peki çıt çıtlarını evde boyayan var mı acaba? evde boyanıyor mu?
tatlım ben hep ewde boyuyorum bişey olmuo korkma:))sadece ölü sac oldugu için kendiminkini yıkamadan 15 dakka önce cıtcıtı yıka:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki çıt çıtlarını evde boyayan var mı acaba? evde boyanıyor mu?
bende çıt çıt almştım bir kaç ay önce rengi kahveydi.şimdi kızıla döndüm evde boyasam tutarmı rengi acaba kararsızım :çok üzgünüm:
istanbulda kaliteli çıt çıt alabileceğim bir yer arıyorum tavsiyelrinizi bekliyorum kısslarraklinialirimsmile
kızLar çıtçıt aLacaksanız tarLabaşına gidin..ben 5 parçayı 150ye aLmıştım,1 sene sonra (tabi titiz ve temiz kuLLandım) tecrübeLi bir kuaför aynı saçLarı 250ye satın aLmak istedi:uhm:
oraLar toptan aLdığı için daha uygun oLuyor,ayrıca saç tonunuzu iyi tutturursunuz seçenek çok çünkü..
arkdaşlar tüm sayfaları okumadım ben daha önceden hiç kullanmadım çıt çıt bi kaç sorum olucak
saçları uzatmak için değil de gür göstersin diye kullanmak istiyorum işe yarar mı? bir de arkadan değil de yanlardan dökülmem oluyor benim yanlardan takılırsa çok belli olur mu? bir de saçlarım kızıl aynı tonu nası tutturucam?
arkadaşlar gerçek saç çıt çıt kullanan yada saçına kaynak yaptıran var mı?