Cit cit sac araniyor

Papatyabahari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
114
4
118
34
İstanbul
Hanimlar mrb gercek sac cit cit ariyorum saclarim dore kahve en az 3 en fazla 6 parca ve uzun olmasini istiyorum elinde olup satmak isteyen var mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bendede gerçek saç var kaynak şeklinde alındığı gibi duruyor taktırmak için almıştım gebelik başlayınca taktırmadım , kaynağı tavsiye ederim bu arada çıtçıttan çok daha kullanışlıdır sadece düğünde çıt çıt taktırmıştım o bile rahatsız etmişti kaynak çok daha rahat oluyor kendi saçın gibi çıtçıt kabarık duruyor sanki, düşünürsen özelden görüşelim canım 100 adet var elimde boyu uzun koyu kahve tonunda ( doğal saç tonunda ) boyasız, işlemsiz doğal bi saç düşünürsen özelden yazarsın fiyatı konuşuruz canım fotosunuda atabilirim ...

Kızlar bende de var gercek sac. Kuaforumden almistim. sacim cok oldugu icin 11 parca benimkisi. Çok az kullanildi. Temiz ve bakımlı. Gercek sac! Çünkü ben kendim de evde lslem yaptim. Harika da oldu. 400 e almistim ama 300e vericem! Ilgilenirseniz :)

Konunuza yazıyorumm ama banada lazım varsa ama saçım küllü kumral varsa bana yazın özelden arkadaşlar

210 gr 55 cm uzunluğunda var, gerçek ve boyasız saç..içinde naylon karışım falan yok.
520 liraya almıştım..hemen hemen yarı fiyatına vermeyi düşünüyorum..

Son düzenleme:
210 gr 55 cm uzunluğunda var, gerçek ve boyasız saç..içinde naylon karışım falan yok.
530 liraya almıştım..hemen hemen yarı fiyatına vermeyi düşünüyorum..
fazla gelir bana canım 100 tl ye falan arıyorum ben suan öyle bi bütçem yok anca çok acil satan ya da ihtiyacı olmayan biri olursa :)

Hanimlar mrb gercek sac cit cit ariyorum saclarim dore kahve en az 3 en fazla 6 parca ve uzun olmasini istiyorum elinde olup satmak isteyen var mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba

Medcezir nickli arkadaşımızda gerçek saç var isterseniz onları temasa geçin.

Kolay gelsin

Kizlat bendeki sac gercek! Bu da demek ki normal sac gibi islem uygulayabilirsiniz. Ben aldıktan sonra boyadım, balyaj bile attim. Valla mis gibi de oldu. Istersen rengi acip, koyulastirabilirsin. Normal sac gibi! Bende ki kumral, aralarda balyaj var. Ama 11 parca ve bolemem. Siz paylasacak birilerini bulursaniz o ayri... Ilgilenirseniz ozelden yaxin.
raife_otti@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…