- 5 Şubat 2008
- 749
- 7
- 39
KİMSE YOK MU CEVAP VERECEK:çok üzgünüm:
canım ben bakırköyde carauselin karşısında merlin kuaför var ordan 7 parçasını 300 e aldım ve çok çok memnunum 3 kere evde kendim boya uygulamama ragmen hiç bir bozulma olmadı ..ayrıca hergün yıkıorum ya fön ya maşa yapıorumm bunlara ragmen hala ilk günki gibi tavsiye ederim çok memnun kaldımmhihoyyyt
peki çıt çıtlarını evde boyayan var mı acaba? evde boyanıyor mu?
a.smerhaba arkadaşlar ben çıtçıt kullanıyorum çok memnunum ,kaynak yaptırmak istiyen varsa eğer hiç uğraşmasınlar bence okadar zarar ve acı boşuna,çıtçıt gayet kullışlı bence ankaradan aldım izmir caddesinden teki 30 ytl öle 8 tane yada 5 tane alma zorunluluğu yok istediğin kadar alabiliyorsun ve çok kalteli gerçek saç almak istiyenlere yazmak istedim.. :dance:
yaa bende çok istiyorum çıtçıt ama benim bulunduqum memlekette yok sanırsam detaylı araştırma yapmadım ama küçük yerizmir ödemişde oturuyorum saçlarım omuz hızamın aşaqısında ama çıtçıt istiyorum bilmiyorumkismile
kızLar çıtçıt aLacaksanız tarLabaşına gidin..ben 5 parçayı 150ye aLmıştım,1 sene sonra (tabi titiz ve temiz kuLLandım) tecrübeLi bir kuaför aynı saçLarı 250ye satın aLmak istedi:uhm:
oraLar toptan aLdığı için daha uygun oLuyor,ayrıca saç tonunuzu iyi tutturursunuz seçenek çok çünkü..
ya pardon yazdınızı okudumda acıl cıtcıt arıorum bende ama korkuorum guvenemıorum bu merlın kuafıre gıdebılırım haftaya . bursada yasıorum cunku. menun kaldıgınızı duyunca yazmak ıstedım hemen gercekten guvenebılırım dımı bana yardımcı olurmusunuz. bursadan ıstanbula gelıcem o yusden oraya bakabılırım
çıtçıt arıyorsanız gg dan alın derim gerçekten çok kaliteli ben aldım çok memnunum.