ben çıt çıt saçı sadece özel gulerde birkaç kez kullandım ama günlük tavsıye ederım ynı hergun tak cıkar ugrasılmaz onunla.. ben boncuk kaynak kullanmıstım cok ta memnundum ama uzun süredir kullanmıorum kendı sacm üzel uzadı bakım yapıyorum vs düğün dernek olursa kullanırım

Uzun yıllar sarı uzun çıtçıt kullandım :) ama 1 senedir kaynak saç kullanıyorum ve çok daha memnunum. Detaylarına girmeden önce şunu söyleyeyim. Hangisini kullanırsın bilemem ama ikisi için de kaliteli sonuç için belli bütçe ayırman ve kesinlikle doğal saç alman gerekiyor. Kendimce avantajlarını ve dezavantajlarını maddeliyorum:
* Çıtçıtı her sabah takıp her gece yatmadan çıkarman gerekli. Kaynakta böyle bir sorun yok hep saçında (evliysen takıp çıkarmak, gece kısa saçla kalmak istemeyebilirsin, bu durumda kaynak daha mantıklı olur.)
* Dediğim gibi kaynak hep saçında :) onla yıkanmak zorundasın, her ne kadar kısa zamanda alışılsa da daha önce ek saç kullanmadıysan sana zor gelebilir. Çıtçıtta istediğin zaman takıp çıkarabilirsin , saçında olduğu gibi de sık yıkamak gerekmiyor zaten.
* Çıtçıtı çok dikkatli takmalısın çünkü hemen görünüp kötü bir görüntüye sebep oluyor, hele rüzgarlı havalarda uzak durmalısın. Kaynak bu konuda en büyük artısını veriyor ve doğru yerde yaptırdığında o kadar doğal ve güzel oluyor ki hiç belli de olmuyor.
*Çıtçıtta saç rahat at kuyruğu toplanmıyor hatta nerdeyse hiç toplanmıyor ve nasıl taktıysan saç ayrımını o hizada bırakman gerekiyor, ama gözünü sevdiğim kaynaklarımı ister at kuyruğu ister topuz her şekilde toplayıp istediğim yere de savuruyorum :)
*Çıtçıt daha uzun ömürlü bu yüzden de daha az masraflıdır, arada boyatmak istersen boyatırsın, istediğinde kullanıp istemezsen kullanmazsın. Kaynak bakım istiyor, hep kafanda olduğu için boyası daha çabuk akıyor ve daha sık boya gerektiriyor. Ayrıca kaynakları hemen hemen 3 ayda bir çıkarıp tekrar taktırman ve buna hem zaman hem bütçe ayırman gerekiyor ki bu asıl zorlu kısmı.
*Çıtçıtı doğal maşasız ya da fönsüz saçınıza takamazsınız çünkü çok eğreti duruyor. Kaynak birlikte yıkanıp kuruyor saçınla bütünleşiyor, her ne kadar fönlü ve bakımlı daha güzel dursa da tamamen doğal da kullanılabiliyor.
Kendimce yardımcı olmaya çalıştım ama bana sorarsan benim tercihim kesinlikle güzel bir yerde yapılmış kaynaktan yana. Zararı yok mu derseniz? Elbette biraz oluyor her işlemdeki gibi. Ama saçınız çok az uzuyor ve istediğiniz uzunluğa ve gürlüğe gelmesi çok uzun zaman alacaksa tavsiye ederim. Uzun, güçlü, feminen, havalı saçların kadını çok dişi gösterdiği inkar edilemez .:)

Son düzenleme:
Canım hiç kullanmadım ama
Çoğu arkadaşım kullanıyor bakımı zor
Gerçekten hergun kuzenim yıkıyor onu elinde kuaföre götürüyor orda ona fön çektiriyor maşa yaptırıyor neler yaptırmıyor ki saç kremi fln sürüyor ona harcicam parayı kendi sacima harcarım
Gerçek sacdı iki tane almış parası çok ya 4 milyar vermiş

4 bin mi? 4 bini vermem yav. :/

Canım hiç bilmiyorum ki bence çıtçıt belli oluyor kaynak daha iyi kullanan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla

Bilemiyorum ki. Benim saçım kendimi bildim bileli uzundur.

Ben de kullanmadim.Doğal saç olmayanları elektriklenme yapabilir sanki. Pek güzel duracağını sanmam. Ama gercek sac kullananlardan memun olmayan pek de karsilasmadim. Istedigin gibi boyayabiliyorsun, sekil verebiliyorsun, istemezsen cikarabiliyorsun. Kaynak gibi sıkıntılı degil.

Hiç kullanmadım umarım bilgi sahibi olursunuz nette var ama takımı olsun bakımı olsun netten iyice bilgi alın ögle satın alın ve başlayın ben şahsen her gün tak çıkar tek başıma beceremiyecegimden istemedim bir ara bende düşünmüştüm ama bakımı filan uğraş istiyor birazda

Ben kullanmadıö ama bi arkadaşım kullanmış dı çıt çıtları baya belli oluyordu saç diplerindrn

Çıtçıt hakkında bir bilgim yok ama benim de afro dalga yaptırasım var buaralar. Saç diplerim biraz toparlasın diye bekliyorum.

Eğer acil değişiklik istiyorum kafasındaysan bir araştır bence sende. f/p oranı çıtçıt ya da kaynaktan daha iyi. Saçı tamamen örüp ardından afro saçları iple ekledikleri için saça fazla zarar verme durumu yok. Sentetik saç kullandıkları için fiyatlar uygun söktürmesi dahil max. 700 tlyi görmez bile. Afro olduğu için de saçın sentetik olması yapay durmuyor. Bir de alttaki kendi saçlarını geriye doğru ince ince çekiştirerek ördükleri için otomatik olarak genç gözüküyormuş insan. 2 3 ay gidiyor diyor kullananlar. Sevmezsen de bir-iki hafta kullanıp söktürürsün en azından verdiğin paraya acımazsın.

Canim oncelikle merhaba ben gerçek saçta sentetikte kullandım. İlk aldığında sentetik al bence. Çok kaliteli sentetikler var ısıya dayanıklı 3aydir falan kullanıyorum gerçek saça verdiğim paralara yazıklar olsun dedim. Kuaför suzandan aldım yarımay ve iki yan kestim kendim istediğim gibi yaptım kullanışı çok kolay fon cekiyorum çok yaklastirmadan. Gayet memnunum bence önce sentetik alıp dene memnun kalmazsan gerçek alirsin. Ben bunları 120TL ye aldım gerçek saç olsa 700-800falan oluyor canim

Hiç kullanmadm ama kullanan çok gördüm
Pek bilgim yok açıkçası :)

Ben kullandım çit çit yaklaşık 5 yıl önce.Gercek saç aldım 6 parçaya 500 tl ödemiştim.Yani kendi saçınız gibi boya vs yapabiliyorsunuz fakat kullandıkça dökülüyor o saçlar ve yıpranıyor.ondan önce sentetik almıştım ama sadece 1 defa kullanabildim.ona herhangi bir uygulama yapılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…