Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

arkadaşlar ben gercek cıt cıt saç almayı düşünüyorum ankara kızılaydan onerebılecegınız yerler varmı fıyatları nasıl bılgısı olan arkadaslar cevaplarsa sevınırım

uzun süre çıt çı kullandım . Eğer saçınızın hızlı uzamasını istiyorsanız, çıt çıt kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Kesinlikle çıt çıt saç uzamasını engelliyor

Kızlar annem saçına kaynak yaptırcak saça zarar veriyor mu ? Fiyatları ne durumda yardımcı olursanız sevinirizz

uzun süre çıt çı kullandım . Eğer saçınızın hızlı uzamasını istiyorsanız, çıt çıt kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Kesinlikle çıt çıt saç uzamasını engelliyor

Aaa nedenki acaba ben kullanıyorum ama uzamasında bi sıkıntı yaşamadım arada takarken 4-5 tel saçımın koptuğu oluyor ama böyle bi zararı olabilir mi bilemiyorum, kaynakla mı karıştırdınız acaba ?

arkadaşlar ben gercek cıt cıt saç almayı düşünüyorum ankara kızılaydan onerebılecegınız yerler varmı fıyatları nasıl bılgısı olan arkadaslar cevaplarsa sevınırım

canım ben gecen hafta kızılay avm den aldım hanı su yenı acılan yer varya ykm nın karsısındakı buyuk avm oradan rönesans peruk dıye bı yer 45tl 1 tanesı benım kuzenım kuafor ve oda oradan alıyormus hep onerırım

Kızlar annem saçına kaynak yaptırcak saça zarar veriyor mu ? Fiyatları ne durumda yardımcı olursanız sevinirizz

canım benım ben gecen hafta aldım cıt cıt orada adama sormustum kaynak dahamı ıı olur dıye kesınlıkle onermıyorum bence cıtcıt kullanmanız daha ıyı olur dedı cunku kaynak sacları dokuyormus

Kızlar bende bu ara çıt çıt almayı düşünüyorum. Araştırma yaptım iyi bir saç satan yer buldum fakat bi 135 gr lık olan saç var bide 160 gr. Benim saçım az ve seyrek ayrıca boyuda kısa omuzlarıma değiyo birazcık. 160 gr çok mu fazla gelir sırıtır mı kafamda yoksa ideal mı??? :KK25:

Kızlar bende bu ara çıt çıt almayı düşünüyorum. Araştırma yaptım iyi bir saç satan yer buldum fakat bi 135 gr lık olan saç var bide 160 gr. Benim saçım az ve seyrek ayrıca boyuda kısa omuzlarıma değiyo birazcık. 160 gr çok mu fazla gelir sırıtır mı kafamda yoksa ideal mı??? :KK25:

sırıtmaz tabı ki,düzgun takılırsa ve maşa yaparsanız sırıtmaz.önce 135 gr alın bı kullanın eğer ilave ettirmek istersenız parça halınde alırsınız yıne.ama 160 gr da kullansanız daha guzel olur tabi.alışmak maksatlı 135 gr ile başlayabılırsınız anlamında söyledım :KK34:

sırıtmaz tabı ki,düzgun takılırsa ve maşa yaparsanız sırıtmaz.önce 135 gr alın bı kullanın eğer ilave ettirmek istersenız parça halınde alırsınız yıne.ama 160 gr da kullansanız daha guzel olur tabi.alışmak maksatlı 135 gr ile başlayabılırsınız anlamında söyledım :KK34:
Ben ortasını bulup 140 gr almaya karar verdi, dediğin gibi az geldiğini anladığım an ek olarak alırım yinede, çok teşekkür ederim yorumun için :KK16:

merhaba kızlar..benimde saçlarım çok seyrek..boy konusunda bir sıkıntım yok ama toplayınca kedi kuyruğu gibi kalıyorlar :)) bu nedenle kaynak veya çıt çıt kullanayım gür dursun istiyorum.Ancak zayıf saçlarda kaynak daha kötü yapıyormuş.Çıt çıt alsam kullanımı kolay mı?vede izmirden nerden alabilirim? veya netten satılanlara güvenebilirmiyim sizce?

merhaba kızlar..benimde saçlarım çok seyrek..boy konusunda bir sıkıntım yok ama toplayınca kedi kuyruğu gibi kalıyorlar :)) bu nedenle kaynak veya çıt çıt kullanayım gür dursun istiyorum.Ancak zayıf saçlarda kaynak daha kötü yapıyormuş.Çıt çıt alsam kullanımı kolay mı?vede izmirden nerden alabilirim? veya netten satılanlara güvenebilirmiyim sizce?

merhaba kaynak yaptırma sakın çıt iyi istediğinde tak istediğinde çıkara ben netten almış şahane valla izmiri hiç bilmiyorum görerek alamak daha iyi olur tabi

mrb bnde cıt cıt almayı dusunuyorum tekırdagda otruorm ve gorerek almak ıstdm kuaforlerı dolastım 300-350 dedıler yanı 300 vermısken dha gur olsun dıe 350 tl olanı dusunuyorum bırkac gun ıcınde sıparıs vermeyı dusunuyorum acaba burdan güvendiğim bi kuaförden mı alsam yoksa istanbuldan mı alsam kızlar:44:

mrb bnde cıt cıt almayı dusunuyorum tekırdagda otruorm ve gorerek almak ıstdm kuaforlerı dolastım 300-350 dedıler yanı 300 vermısken dha gur olsun dıe 350 tl olanı dusunuyorum bırkac gun ıcınde sıparıs vermeyı dusunuyorum acaba burdan güvendiğim bi kuaförden mı alsam yoksa istanbuldan mı alsam kızlar:44:

kaç gr alacaksın çok pahalı ben gittig 145 gr 156 aldım ve tamamen ham saç boyadım her işlemi yaptım 6 parça alma bence ya netten ya istanbuldan al çok güzel ama her fırsatta takıyorum

kaç gr alacaksın çok pahalı ben gittig 145 gr 156 aldım ve tamamen ham saç boyadım her işlemi yaptım 6 parça alma bence ya netten ya istanbuldan al çok güzel ama her fırsatta takıyorum

oncelıkle tesekkurler kuaföre kac parca oldgnu sormadım ama oldukca yogndu ztn dha fazlasını bnm sclarım kaldırmaz dıe dusunuyorum ama 8 parca ayrıca saclarımın uclarını ınceltıcegını de soyledı ama saclarm kırık oldgndan ztn kestrmek zorundaym. netten almakta cok tereddut ettım bitli geldi diyenler oldu gercek saç dgl diyenler oldu.. istanbulda da nereden alıcagımı bılmıyorm ıstanbulu bılmıyorum acıkcası

oncelıkle tesekkurler kuaföre kac parca oldgnu sormadım ama oldukca yogndu ztn dha fazlasını bnm sclarım kaldırmaz dıe dusunuyorum ama 8 parca ayrıca saclarımın uclarını ınceltıcegını de soyledı ama saclarm kırık oldgndan ztn kestrmek zorundaym. Netten almakta cok tereddut ettım bitli geldi diyenler oldu gercek saç dgl diyenler oldu.. Istanbulda da nereden alıcagımı bılmıyorm ıstanbulu bılmıyorum acıkcası

valla canım benim netten aldığım yer kapanmasaydı ordan al derdim ama kapandı ,nette alacağın zaman daha önce almı kişilerle görüş onlardan en dogru bilgiyi alırsın

Selamm :) bende çıt çıt almak istiyorum ama arkadaşlarım onlar çabuk dolaşır açamazsın diyor bilgi veririmisiniz ? :/ birde sanırım biraz pahalı :/ hem renkli hemde saçın boyu için istiyorum renkliler kozmetikçide 10 tl falan ama saçı uzatmak için olanlar pahalıymış sanırım :/

bugün aldım çıt çıtlarımı istediğim kdr gür değil aslında ama uzun ve aralarında beyazları var saç rengi de tam tutmadı çıt çıtın da saçımında doğal renk olmasına rağmen :KK43:

bugün aldım çıt çıtlarımı istediğim kdr gür değil aslında ama uzun ve aralarında beyazları var saç rengi de tam tutmadı çıt çıtın da saçımında doğal renk olmasına rağmen :KK43:

nerden aldın begenmediysen geri verseydin neden aldınki ben netten almama ragmen renk birebir tutmuş hatta saçımın yapısı bile kuaför çok begenmişti şimdi boyadım ama geri kahveye boyuyacağım senin adına üzüldüm içine sinmemiş bu arad gürlük gr alakalı kaç gram aldın canım gr göre ücret değişiyor

Son düzenleme:
nerden aldın begenmediysen geri verseydin neden aldınki ben netten almama ragmen renk birebir tutmuş hatta saçımın yapısı bile kuaför çok begenmişti şimdi boyadım ama geri kahveye boyuyacağım senin adına üzüldüm içine sinmemiş bu arad gürlük gr alakalı kaç gram aldın canım gr göre ücret değişiyor

Ben sipariş verirler die düşündüm fiyatı kesin konuşmaya gitmiştim söylediğim yere saçlarında bi deneyelim dediler derken saçlarım yıkandı kestiler sonra çıt çıtları kestiler fln dönemedim sonrada bi ton fark var bikaç gün kullan olmadı boyarım ücretsiz ddi bakalım bikaç gün kullanıcam ama henüz takmadım haftaya takmaya baslıcam. 350tl ye aldım kötü pazarlıkcı olduğum bi kez daha kanıtlandı :) oradan tercih etmemin sebebi de eski bi arkadaşım almıştı bi sorun çıkmadı 2-3 yıldır hergün kullanmasına rağmen kısmet böyleymiş ama ucuz saçlardan bi farkı yok bence

X