Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

boncuk kaynağı tavsiye ederim kesinlikle kullanımı gayet rahat:) taksimde hamit peruk ta yaptırdım defalarca. işlerinin hakkını veriyorlar. yaptıracaksanız kaliteli bi yere yaptırın:)

bende çıt çıt almştım bir kaç ay önce rengi kahveydi.şimdi kızıla döndüm evde boyasam tutarmı rengi acaba kararsızım :çok üzgünüm:

bende çıt çıt almştım bir kaç ay önce rengi kahveydi.şimdi kızıla döndüm evde boyasam tutarmı rengi acaba kararsızım :çok üzgünüm:

elbette tutar canım ama kızıl zor bi renktir bilirsin :nazar:
tutuar ama normal saç boyama gibi 40 dk tutma bekle uzun süre kalsın.
bide sonra kızıldan dönmek zor olabilir iyi düşün Şeniz

istanbulda kaliteli çıt çıt alabileceğim bir yer arıyorum tavsiyelrinizi bekliyorum kısslarraklinialirimsmile

Taksim tabiki de canım tarlabaşı ismet peruk yerimsenibenyerimseniben

kızLar çıtçıt aLacaksanız tarLabaşına gidin..ben 5 parçayı 150ye aLmıştım,1 sene sonra (tabi titiz ve temiz kuLLandım) tecrübeLi bir kuaför aynı saçLarı 250ye satın aLmak istedi:uhm:

oraLar toptan aLdığı için daha uygun oLuyor,ayrıca saç tonunuzu iyi tutturursunuz seçenek çok çünkü..

aynen öyle bende üşeniyorum bazen yada mesela 1 gün çıkartıyım tmm artık uzun süre takmıyoru kızıyorum kendime kötükedihüso

arkdaşlar tüm sayfaları okumadım ben daha önceden hiç kullanmadım çıt çıt bi kaç sorum olucak

saçları uzatmak için değil de gür göstersin diye kullanmak istiyorum işe yarar mı? bir de arkadan değil de yanlardan dökülmem oluyor benim yanlardan takılırsa çok belli olur mu? bir de saçlarım kızıl aynı tonu nası tutturucam?

arkdaşlar tüm sayfaları okumadım ben daha önceden hiç kullanmadım çıt çıt bi kaç sorum olucak

saçları uzatmak için değil de gür göstersin diye kullanmak istiyorum işe yarar mı? bir de arkadan değil de yanlardan dökülmem oluyor benim yanlardan takılırsa çok belli olur mu? bir de saçlarım kızıl aynı tonu nası tutturucam?

* Saçları gürleştirmek içinde olur ama boşuna külfet diyelim tak çıkart zor olabilir yerimseniben

* aynı rengi tutturmakta zorlanabilirsin çünkü kızıl tonları çabuk akıyor kuaföre danış istersen. alacağın saçı yada direk kendi renginde alacaksın.

* Yanlara takılsa belli olmaz ama yanlar gür arka az gözükebilir. vereliniortak

arkadaşlar merhaba. istanbulda çıt çıt alabileceğim güvenli bir yer arıyorum. ismet peruk, platin peruk, lara peruk gibi isimler geçiyor ama çıtçıttan pek anlamadığım için muhtemelen kazık yiycem gibi hissediyorum =) gerçek saç istiyorum çünkü saç rengimi değiştiriyorum devamlı. onları da boyayacağım mecburen. gerçekten hiç işlemden geçmemiş gerçek saç nerde bulurum? ve hatta gerçek saç olduğunu alırken anlamanın bi yolu yok mu? illa eve gelip düzleştirmeye mi çalışmak lazım kokusuna bakmak için?

bi de ben 200-250 tl civarı düşünüyordum forumda bazı arkadaşlar 600-700 den bahsediyor. bana biraz abartı geldi. bu işin ortalama fiyatı nedir? 200-250 civarı olanlar illa sentetikle karışık mı olur?

Kızlar bende çıt çıt almak istiyorum.Ankarada güvenilir gerçek saç bulabileceğim çıt çıt satan yer öneriri misiniz?

ben kullanıyorum kendimde kuaförüm aynı zamnda ama suan yapamıyorum kuaförlük çıtçıt tavsiye ederim sana çok avantajı var ama tabikide çıtçıtları çok iyi şekilde kullanman lazım onlarla yatmamalısın yıkıyabılırsın ama sadece 1 şampuan ve saç kremi ile saçları yıpratma çok nazık kullan kendin istedigin şeklivereb,lirsin zaten bunu bilirsin fiyat olarakta 300 civarı filan ama alirkendıkkat et sana gercek sac dıye sentetik sac satabılıırler.... inşallh memnun kalırsın

arkadaşlar benim sacım oldukça gür ve kalın telli.ve sacım kısa.cıt cıt almak istiyorum.kaç parca alayım.kaç gr alayım.oldukça kısa sacım.yarım ay mı parcalımı hangisini önerirsiniz

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum izmirde yaşıyorum ama nerden almalıyım gerçek saç olsun istiyorum ama sentetik satmalarından korkuyorum bide saçlarım boyalı doğal rengini mi almalıyım bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

ben geçen yıl g.gidiyordan aldım evde boyuyorum sosis bigudiyle bukle yapıyorum yıkıyorum bişey olmuyor şimdi bi resimde koyucam bakın nasıl duruyor

Eklentiler

• $74493_1583040968581_1012427620_31637872_6509782_n.jpg
    $74493_1583040968581_1012427620_31637872_6509782_n.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 83
hatta bir tane daha

Eklentiler

• $149017_1583039208537_1012427620_31637871_2893712_n.jpg
    $149017_1583039208537_1012427620_31637871_2893712_n.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 61
ben kaynak yaptırdım baya kullandım çok memnundum ama kaynakları çıkardıktan sonra kafamda resmen saç kalmadıgını gördüm
şuan çıtçıt kullanıorum saçlarımda gitgide düzeldi çok memnunum bidaha kaynak yaptırmam

X