- 2 Temmuz 2011
- 4.322
- 2.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canım sen nasılsın , prenses nasıl?Roeelizz cnmm bizde si ozledik nasilsin
Hikommm nerelerdesinnn cnm merak ediyorum
Bnde iyim cnm annemlerdeyim cay iciyorum gel cay icek nasil gecti dis partisi prenses cok iyi sukur 3 disimizi patlattik kendine geldi:)Iyiyim canım sen nasılsın , prenses nasıl?
Bnde iyim cnm annemlerdeyim cay iciyorum gel cay icek nasil gecti dis partisi prenses cok iyi sukur 3 disimizi patlattik kendine geldi:)
Afiyet olsun canımmmm ben yeşil çay içiyorum şimdi baya yorgunum yarında temizlik var , partimiz güzel geçti çok şükür harcadığım emeğe değdi . Hastaymış prenses yeni gördüm canım ama iyileşmiş dişin verdigi sıkıntı olsa gerek..
Sagolasin seninde ellerine saglik ne guzel gecmis ne mutlu sana:) vet cnmniyi cok sukurHiko yokmuuu ???
Sagolasin seninde ellerine saglik ne guzel gecmis ne mutlu sana:) vet cnmniyi cok sukur
Hikom yoknya annwsigile gidicekti aksam ne oldu ne yapti bilmiyorum valla cok merak ediyorum
Hikommm bizde seni sviyoruzz yoklugun belli len:)Düsünceliii arkidişlerimmm benimm..
Sizi fenaaa sewiorummmm
sende beniim canimsin bnde seni eeviyore ya kizim hasta ol ya grip bi hapsiriyo hepsuni cikartiyor huysuz usutmus ya dun kuran oturdukları odada soba yaniyordur bizim kiz da icerde oturmadi disarda oturunca da hemen sifayi kapti bide fazla durmadim bizim evde ben disari cikinca kapi aralik oluncak gidiyo aciyo hop yanima geliyo olucagi buydu zaten(
Kızlar sizi çok özledim ben
Neyseki herşeyi atlattım artık aranızdayım
tama sekerimKis bnm tel in neti sorunlu mudur nedir yaziorum cewapla diorm. Ciksss dedii...
B dhaa habersiz birakmam sekerimmm...
Ya bizimki de aksam hapsirdi bi kac kere.. hasta olmasndan tirsiorum.
Annemde odada durmak istemioo, gezdir die kapiyi gosterio.
Yazik bilioo bzim ewde soguk die cikarmioem, annemn ewi gunes icindee..
Gunum cook guzeldi. Annemm icli kofte yapti ama yemed. Yrn bi dene yiceeemmm..
Annende olmana sewndm. Cok ii oluyor ya. Onlarla olmak esko gunlerdeki gibi,
Anam kocisde yaninda olunca züpeer oluyorrrr kisssa...
Bizde de kahkahalr hawada ucustuu.. guzeldii yaaa annem 31ine gdioo abimmlee.
Birazda ogluma analik yapim diooo. Hakli kadin ..
Güllllllll, sekerim dis partinizin guzel gecmesine sewndm..
Eee sen hakkindan gelirdin tabiii. Keske eresmlerdn bi kac tane kousan albumeee
tama sekerim
Aman hikom ya ne kadar dikaat edersej edek gene hasta oluyor valla ya allahim beterinden korusun insallah hasta olmaz nm
Bizim eve de hic gunes girmiyo ya vala deli oluyorum hep o kaynanamin kaziklari
Hep boyle mutlu ol cnmm bnm cumartesi gunude esim de vardi umraniyeden dayimlar yengemler geldi
Girgir samata hep beraber guzel gecti tbi cnm anen hakli gene gelir anen cnm ama sen cok ozlemisstinn anneni cok guzel vakitler gecirdin
Tamam hikom iki saaten beri yazmaya calistim yazamadim yarin devam ederiz bnde optumKew, ben uyuyorumm.
Yarin dewam ederiz.
Oglis sabah ezaniyla uyandi. Uykuuu feciii war
Cok öptm şekerim
Kis bnm tel in neti sorunlu mudur nedir yaziorum cewapla diorm. Ciksss dedii...
B dhaa habersiz birakmam sekerimmm...
Ya bizimki de aksam hapsirdi bi kac kere.. hasta olmasndan tirsiorum.
Annemde odada durmak istemioo, gezdir die kapiyi gosterio.
Yazik bilioo bzim ewde soguk die cikarmioem, annemn ewi gunes icindee..
Gunum cook guzeldi. Annemm icli kofte yapti ama yemed. Yrn bi dene yiceeemmm..
Annende olmana sewndm. Cok ii oluyor ya. Onlarla olmak esko gunlerdeki gibi,
Anam kocisde yaninda olunca züpeer oluyorrrr kisssa...
Bizde de kahkahalr hawada ucustuu.. guzeldii yaaa annem 31ine gdioo abimmlee.
Birazda ogluma analik yapim diooo. Hakli kadin ..
Güllllllll, sekerim dis partinizin guzel gecmesine sewndm..
Eee sen hakkindan gelirdin tabiii. Keske eresmlerdn bi kac tane kousan albumeee
Roselizim nm geldim anaca ya ev isi yap cocugu doyur derken simdide uyutuyorum sen neydiyon evet ya hikom gene yok ortalikta merak ediyorumm valla bakiyorum acikmi diye hep ama yok acik degilHiko nerdesin sohbetini özledim kewom seninde