Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

Bandırma da yaşıyorum kuaförlerle görüştüm genel fiyatlar 200 ile 400 arasında buralarda.
arkadaşım 200 liraya aldı boyadır kesimdir derken 250ye tuttu ona. Fakat uçları ince oluyor yani anlayacağınız gramı düşük. Hadi dedim nasıl olsa saçlarım az bende ince alıyım gittim kadınla konuşmaya yüzüme baksa 500 lira bile verirdim. Kötü kadın :KK47: Vazgeçtim ondan almaya :KK19:
Sonra abimle konuştum İzmirde yaşıyor. Doğum günümde yaklaşıyor hediyem oldu anlıcağınız. Orda bir kuaförde bulmuş yanlış olmasın ama 160 ya da 180 lira civarında sanırım kazıklanmasın diye fiyatını öğrendim hihi :KK51:
Saçın gramı yüksek gerçek insan saçı ve 8 parça yani Bandırma gibi küçük bir yer bile kazıkçı gerçi abimin sevgilisinin tanıdığı yer belki ondan indirimlidir ama bilmiyorum yani araştırın da alın. Çok büyük kar katıyorlar üstüne kuaförler :KK50:
Gerçi saç daha gelmeden konuşuyorum ama 2-3 gün içinde elimde olucak fotoğrafınıda eklerim kalitesinide açıklarım.
İyi günler :KK16:
Ne yazmışım be :KK14::KK9:

Son düzenleme:
ben aldığıma pisman oldum gercekten ygs, lys derken kullanamadım taktıgımda ıse toplamak zorunda kalıyorum cunku cok az. o kdr kuaför gezdım gr larını sordum aldıgım yerde derler ya hanı basıretım baglandı dıe gercekten ole oldu malesef sadece 110 gr a 350 tl verdım ve evde oylece duruyor gerı goturucektım (her ne kdr almayacagını bılsemde) gecen gun gordum kuaforu yanındakı tanıdıgımla konusurken adam yuzume bakmamak ıcın ınsan ustu caba sarfettı gercekten oysa alırken abıcım lutfen her sorununda rahartsız et benmde cocuklarm var ben cok kazık yedım fln gıbılerınden yakınlık gösterıyordu ustelık cıragının sozlu oldugumu bıldıgı halde asılmalarına goz yumdum cooook pısmanım ama saclar elımde kaldı artık :KK43:

Konular
  • [h=3]
    icon1.png
    hanımlar burayaa hadi hadi gelin![/h]

hanımlar burya 5 dakika lütfen çok güzel bşr yöntem olmasa çağırmam haddım olmadan :KK16:

yaa bi çıkın gidinn yaa cıtcıttan iisi mi war kaynaktan cok cektım,cıtcıtla anı yasıorum :)) dıkkat etcegnz tek sey gercek sac olması wee sacların tokaya yapstrlmss yada dikili olması. o kdrr.

yaa bi çıkın gidinn yaa cıtcıttan iisi mi war kaynaktan cok cektım,cıtcıtla anı yasıorum :)) dıkkat etcegnz tek sey gercek sac olması wee sacların tokaya yapstrlmss yada dikili olması. o kdrr.

gercek saç ve dıskıslerının ıı olması kdr sacınıza yetıcek mıktarda olması da onemlı cnm yoksa fare kuyrugu gıbı duruyor..:KK43:

kızlar ben de karışım saçtan çıt çıt kullandım. yüksek oranda gerçek saç içeriyor. fakat 4 sene oldu hala sağlıklı yanlız dikişleri kötü olduğu için yeni almayı düşünüyorum %100 doğal olanlardan. öncelikle yarım ay mı alayım yoksa diğerlerinden mi hangisini tavsiye edersiniz? kullananlardan önerileri bekliyorum

Son düzenleme:
Ben de yeni aldım çıtçıtı abimin düğünü vardı orada takmak için. Çünkü saçlarım 1 senede zar zor bi kaç cm uzuyor yani kendimi bildim bileli aynı boyda diyebilirim. Her zaman gittiğim tanıdık kuaförümün sacları benimkiyle aynı renkteydi o da çıt çıt kullanıyordu. Çıtçıt istedigimi fiyatlarının ne civarda oldugumu sordum bana ayarlayabileceğini söyledi bi kaç gün sonra gittim 8 parça aldım 190 liraya. ama 1 sene kullanılmıs ve boyu 58 cm falan. bazı parçalarında saçlar o kadar az ki sacıma taktıgımda fare kuyrugu gibi duruyor. Pişman oldum hiç kullanmadan geri götürücektim kira parası alırım günlük dedi. Yok artık dedim ya. Sadece özel günlerde kullanıyorum pişmanım:KK43:

merhaba kızlar benim iki parça üçlü çıtçıtım var saçlarım belimin ortasında çıtçıtlarla bi karışa yakın uzuyor bende hep öyle olsun istiyorum ama uzamıyor saçlar kaldı öyle. tokaları çok acıtıyo saçlarımı baş agrısı cabası. napıcam bilmiyorum . boncuk kaynak istiyorum ama düşünüyorum sürekli nasıl olur . bitarafım evet yaptır diyo bi tarafım ugraşamazsın diyor. kızlar bu çıt çıt tokaları hakkında pratik bi bilginiz varmı lütfen. yardım edin kızlar napayım???:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

merhaba kızlar benim iki parça üçlü çıtçıtım var saçlarım belimin ortasında çıtçıtlarla bi karışa yakın uzuyor bende hep öyle olsun istiyorum ama uzamıyor saçlar kaldı öyle. Tokaları çok acıtıyo saçlarımı baş agrısı cabası. Napıcam bilmiyorum . Boncuk kaynak istiyorum ama düşünüyorum sürekli nasıl olur . Bitarafım evet yaptır diyo bi tarafım ugraşamazsın diyor. Kızlar bu çıt çıt tokaları hakkında pratik bi bilginiz varmı lütfen. Yardım edin kızlar napayım???:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

canım saçlarına sık dişli tarakla krepe yap ,çıt çıtı takacağın tutama ve çıt çıtı oraya tak ,saçlarının köklerine takma ,yoksa canın yanar boncuk yaptırma ,çıt daha kullanışlı :)

merhaba kızlar, bende kuaför mağduruyum, yıllardır hep uzun saclıydım ve uzun saç hastasıyım. yağ veya bakımla uzatmaya calıstım ama çok uzun sürecek gibi gözüküyo o yüzden kısa yoldan uzatmaya karar verdim, kaynak önermiyo kuaförler bile. o yüzden çıt çıt kullanmak istiyorum. eğer izmirde kullanan varsa bilgi verebilir mi? neresi güvenilir? sanırım burdan reklama giriyo, özel olarak mesaj atabilirmisinz acaba? izmir bornova dayım ben :)

kızlar merhaba,
bende çıt çıt almayı düşünüyorum buradan okuduklarıma göre gerçek saç en iyisi, ama benim merak ettiğim bişey var, benim saçlarım katlı kesim omuzlarımdan 1 karışa yakın aşağıda şimdi çıt çıt alsam katlı kesimde nasıl kullanılır? kısa olan katlara takılsa çok sırıtırmı?
birde benim saçım röfleli ama sarılarım seyrek alt rengimde açık kahverengi o yüzden tek renk almayı düşünoyrum ya saçımın alt renginden yada sarı renginden alayım diye düşündüm .sizce nasıl olur?

kullananlardan yardım bekliyorum. nişanımda kullanıcam bu arada :21:

Bir yer önerirseniz sevinirim
baktığım yerlerde hem saçlar güzel değil kullanılmış mı ne çok işlemden geçmiş saça benziyor , boyu kısa, gramı az , hemde uçuk fiyatlar
gerçek saç istiyorum

merhaba kızlar, bende kuaför mağduruyum, yıllardır hep uzun saclıydım ve uzun saç hastasıyım. yağ veya bakımla uzatmaya calıstım ama çok uzun sürecek gibi gözüküyo o yüzden kısa yoldan uzatmaya karar verdim, kaynak önermiyo kuaförler bile. o yüzden çıt çıt kullanmak istiyorum. eğer izmirde kullanan varsa bilgi verebilir mi? neresi güvenilir? sanırım burdan reklama giriyo, özel olarak mesaj atabilirmisinz acaba? izmir bornova dayım ben :)

bornova özkanlarda eski final in karşısında 1 katta saç dünyası var,peruk -kaynak ve çıtçıt sadece işi....

kızlar cıtcıta öyle çok para dökmenize gerek yok ben gg bir satıcıdan aldım ham saç 145 gr 160 liray aldım 2 defa boyadım sarı yaptım sonra koyu renk yaptım ham saç oldugu için platine kadar açılıyor satıcı

kapattı , kapatmasaydı size adresi verirdim lütfen kuaföre inanıp çık para dökmeyin benim saçların gürlüğü kalitesi çok güzel hala takıyorum çok memnunum :)

netten iyi satıcılardan alın alanlara mesaj atıp sorun 300 400 sakın vermeyin yazık

saçın grm 1,1,5 lira olmalı saçın uzunluğu ve gürlüğü önemli

benim 57 cm 145 gr uçlarından aldırdım çok güzeller hala

alırken burayada yazmıştım

kızlar cıtcıta öyle çok para dökmenize gerek yok ben gg bir satıcıdan aldım ham saç 145 gr 160 liray aldım 2 defa boyadım sarı yaptım sonra koyu renk yaptım ham saç oldugu için platine kadar açılıyor satıcı

kapattı , kapatmasaydı size adresi verirdim lütfen kuaföre inanıp çık para dökmeyin benim saçların gürlüğü kalitesi çok güzel hala takıyorum çok memnunum :)

netten iyi satıcılardan alın alanlara mesaj atıp sorun 300 400 sakın vermeyin yazık

saçın grm 1,1,5 lira olmalı saçın uzunluğu ve gürlüğü önemli

benim 57 cm 145 gr uçlarından aldırdım çok güzeller hala

alırken burayada yazmıştım

Fiyatı iyi almışın gramıda çok güzel
benim saçlarım gür ama ne yazık ki şimdiye kadar sorduğum kuaförler fiyatı uçuk veriyor hem saçlar kullanılmış saç belli, hemde saça 90 cm diyen bile oldu,(abartıp) beli geçen bir saç lazım bana , sanırım 70 cm olur şuan kullanılan ideal boy olmalı
parça mı kullanışlı yarım ay mı ?

Fiyatı iyi almışın gramıda çok güzel
benim saçlarım gür ama ne yazık ki şimdiye kadar sorduğum kuaförler fiyatı uçuk veriyor hem saçlar kullanılmış saç belli, hemde saça 90 cm diyen bile oldu,(abartıp) beli geçen bir saç lazım bana , sanırım 70 cm olur şuan kullanılan ideal boy olmalı
parça mı kullanışlı yarım ay mı ?

benimki 6 parça canım geniş üçlü dar üçlü 2 li olarak

kesinlik 2 tokalılar kullanışlı genişli nerdeyse yarım ay gibi oluyor

70 çok uzun olur benimki 57 cm olmasına ragmen belimi geçiyor

sen onları altan üste doğru takacaksın zaten uzun olacak

kesinlikle işlem görmemiş ham saç alın hem platine kadar açılıyor rengi gg güzel satıcılar var

alanlara mesaj atıp sorun

3 yil cit cit kullandim,son 2 yildir da boncuk kaynak kullaniorum..gecen 3 yilima aciorum..neydi hergun tak,krepele,olmuo cikart tekrar tak,kollarim tutulurdu..iyyy...sanirim kafamda sac kalmayana kadar boncuk kullanicam,yada nine olana kadar..:KK66:

X