- 23 Ekim 2013
- 500
- 10
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her daim uykuluyum :))) acaba bu yuzden mi ki hahahah
Yani uyku yapmiyorda bende pamuk gibi yapiyor kedi gibi oluyorum sakinlesiyorum:)))
Tesekkur ederim gülümm
Ee o zaman aksaamlari iceyim :) kizimda iceseeee :///// of ya biz hala geceleri kalkiyoruz yaaaaa
Hikoşum gördüm seni, gelmişsin. Hoşgeldin. Nasıl geçti bakalım geziniz? İnş güzel vakit geçirmişsindir.
Hikommm cnm hos geldin tekrar yazamadim bi turlu sanaya cnm ne guzel vakit gecirmissin ya masalah allahim bozmasinnVicdansizzzlar, yazmamişsiniz
Hih küsücem sizeee,
Bosa mi actk burayii... geyik yapalmmm diyee..
Karnimmm coook aç, yemek istemiorummmmmmmm.
400gr gelmsssss.. midem büyüdü sanki. (((
Ama o pideyi gormeniz gerektti. Kucuk boyle, 0.40kurus fiyati..
Pidenin fiyatina gore kilo almsm
Hikommm cnm hos geldin tekrar yazamadim bi turlu sanaya cnm ne guzel vakit gecirmissin ya masalah allahim bozmasinn
Canim 400 gr nedir ki senin hayli hayli verir hatta daha fazla verirsin sikma canini oluy mu
Kir ya moralim acayip bozuldu yukarda kuran varmis beni cagiriyor kayinpeder son dk ahanda ezanda okunuyo el gibi son dk haber veriyorlar ya ele bile 1 gun oncesinden haber veriyorlar insan 1 gun onceden haber eder ya bn simdi cocugu uyuttum ne yapicam
Ne biliyim hikom ya cuma kurani diye harelde konusmadi sukran ablayla haberim yok onun bilgisi vardir bence kayinpeder soylemistir once den belki cunku cocuklari sevmek icin hep ugruyor sukran ablagile belki sukran abla da soylemislerdir diye soylememistir bilmiyorum hikom esim sen bilirsin diyo cocukta uyuyo baktim uyaniraa giderim belkiNeicin kuran okuyorlar. Birinin mevlüdü mü. Şüküye de mi yeni haber wermisler. Cocuk uyuyo gelemem de.
Kevsercim beni de çağırmadılar ki. Herhalde haftalık cuma günü Kuranı diyedir. Ben yine de Allah rızası için çıktım gelenlere hoşgeldiniz dedim sonra evime inip oğlumu uyuttum. Çıkmak istemiyorum aslında tekrar. Çıkarsam da sen gelirsen çıkarım. Daha yeni başlıycak. Ayrıca artık oğlumu sevmeye gelmiyo kp haftalardır. Kp çekyatta uzanırken oğlumun üstüne düşmüş ve oğlum bayılır gibi olmuş, nerdeyse kolu bacağı kırılıyomuş.Kir ya moralim acayip bozuldu yukarda kuran varmis beni cagiriyor kayinpeder son dk ahanda ezanda okunuyo el gibi son dk haber veriyorlar ya ele bile 1 gun oncesinden haber veriyorlar insan 1 gun onceden haber eder ya bn simdi cocugu uyuttum ne yapicam
Yok canım uykuda değilmiş. Bazen eşim oğlumu alıp onlara gider. Sonra da ailecek alt alta üstüste şakalaşarak boğuşurlar. Öyle yapıyorlarmış. Oğlumu da çekyata almışlar. Oğlum çekyattan düşmüş önce sonra da kayınpeder onun üstüne düşmüş. Allahım korumuş yarabbim, ölebilirdi de. Kp çok kiloludur çünkü. Kimbilir ne vaziyetteydi ki yavrum hastaneye götürmeye karar vericek. Ben yokken yukarda neler dönüyo da haberim yok yaa.Ayyy gecmis olsunnnn
Nasil yani uykuya dalmista cek yattan mi düsüyor kayinpederin? Ve bebegin uzerine?
Evet Hikmetim yaa ben de sinir oldum. Ana oğul şifreli şifreli konuşuyolardı aralarında, duysaydın kalpten giderdin dediler. İyi ki sen yoktun dediler. ben sıkıştırdım, söyleyin noldu oğluma diyye sonunda açıkladılar.Şüküüümmmm şoktayim, nasil düser kp ustune yaaa. Gorunmez kaza ama dikkat etmeleri gerek. Bir daha olmaz ins. Oglunu yalniz birakma cnm ya. Ay coksinirlendim. Bir de saklamişlar. Sen annesin ya.