaz bana off ya insalah hersey duzelirrr sende benim hep aklimdasinnnnCanum kewom kocisla fena tsrtisstik.
Kiyafetleri toparlicam anneme gdicez ya yarin.
Sana yazicam.
Hep aklmdasin
Aeo
Iyimm hikomm sen neydiyonn sizde tartismisiniz(insallah yarin hersey yoluna girer hikomm ben esimi cok uzdum onu kiricak laflar soyledim ve cok pismanim pismanligimi dile getirdim cok kirildigini coj uzuldugunu bi zaman onu yalniz birakmami soyledi ama bu imkansizzzz ben onsun yapamamm ki neyse zaman zaman lazim sadece (
Hikom ya sen girmeyince ben napicam olmazki sensi valla uzuldum ozlerim ben seni
hikoşum bozuşmasak olmazmi.hep mutlu olalim.benim kociçde böyle. her şeye vidi vidi.bazen gücümün tklendiği oıdu....ama onlarsizda olmuyorki..siz daha yeni evlisiniz.kev ve sen.bizim 7 sene olacak kismetse..o kadar arsizlaşdikki.bazen çok büyük kavga ederoz.10 dak sonra sanko hiç bbirşey olmamış......kevim gitme hayatim.yarona geçicek eminim...idareci olmak gerekiyor.öpdüm ikinizi ve bebişlerinizi kocaman