Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

istanbulda kaliteli çıt çıt alabileceğim bir yer arıyorum tavsiyelrinizi bekliyorum kısslarraklinialirimsmile

cnm gittigidiyor sitesine de bakablrsin.saç remklerine göre var hep.bnm arkdşlarım hep ordan aldılar.hem ucuza aldılar hemde güzel..merk etme kullnlmamş.zaten mağazalar reklm veryr.istnbldysan kısa sürede gelir..kıbrısa bile 3 veya 4 gn içinde geldi yanlş hatrlmyrsam

KİMSE YOK MU CEVAP VERECEK:çok üzgünüm:

canım ben bakırköyde carauselin karşısında merlin kuaför var ordan 7 parçasını 300 e aldım ve çok çok memnunum 3 kere evde kendim boya uygulamama ragmen hiç bir bozulma olmadı ..ayrıca hergün yıkıorum ya fön ya maşa yapıorumm bunlara ragmen hala ilk günki gibi tavsiye ederim çok memnun kaldımmhihoyyyt

ama sen izmirdeymişsin ya şimdi gördümm :ecrin_bebek:

kızlar sakın uzun sure kullanmayın çıtçıtları.ben kullandım saçlarım avuç avuç elime gelmeye başladı.çıtçıt kullanabılmek ıcın gerçekten çok sağlıklı ve güçlü olması lazım saçlarınızın.ve eger böyleyse bile arada kullanın sureklı kullanmayın saça çok zararı oluo belli bi aradan sonra haberiniz olsun.saçkıran a bile yol açabiliomuş.dikkatli kullanılması gereken birşey.

yaa bende çok istiyorum çıtçıt ama benim bulunduqum memlekette yok sanırsam detaylı araştırma yapmadım ama küçük yer izmir ödemişde oturuyorum saçlarım omuz hızamın aşaqısında ama çıtçıt istiyorum bilmiyorumkismile

kızLar çıtçıt aLacaksanız tarLabaşına gidin..ben 5 parçayı 150ye aLmıştım,1 sene sonra (tabi titiz ve temiz kuLLandım) tecrübeLi bir kuaför aynı saçLarı 250ye satın aLmak istedi:uhm:

oraLar toptan aLdığı için daha uygun oLuyor,ayrıca saç tonunuzu iyi tutturursunuz seçenek çok çünkü..

kesinlikle haklısın bende taksimden aldım 150 tlye gerçek saç bi senedir kullanıyorum azcıkta kestim birebir aynı hiç anlaşılmıyo çıtçıtsız çıkmam abiopuyorumnanaktan

arkadaslar mrb . kadınlar klubunun yenı bı uyesıyım . bursada yasıorum . ve acil çıt çıt almam lazım . bursada arastırdıgım kadarıyla guvenemıorum ve cok az geldı gozume. izmirde %100 dogal sac ıslem yapılabılen sacların olabıldıgını duydum . kullanan arkadaslardan acıl yardımcı olabılırlerse cok memnun olurum . yorumlarınızı beklıorum

ya pardon yazdınızı okudumda acıl cıtcıt arıorum bende ama korkuorum guvenemıorum bu merlın kuafıre gıdebılırım haftaya . bursada yasıorum cunku. menun kaldıgınızı duyunca yazmak ıstedım hemen gercekten guvenebılırım dımı bana yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…