- 18 Kasım 2019
- 58
- 21
- 3
- 36
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Selam hanımlar, ben şu ara çıtçıtlara merak saldım ve fakat tamamen bilgisizim.
Haftaya kuaförüme uğrayıp bilgi isteyeceğim, biraz da netten kurcalayıp bakınıyorum videolara ama doğrudan kullananlardan yorum almak istedim bir de.
Bana biraz anlatsanıza sentetik, doğal vs. hangisi daha kullanışlı ya da işte illa doğal saç olmasa belli oluyor mu, tuhaf mı duruyor?
Hangi markalar iyi, kullanıp memnun kaldığınız markalar neler, nereden sipariş verdiniz?
Fiyat aralığı ne olmalı, "Şu fiyattan aşağısı zaten çöptür, şu fiyattan yukarı olamaz kazıktır bu arkadaşım" filan diyebileceğiniz sayılar?
Çıtçıt bakımı-boyası, kullanımı nasıl? Kullanışlı mıdır, rahat mıdır, nasıldır?
Çıtçıt saç kullanımında/alımında yapılan hatalar, dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Tecrübe edenler her yönüyle anlatır, bilgi verirse çok sevineceğim.
Merhaba,nerde yaptırdınız bene bilgi alabilir miyim?Merhaba canım. Çıtçıt kullanımı rahat olmayan uygulama bence. Eğer yaptıracaksan Micro kaynak yaptır. Ben 1 aydır kullanıyorum çok rahat. Eğer düşünürsen detaylı tecrübemi paylaşırım.
130 derece diyorlar ama bilemedim şimdi kuaför suzan i takip ederim sürekli ordan duymuştum bende sentetik yarim ay dalgalı düşünüyordum son zamanlardaÇıtçıt yerine yarımaylar çok daha iyi ben düğünüm için aldım 1 kerelik takıcam diye ama hata edip kaliteli sentetik aldım güya ısıya dayanıklıydı ucuzda değildi bu arada maşayı sürer sürmez yandı. Sakın o hataya düşmeyin 600 700 tlden aşşası çöp hatta bir yerde 1000 tlye bulmuştum hem gür hem çok kaliteliydi bence iyi bir para ayırıp ömürlük kullanın..
Gerçek çıt çıt almıştım oradan. Sentetik hiç kullanmadımkuaför suzan dan sentetik saç alan varmı?
Teşekkür ederim ben sadece sentetik dalgalı yarim ay istiyorum özel günlerde kullanmalık çok pahalı gerçek saç zaten saçlarım uzuyor ama dalga verdiğim zaman illaki geriye topluyor kısalıyor saç☺Gerçek çıt çıt almıştım oradan. Sentetik hiç kullanmadım
Memnun kaldım aynı istediğim renkteydi. Kaliteli bir urunduTeşekkür ederim ben sadece sentetik dalgalı yarim ay istiyorum özel günlerde kullanmalık çok pahalı gerçek saç zaten saçlarım uzuyor ama dalga verdiğim zaman illaki geriye topluyor kısalıyor saç☺
peki nasıl istediğin gibi geldi mi memnun kaldın mi
cit cit aldim bariz sentetik hic dogal degilkuaför suzan dan sentetik saç alan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?