- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Merhaba canım. Çıtçıt kullanımı rahat olmayan uygulama bence. Eğer yaptıracaksan Micro kaynak yaptır. Ben 1 aydır kullanıyorum çok rahat. Eğer düşünürsen detaylı tecrübemi paylaşırım.Selam hanımlar, ben şu ara çıtçıtlara merak saldım ve fakat tamamen bilgisizim.
Haftaya kuaförüme uğrayıp bilgi isteyeceğim, biraz da netten kurcalayıp bakınıyorum videolara ama doğrudan kullananlardan yorum almak istedim bir de.
Bana biraz anlatsanıza sentetik, doğal vs. hangisi daha kullanışlı ya da işte illa doğal saç olmasa belli oluyor mu, tuhaf mı duruyor?
Hangi markalar iyi, kullanıp memnun kaldığınız markalar neler, nereden sipariş verdiniz?
Fiyat aralığı ne olmalı, "Şu fiyattan aşağısı zaten çöptür, şu fiyattan yukarı olamaz kazıktır bu arkadaşım" filan diyebileceğiniz sayılar?
Çıtçıt bakımı-boyası, kullanımı nasıl? Kullanışlı mıdır, rahat mıdır, nasıldır?
Çıtçıt saç kullanımında/alımında yapılan hatalar, dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Tecrübe edenler her yönüyle anlatır, bilgi verirse çok sevineceğim.
O değil de bu konunun uyarı mesajı bana nasıl geldi ya? =))
Emzirme dönemlerimde saçlarımın yarısından fazlası döküldüğü için, araştırmıştım bu çıt çıtları. Ondan önce nikahta kullanmıştım, topuzda nefis durmuştu. Yapay saçlar, özellikle fazla koyu ya da açık renk olanlar bildiğin barbie bebek saçı gibi yapay duruyor. Kesinlikle doğal saç kullanılmalı. Bir de pırasa gibi düz saçı olanlarda, benim öyle, çok belli oluyor o ek saçlar, dipleri filan. Daha kıvır kıvır, dalgalı saçlarda daha doğal duruyor. Sürekli şekil verecekseniz kullanın yani bence.
Fiyatlar nedir bilmiyorum ama hiç ya, gramına, yoğunluğuna göre değişiyor. Kuaförüm aracılığıyla alacaktım, sonra baktım yeni saçlarım çıkıyor, salladım.
Ben de merak ediyorum bana nasıl bildirim geldi??
Bizim ne suçumuz var da işlek olmayan bölümlere konu açıp günlerce cevap bekliyoruz. Bu nasıl oluyorsa ben de yapmak istiyorum...Banada geldi,konu açarken sistemmi hallediyor bunu bende bilmiyorum.
Konuyu okumak güzel en azındfan bende bilgilendim bu sayede.
Bizim ne suçumuz var da işlek olmayan bölümlere konu açıp günlerce cevap bekliyoruz. Bu nasıl oluyorsa ben de yapmak istiyorum...
Konuyla alakasız olacak ama bu konu açılınca neden bana bildirim geldi?
O değil de bu konunun uyarı mesajı bana nasıl geldi ya? =))
Ben de merak ediyorum bana nasıl bildirim geldi??
Rica ettim Kazen'e, mesaj attım "Şu bölüme konu açtım, tek bir cevap dahi gelmedi, benzer konulardaki bilgileri okudum güncel değil ve istediğim çeşitlilikte bilgiye ulaşamıyorum, yardımcı olur musunuz?" diye. Yardımcı oldu kendisi, çok teşekkür ederim.
Cevap gelsin diye bdv bölümüne açtım bu zamana kadar bu tür konuları. Mune’nin konuyu taşıdığı yetmiyprmuş gibi bir de beni banladıRica ettim Kazen'e, mesaj attım "Şu bölüme konu açtım, tek bir cevap dahi gelmedi, benzer konulardaki bilgileri okudum güncel değil ve istediğim çeşitlilikte bilgiye ulaşamıyorum, yardımcı olur musunuz?" diye. Yardımcı oldu kendisi, çok teşekkür ederim.
kullanmadım yorum yapmayımSelam hanımlar, ben şu ara çıtçıtlara merak saldım ve fakat tamamen bilgisizim.
Haftaya kuaförüme uğrayıp bilgi isteyeceğim, biraz da netten kurcalayıp bakınıyorum videolara ama doğrudan kullananlardan yorum almak istedim bir de.
Bana biraz anlatsanıza sentetik, doğal vs. hangisi daha kullanışlı ya da işte illa doğal saç olmasa belli oluyor mu, tuhaf mı duruyor?
Hangi markalar iyi, kullanıp memnun kaldığınız markalar neler, nereden sipariş verdiniz?
Fiyat aralığı ne olmalı, "Şu fiyattan aşağısı zaten çöptür, şu fiyattan yukarı olamaz kazıktır bu arkadaşım" filan diyebileceğiniz sayılar?
Çıtçıt saç kullanımında/alımında yapılan hatalar, dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Cevap gelsin diye bdv bölümüne açtım bu zamana kadar bu tür konuları. Mune’nin konuyu taşıdığı yetmiyprmuş gibi bir de beni banladı
Acayip rahatlatıyor abla ben kendim kesiyorum aradan zaman geçiyor kuaföre gittigimde kadın diyor ki kim kesti bu saçınıO makas banade çok cazip geliyor uzun süredir varya
Kaynak olmasında ne olursa olsun kaynak kullandım les birseySelam hanımlar, ben şu ara çıtçıtlara merak saldım ve fakat tamamen bilgisizim.
Acayip rahatlatıyor abla ben kendim kesiyorum aradan zaman geçiyor kuaföre gittigimde kadın diyor ki kim kesti bu saçını
Ben kendim kendime hallediyorum evde :/
Ama sonra bir rahatla ma gelmiyor mu sanki yeniden baştan yaratılmış gibiO işi bende yapıyorum,çok çıldırırsam deli zamanıma denk gelirse vutuyorum makası gidiyor
Ama sonra bir rahatla ma gelmiyor mu sanki yeniden baştan yaratılmış gibi
Aynen bende öyleHırsım geçiyor o anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?