O değil de bu konunun uyarı mesajı bana nasıl geldi ya? =))
Emzirme dönemlerimde saçlarımın yarısından fazlası döküldüğü için, araştırmıştım bu çıt çıtları. Ondan önce nikahta kullanmıştım, topuzda nefis durmuştu. Yapay saçlar, özellikle fazla koyu ya da açık renk olanlar bildiğin barbie bebek saçı gibi yapay duruyor. Kesinlikle doğal saç kullanılmalı. Bir de pırasa gibi düz saçı olanlarda, benim öyle, çok belli oluyor o ek saçlar, dipleri filan. Daha kıvır kıvır, dalgalı saçlarda daha doğal duruyor. Sürekli şekil verecekseniz kullanın yani bence.
Fiyatlar nedir bilmiyorum ama hiç ya, gramına, yoğunluğuna göre değişiyor. Kuaförüm aracılığıyla alacaktım, sonra baktım yeni saçlarım çıkıyor, salladım.

Merhaba canım. Çıtçıt kullanımı rahat olmayan uygulama bence. Eğer yaptıracaksan Micro kaynak yaptır. Ben 1 aydır kullanıyorum çok rahat. Eğer düşünürsen detaylı tecrübemi paylaşırım.

Ben de merak ediyorum bana nasıl bildirim geldi??

Banada geldi,konu açarken sistemmi hallediyor bunu bende bilmiyorum.
Konuyu okumak güzel en azındfan bende bilgilendim bu sayede.

Banada geldi,konu açarken sistemmi hallediyor bunu bende bilmiyorum.
Konuyu okumak güzel en azındfan bende bilgilendim bu sayede.
Bizim ne suçumuz var da işlek olmayan bölümlere konu açıp günlerce cevap bekliyoruz. Bu nasıl oluyorsa ben de yapmak istiyorum...

Bizim ne suçumuz var da işlek olmayan bölümlere konu açıp günlerce cevap bekliyoruz. Bu nasıl oluyorsa ben de yapmak istiyorum...

Bende bilmiyorum nasıl yapıldığını.
Yokuspokus kuzucum bildirimler nasıl geldi bize bir anlatıversen bize bizde öğrenelim:))

Konuyla alakasız olacak ama bu konu açılınca neden bana bildirim geldi?
O değil de bu konunun uyarı mesajı bana nasıl geldi ya? =))
Ben de merak ediyorum bana nasıl bildirim geldi??

Rica ettim Kazen'e, mesaj attım "Şu bölüme konu açtım, tek bir cevap dahi gelmedi, benzer konulardaki bilgileri okudum güncel değil ve istediğim çeşitlilikte bilgiye ulaşamıyorum, yardımcı olur musunuz?" diye. Yardımcı oldu kendisi, çok teşekkür ederim.

Bende kullandim dogal saç ama bunlar gram gram değişiyor benim çıt-çıt saçlarım azdı sanırım ama ben takmaya cok alışmıştım kendim evde takabiliyordum . Bir de onu tabi boyamıştım sariya ya aslina bakacak olursan uğraşılcak bisey degil. Yika kurut fönle. Gerci her zaman gerek olmuyor yikamaya ama.
Suan duruyor cekmecede benimkiler,ana saçım uzadı baya zaten.
Boncuk vardi o zamanlar yani ben sana suan 9,10 sene oncesinden bahsediyorum. O kesinlikle daha kullanışlı belli olmuyor ve duştan çıkınca yatınca vs hep seninle. Sadece ilk gün batıyor.
Sonra iste micro kaynak çıktı. Ona da heves ettim ama onun gercek mikro olmama ihtimali var
.kullandiklari malzeme cok önemli. Takarken yani

Çünkü çıkarması da var onu ve çıkarırken aseton gibi cok zararli bir madde sürüyorlarmış. Üstelik 1,5 ayda bir çıkartman gerekiyormus. E buna zaman mi yeter ? 1 bucuk ayda kuafore git bekle. Bide para ver..Boncuk sac mesela 3 ayda bir çıkıyordu. Bazen nadiren elime geliyordu benim ucundan cekiyordum cikariyordum posete koyuyordum 160 170 tane vardi benim saçımda. 3 ayda bir gidiyordum hepsi sökülüyor geri takiliyordu

Ya aslinda en pratigi çıt çıt ancak suan fiyatlari hic bilmiyorum ben. Sentetik alma orjinal sac al. Boyayabilirsin keratinle duzlestirebilirsin kendi saçın duzse mesela
Daha uzun ömürlü olur.

Biz yapamıyoruz demekki bunu demi..

Cevap gelsin diye bdv bölümüne açtım bu zamana kadar bu tür konuları. Mune’nin konuyu taşıdığı yetmiyprmuş gibi bir de beni banladı

kullanmadım yorum yapmayım

Kesinlikle tavsiye etmiyorum .hem kullanisli degil. Hemde saclarin aralarindan gorunmesi sinir bozucu .birde saciniz seyrekse durum daha vahim .sacim gur olmasina ragmen duz kullanimda aralarindan bazen belli oluyor buda hos olmuyor.

Cevap gelsin diye bdv bölümüne açtım bu zamana kadar bu tür konuları. Mune’nin konuyu taşıdığı yetmiyprmuş gibi bir de beni banladı

Sitenin temel kanunu budur,konular yanlış yere açılırsa istkamet kodes oluyor

O makas banade çok cazip geliyor uzun süredir varya
Acayip rahatlatıyor abla ben kendim kesiyorum aradan zaman geçiyor kuaföre gittigimde kadın diyor ki kim kesti bu saçını

Ben kendim kendime hallediyorum evde :/

Kaynak olmasında ne olursa olsun kaynak kullandım les birsey

Acayip rahatlatıyor abla ben kendim kesiyorum aradan zaman geçiyor kuaföre gittigimde kadın diyor ki kim kesti bu saçını

Ben kendim kendime hallediyorum evde :/

O işi bende yapıyorum,çok çıldırırsam deli zamanıma denk gelirse vutuyorum makası gidiyor

Canim selam.Yillardir ablam kullanir hem kaynak hem citcit gayet memnun hattta citcit kullanmayi daha sever krepesini yapip takar sacina.Onunkiler gercek sac.Baskasinin saci haram diyen duyarcilar gelmesin lutfen.Ama gercege yakin saclar var boyanan fon cekilen daha hesapli onlari arastir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…