Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

merhaba arkadaşlar...siz çıt çıt kullananlara bir sorum olucak...
günlük yaşantımda çıt çıt kullanma gibi bir isteğim yok yalnızca önümüzdeki hafta katılacağım 1-2 özel yer için
topuz istiyorum...saçlarım ince telli ve omuzlarımın 2-3 cm üstünde ben tüm saçlarımı arkaya toplatıp tepede kocaman bir topuz istiyorum...balerin topuzu gibi
sorum şu yalnızca 2 topuz için sentetik saç kullanılsa sizce işe yarar mı?

1-2 defa kullanmak için sentetik en doğrusu 20-50 lira arası değişiyor fiyatları ,sürekli kullanılacakcam ham saç almak gerek. ben sürekli at kuyruğu yapıyorum ara ara renkli lastik takıyorum çok güzel oluyor açık bırakıyorum bayılıyorum çıt çıtlarıma :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim peki benim ihtiyacımı karşılayacak miktar ne kadardır tahminen
yada 2 li 3 lü veya tekli olarak satılıyor..hangisinin kullanımı daha iyi olacaktır ve kaç adet

Teşekkür ederim peki benim ihtiyacımı karşılayacak miktar ne kadardır tahminen
yada 2 li 3 lü veya tekli olarak satılıyor..hangisinin kullanımı daha iyi olacaktır ve kaç adet

o kadarı bilmiyorum canım ama ben at kuyrugu yapmak için 4-5 parça arkaya takıyorum kuaföre sorsan daha iyi olur ama onlar çok söyler ,parayı fazla alamk için ama sanada 3-4 parça yeter bence 2 geniş üçlü 1 tane 2 li işini görür sanki tam bilemedim rica ederim

1-2 defa kullanmak için sentetik en doğrusu 20-50 lira arası değişiyor fiyatları ,sürekli kullanılacakcam ham saç almak gerek. ben sürekli at kuyruğu yapıyorum ara ara renkli lastik takıyorum çok güzel oluyor açık bırakıyorum bayılıyorum çıt çıtlarıma :)

canım işini iyi bilen bi kuaför sentetik çıtçıtları çok güzel gizleyerek istediğin topuzu yapabilir. ya da sentetik çıtçıta vereceğin parayla kuaförden sadece o özel günlerin için gerçek saç çıtçıt kiralarsın..parlama vs gibi dertleri de olmaz hem..
sentetik çıtçıt alacaksan da önemli olan parça adedi deil gürlüğü olacak çok parça alma saçında gizlemesi zor olur.

çıt çıt ların kullanımı kolay mı acabaa ?

biraz beceri isteyen bir şey çıt çıt. mesela ben açık saçıma takamıyorum belli oluyor ancak topuz yaparsam kendim takabiliyorum gayet güzel oluyor kimse anlamıyor sadece özel günlerde kullanıyorum zaten aslında pişman olduğum konu şu özel günler için kiralanabiliyormuş hemde yeni baştan boyayıp düzeltip veriyorlar tam benlikmiş ama almış oldum artık

kızlar benim çıçıtlarımda oldukça uzun kestirmekte i,stmiyorum saçlarımda omuzlarımda tam ama takında çok belli oluyor bunun bi çözümü varmmı napmalıyım?

kızlar benim çıçıtlarımda oldukça uzun kestirmekte i,stmiyorum saçlarımda omuzlarımda tam ama takında çok belli oluyor bunun bi çözümü varmmı napmalıyım?

iri dalgalı kullanabilirsin benim kına gecemde ona benzer birşey yapmıştı kuaför çıtçıtları takıp bazılarının orta yerlerinden kısa tutarak saçımın aralarına tel tokalarla iliştirmişti katlı gibi durdu saçlarım düz saçta sırıtıyor ama dalgalıda araya karışabilir yine de güvendiğin bir kuaföre sorsan iyi olur ama genelde kuaförler çıtçıtları kesme yoluna gidiyor sakın kanma

arkadaşlar merhaba,

Bende çıt çıt satın almak isityorum fakat inanılmaz pahalı özellikle antalya da galiba... benim saçım kıvırcık karamel rengi üzeri bal köpüğü sarısı balyaj var.Ama ana saçım siyah.Saç rengime uygun veya kestane renkte çıtçıt saçı uygun fiyatlı satmak isteyen arkadaşlar var mıı????

iri dalgalı kullanabilirsin benim kına gecemde ona benzer birşey yapmıştı kuaför çıtçıtları takıp bazılarının orta yerlerinden kısa tutarak saçımın aralarına tel tokalarla iliştirmişti katlı gibi durdu saçlarım düz saçta sırıtıyor ama dalgalıda araya karışabilir yine de güvendiğin bir kuaföre sorsan iyi olur ama genelde kuaförler çıtçıtları kesme yoluna gidiyor sakın kanma

teşekkürler canım bugün denedim maşalı gerçekten doğal durdu:KK16:

arkadaşlar çok acil bi sorum olucam kazıklanıcakmıyım doğrumu söylüyor natural çıt çıt saç var kuaförümün elince 5 parça 250 tl dedi gel dedi ben çok kez ona sordum onunnatural saç ne demek gerçek saç demek mi diye dedigi hiç boyanmamışana saç rengi saçlara denir dedi ne olur yardım edin natural saçla gerçek saç arasında ne fark var anlamadım ben

Son düzenleme:
arkadaşlar çok acil bi sorum olucam kazıklanıcakmıyım doğrumu söylüyor natural çıt çıt saç var kuaförümün elince 5 parça 250 tl dedi gel dedi ben çok kez ona sordum onunnatural saç ne demek gerçek saç demek mi diye dedigi hiç boyanmamışana saç rengi saçlara denir dedi ne olur yardım edin natural saçla gerçek saç arasında ne fark var anlamadım ben

canım 5 parça ama kaç grm , natural saç boyanmış saçtır saçı orenketen koyuya boyayabilir açığa boyayamazsın ben 6 parça 159 aldım 150 gr ham saç platine kadar açılıyor rengi istediğin renge boya 250 çok ama kaç gr onu ögren hatta gg aldım çok memnunum ister gg satıcı al

canım 5 parça ama kaç grm , natural saç boyanmış saçtır saçı orenketen koyuya boyayabilir açığa boyayamazsın ben 6 parça 159 aldım 150 gr ham saç platine kadar açılıyor rengi istediğin renge boya 250 çok ama kaç gr onu ögren hatta gg aldım çok memnunum ister gg satıcı al

bunu ögrendigim iyi oldu o zaman ben almaktan vazgeçiyim demi çünkü ilerde sarı olmak istiyorumda boya işlemi görmüş saçsa tmm almicam

naturel olmayan saçlar var piyasada çin malı vs.onlar saç değil zaten uzak dur.bir maşada yanar tülerir vs. boya veya işlem görmemiş saçlar ham saçlardır doğal boyanmamış.. 5-6 parça alacağınıza yarım ay yaptırın o parçaları tek tek takmak zor ben 1 büyük yarım ay şeklinde yaptırdım 17 yada 20 cm di yanılmıyorsam kafa ölçüme göre kulak hizamdan takıyorum.300 gr ham saç almıştım,ve 1 parçasıda 12-15 parçalık oda at kuyruğu için..saçlarınız gür ise tavsiyem 1 büyük parça 100-150 gr en kısmına arkaya,2 yanlara 10 ar cmlik en fazla 50-70 gr yeterli olur ve kullanımı da rahat olur,çok parça çok sorun oluyor,alırken yaptırın sonradan artı 40 50 tl para verirsiniz yoksa..

naturel olmayan saçlar var piyasada çin malı vs.onlar saç değil zaten uzak dur.bir maşada yanar tülerir vs. boya veya işlem görmemiş saçlar ham saçlardır doğal boyanmamış.. 5-6 parça alacağınıza yarım ay yaptırın o parçaları tek tek takmak zor ben 1 büyük yarım ay şeklinde yaptırdım 17 yada 20 cm di yanılmıyorsam kafa ölçüme göre kulak hizamdan takıyorum.300 gr ham saç almıştım,ve 1 parçasıda 12-15 parçalık oda at kuyruğu için..saçlarınız gür ise tavsiyem 1 büyük parça 100-150 gr en kısmına arkaya,2 yanlara 10 ar cmlik en fazla 50-70 gr yeterli olur ve kullanımı da rahat olur,çok parça çok sorun oluyor,alırken yaptırın sonradan artı 40 50 tl para verirsiniz yoksa..

çok sağol canım çok açıklayıcı olmuş ben hiç kullanmayınca sorun olur en iyisi yarım ay yapalım bunları dersem kuaförüm anlar zaten hemen yapar inş hemen öylesi daha iyi olurçok çok sağol canım

arkadaslar ben de çıtçıtlarımı satıyorum daha doğrusu yeni aldım daha 2 gün önce ama kısa saça çok alısınca kullanamadım.cok guzel ve doğal bir ürün fotoğrafını aksam ekleyecegım isteyenler benle ırtıbata gecebilir .350 tl ye aldım kuaförden 300 tl ye satıyorum ,cok yoğun ve gür bir saç doğal renk kestane rengi.boyu uzun.fotoyu aksam eklerim

merhaba kızlar geçen sene aldığım 8 parça gerçek çıtçıtlarım var çokta memnunum istediğim şekli alıyo bazen belli olabiliyo düzensiz taktığımda ama çok farklı bi görünüm kazandırıyo, iki kezde boyadım memnunum

bunu ögrendigim iyi oldu o zaman ben almaktan vazgeçiyim demi çünkü ilerde sarı olmak istiyorumda boya işlemi görmüş saçsa tmm almicam

ben 2 ay önce 3 parça aldım nişan içinbir büyük 2 minik 350 tl verdim ama sadece büyük olanı taksam bile oluyor ve ciddi değiştiriyor,benmki de yurtdşından gelmiş zaten belli ipek gibi yumuşacaık upuzun ama hiç kırık yok içinde tek tük siyahlar da var o yüzden boyanmış gibi geliyor bana ama zarar görmemiş platin peruktan aldım hatta haydar bey var sahibi o baya ilgilendi sağolsun

X