- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Bazen dışarda görüyorumda bariz belli oluyor çıtçıt olduğu.
Gel vazgeç bu sevdadan:))
Abla ille de alasım var tipimden sıkıldım ama sonradan "Vay bilmiyorduğm" diye ağlamayayım, bileyim "Bile bile istedin bak kar-zarar hesabını yaptın" diyeyim diye soruyorum, anlatsınlar nesi var nesi yoksa.
Sağ olun ben okuyorum şu an henüz "Ayy alınmaz bu" dediğim bir şey okumadım. :)
Hiç kullanmadım ama şu ara saçıma makas atasim var öyle böyle değil çok çok azaldı bakım falan yaptığım da yok makas gördükçe konuşuyorum ne yapsak diye
Ben yillar once kullanmistim el alisi ca takmaya cok rahat her sekili yapardim istedigim anda cikarirdim kaynak gibi diplerden de gorunmuyor dogal duruyor boyardim masa yapardim her kuaforden alinmaz icine sentetik sac karistiriyorlar spray sikmadiysan ayda 1 sac kremi ile ilik sudan gecirerek yika sakin sac gibi kopurtup citeleme acilmiyor markaya gelince bildigim kadariyla belli bir markasi yok kaynak yapan kuaforlerden temin edebilirsinSelam hanımlar, ben şu ara çıtçıtlara merak saldım ve fakat tamamen bilgisizim.
Haftaya kuaförüme uğrayıp bilgi isteyeceğim, biraz da netten kurcalayıp bakınıyorum videolara ama doğrudan kullananlardan yorum almak istedim bir de.
Bana biraz anlatsanıza sentetik, doğal vs. hangisi daha kullanışlı ya da işte illa doğal saç olmasa belli oluyor mu, tuhaf mı duruyor?
Hangi markalar iyi, kullanıp memnun kaldığınız markalar neler, nereden sipariş verdiniz?
Fiyat aralığı ne olmalı, "Şu fiyattan aşağısı zaten çöptür, şu fiyattan yukarı olamaz kazıktır bu arkadaşım" filan diyebileceğiniz sayılar?
Çıtçıt bakımı-boyası, kullanımı nasıl? Kullanışlı mıdır, rahat mıdır, nasıldır?
Çıtçıt saç kullanımında/alımında yapılan hatalar, dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Tecrübe edenler her yönüyle anlatır, bilgi verirse çok sevineceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?