Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gulumm matrakk ne kelimeeee oo muhabbetler kahkalarr ay ne guzel olurdu :))
Valla gezmeler toXmalar aldırdık çocukları yürüyüş bile yapardık hele sendeki o spor azmi bizede vururdu çıtı pıtı olurduk
Gulüm,, ya oglan cok hareketli. Ufo yu hmn devirir.
Soba var elektrikli de, korkuorm kendini yakar die.
Matraaak dan ote olurduu be kevcimmm
Nese 2ay idare et erken ısınır Adana sırna rahat rahat duş alırsın
Canimsinizzzz♥♥♥♥♥♥♥Valla gezmeler toXmalar aldırdık çocukları yürüyüş bile yapardık hele sendeki o spor azmi bizede vururdu çıtı pıtı olurduk
Canimsinizzzz♥♥♥♥♥♥♥
Hikomm neydiyon kiz
Hikomm geldiimm cano da bizim kiz durmuyor geldiler gene:))
Bnde uyutmaya calistim cikss olmadi simdi tv izliyo uykusu dq varBebekimmmmmmmmm, bnmki de simdi uyuduuu.. du yatagina yatirim.
Bnde uyutmaya calistim cikss olmadi simdi tv izliyo uykusu dq var
Bizim kide esniyo ama reklam izliyo suan bitsin uyutucam yastiga yatip duruyorr ayy hikommm bnde cok kotuyum valla ya bi cokukluk var ustumde yemek yapip yemek istiyorumm ama daha kizimi uyutucam oyle spor yapmak istiyorummm bnde su kabizlik yuzunden fazla veremiyorum cildircam vallaReklam olunca hesey duruyo bnmoglan icin, uykusu gelince huysuzlaniooo, uyut beni dioo yani. Kis spor yapasm war ama yooook. Boylee bosluk wat sanki icimde. Sıkıntılı degilm ama off ne bilimmm.. kew noliyii baaaaa
Bizim kide esniyo ama reklam izliyo suan bitsin uyutucam yastiga yatip duruyorr ayy hikommm bnde cok kotuyum valla ya bi cokukluk var ustumde yemek yapip yemek istiyorumm ama daha kizimi uyutucam oyle spor yapmak istiyorummm bnde su kabizlik yuzunden fazla veremiyorum cildircam valla
Ne kaar icicem zeytinyagini anama kuu kayisi asla yiyemiyorumm migdem bulaniyo cayip onu yiyinceKabizlik, zeytinyah icsen yemeklerden once bagirsaklarini yumusatir. Ya da gun kurusu kayisi ye.
Ne kaar icicem zeytinyagini anama kuu kayisi asla yiyemiyorumm migdem bulaniyo cayip onu yiyince