Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

Ben sipariş verirler die düşündüm fiyatı kesin konuşmaya gitmiştim söylediğim yere saçlarında bi deneyelim dediler derken saçlarım yıkandı kestiler sonra çıt çıtları kestiler fln dönemedim sonrada bi ton fark var bikaç gün kullan olmadı boyarım ücretsiz ddi bakalım bikaç gün kullanıcam ama henüz takmadım haftaya takmaya baslıcam. 350tl ye aldım kötü pazarlıkcı olduğum bi kez daha kanıtlandı :) oradan tercih etmemin sebebi de eski bi arkadaşım almıştı bi sorun çıkmadı 2-3 yıldır hergün kullanmasına rağmen kısmet böyleymiş ama ucuz saçlardan bi farkı yok bence

hayırlısı olsun canım güle güle kullan ama tuzlu almışssın

bana da yardımcı olabilir misin çıt çıt almak istiyorum ve fazla bilgim yok :KK66:

canim cit citlar gercekten cok saglikli kesinlikle kaynak falan tavsiye etmem.. bende yaklasik 1 yildir cit cit kullaniyorum ve cok memnunum eger ankaraya yakinsan kizilayda Rönesans Peruk diye biyer var ordan almani tavsiye ederim gercek naylon karisimi falan hic birsey yok üstelik 4 parcasini 100 tl ye almistim. istedigim gibi masa fön uygulayabiliyorum tavsiye ederim.

benim ablamda kullandı ama çıkartırdı kullandğı donemdede gayet alışmıştı başlarda acıttığını sluyodu ama kulllandıkça alştı

benim ablamda kullandı ama çıkartırdı kullandğı donemdede gayet alışmıştı başlarda acıttığını sluyodu ama kulllandıkça alştı

yarım ay çıtçıt kullanan var mı acaba? kullanımı kolay mı güzelmi ve fıyatı hakkında bilgi alabilir miyim

merhaba saçın fiyatı gramına göre grm başı 1 - 1,5 lira ödemek mantıklı fazlası zarar ,yarım ayda kullanmadım :)

gram hesabı yapmadım hic, kaç gr. olması gerektiği hakkında bi fikrim de yok acıkcasıı ama kullanım olarak daha kolay gibi geliyor bana. ben 8 parça çıt çıt kullanıyorum ve çok sıkıldım yarım saatimi alıyo doğru düzgün takayım arkaları gözükmesin diye uğraşmak.. yarım ay daha kolay ve kullanslı gibime geliyor ama bakalm araştırmam gerk :)

gram hesabı yapmadım hic, kaç gr. olması gerektiği hakkında bi fikrim de yok acıkcasıı ama kullanım olarak daha kolay gibi geliyor bana. ben 8 parça çıt çıt kullanıyorum ve çok sıkıldım yarım saatimi alıyo doğru düzgün takayım arkaları gözükmesin diye uğraşmak.. yarım ay daha kolay ve kullanslı gibime geliyor ama bakalm araştırmam gerk :)

araştırdığında bizede bilgi verirsen sevinirim ben 6 parça kullanıyorum saçım aldığımda omuzlarımdaydı 145-150 gr arası ağırlığı

araştırdığında bizede bilgi verirsen sevinirim ben 6 parça kullanıyorum saçım aldığımda omuzlarımdaydı 145-150 gr arası ağırlığı

tabiki bilgi veririmm.. ben 8 parcayı 150 tlye almıştım bana gercek sac dediler ama kullandıkça sertleşti sanki ucları çok çirkin oldu. at kılı falan mı karıştırmışlar arasına bilmiyorum :S :S ve uzunlugu belimi geçerken şimdi göğsümden çok az aşağıda. çok dökülüyor aynı sorunu yasayan var mı ?

çıt çıt gerçekten çok kullanışlı ve rahat.. ben dört parça aldım iki tane üçlü, iki tane ikili.. güzel duruyor ama, kuaför istersen bi üçlü daha alabilirsin daha sonra dedi.. şimdilik gerek yok ama, okuduğum kadarıyla dökülme yapabiliyormuş..

tabiki bilgi veririmm.. ben 8 parcayı 150 tlye almıştım bana gercek sac dediler ama kullandıkça sertleşti sanki ucları çok çirkin oldu. at kılı falan mı karıştırmışlar arasına bilmiyorum :S :S ve uzunlugu belimi geçerken şimdi göğsümden çok az aşağıda. çok dökülüyor aynı sorunu yasayan var mı ?

hım ben maşa fön yapıyorum sorun olmadı bir kere boyadam şimdi saç rengimi değiştim o başka renk kaldı ondon kullanamıyorum boyama kıyamıyorum bende 6 parça 150 gr 159 aldım kargoyla160 küsüre geldi ben gg aldım daha önce alıp kullanan birinin tavsiyesiyle şimdide saçlarım uzadı biraz daha uzayınca araya gürlük katmak için takabilirim çok kullanışlı ve güzel ilk aldığım sıralar hiç çıkarmıyordum :)

çıt çıt gerçekten çok kullanışlı ve rahat.. ben dört parça aldım iki tane üçlü, iki tane ikili.. güzel duruyor ama, kuaför istersen bi üçlü daha alabilirsin daha sonra dedi.. şimdilik gerek yok ama, okuduğum kadarıyla dökülme yapabiliyormuş..

seninkinin kullanımı daha rahattır, benimkisi tek tek :) tak cıkar aman orası gözüküyo aynayı al arkadan bak falan.. çok ugrasıyorum yaa

hım ben maşa fön yapıyorum sorun olmadı bir kere boyadam şimdi saç rengimi değiştim o başka renk kaldı ondon kullanamıyorum boyama kıyamıyorum bende 6 parça 150 gr 159 aldım kargoyla160 küsüre geldi ben gg aldım daha önce alıp kullanan birinin tavsiyesiyle şimdide saçlarım uzadı biraz daha uzayınca araya gürlük katmak için takabilirim çok kullanışlı ve güzel ilk aldığım sıralar hiç çıkarmıyordum :)

gg'dan almak icin cesaret edemiyorum hiç :KK43: bikaç kişinin aldıgı sahte cıkmıs ama sen şanslıymışsın.. ben bi kuaförden almıştım. maşa ve fön ben de yapıyorum bi sorun yok o konuda ama dökülme yapıyor cok fena, ve taktığım gün akşama yakın sertleşiyor gercekten takma gibi duruyor hic yumusacık degill, at kılı karıştırmşlardır diyorum kendi kendime. benim taktıgımın %100 dogal sac oldguuna inanmıyorum asla :S

gg'dan almak icin cesaret edemiyorum hiç :KK43: bikaç kişinin aldıgı sahte cıkmıs ama sen şanslıymışsın.. ben bi kuaförden almıştım. maşa ve fön ben de yapıyorum bi sorun yok o konuda ama dökülme yapıyor cok fena, ve taktığım gün akşama yakın sertleşiyor gercekten takma gibi duruyor hic yumusacık degill, at kılı karıştırmşlardır diyorum kendi kendime. benim taktıgımın %100 dogal sac oldguuna inanmıyorum asla :S

bana sürekli gg alan bir arkadaşım tavsiye etti bende onun üzerine aldım ,güzel ipek gibi kimse anlamıyor senin saçınmı diyorlar rengi değişmem gerek kıyamıyorum boyamaya :)

Son düzenleme:
çıtçıt kullanımı çok kolay, ben 8 parça aldım, kuaföre taktırmama gerek kalmıyor kendim kolayca takabşiliyorum.

ben gercek citcit kullaniyorum. (boyanabiliyor 1 kereye mahsus fakat sadece, masa fon her sey yapilabiliyor)

merak edenler cokmus yazayim 2 ay oluyor alali. 7 parca (ki normal sayidir hatta cok bile) 300 ytl tuttu. ankaradan almayi dusunen varsa izmir caddesinde 3 perukcu var oralari gezin en iyisine siz karar verin arkadaslar. fiyatlari hemen hemen ayni ama. kaliteli olmasina dikkat edin, naylon almayin.

naylon da aldim onu da yazayim:
tanesi 5 ytl, gur ve kalin, 7 tanesine 30 ytl verdim toplam. ama kaliteli degil ucuZ diye gorup de almistim. kirikkale de imalathanesinden aldim tanidik orasi. dileyen olursa mesajla ulassin telefonunu veriym gorusun ama boyanamiyor o. ayrica cok dolasiyor ama yine de super duruyor. ben ordum onlari, orulu takiyorum postis gibi.

canım ben sana ulaşıp numaralarını almak istiyorum çok fazla kullanmııcağım için öyle aman aman bir şey almak istemiyorum şu imalathanenin numarısnı alabilir miyim kısa sürede temin etmek istiyorum yardımcı olursan çok memnun olucam:)

şöyle adam akıllı model yapan hiç bulamadım ya bazılarının malzemesi köötü kaliteli malzeme de kullanmıyolar...

X