canım bana çok veriyorsun gibi geldi. gg de 200 gram 150 ye satan bir satıcıyla görüştüm ve saçlar gerçekten harika.
benim 1 yıl önce aldığım çıtçıtlar ise 150 gram ve 195 liraydı çokta memnunum 1 senedir kullanıyorum rahat bi kestirmeden 1 yıl daha kullanırım (yeni yeni kırık yapmaya başladı )
Ben uzunsaclar.com dan yarım ay çıçıt aldım kendi saç rengime boyattım 3 ay oldu hergün takıyorum çok menunum tek parça olmasının avantajı çok diğer 6 parçayla uğraşamıyordum. İzmir'deki kuzenimde çok beğendi sipariş verdi ertesi gün eline ulaştı benden daha şanslıydı boyatmasına gerek kalmadı saç rengine uygun varmış. Heryere gönderiyorlar tavsiye ederim
ben şu an çıt çıt kullanıyorumm,şimdiki aklım olsa hiiç saç uzatma belasıyla uğraşmazdım,çıt çıtla tanıştığım güne şükrediyorum inanılmaz bi seksapelitesi varr bunu inkar etmek imkansız..unutmayın uzun saçın havası bambaşka!!!
Selam,
Ben de 1 ay önce boncuk kaynak yaptırdım. İnanılmaz uzadı saçlarım, şimdiden aşağı indi bayağı kaynaklar. Normalde 2-3 ayda yeniden takılıyormus sanırım.Yakın zamanda gidip yeniden taktırmayı düşünüyorum. Asıl sorunum şu ki, saç diplerimle kaynak takılan yerin arası çok karıştı,elleyince oraları çitiz şeklinde, o kısımları çok tarayamıyorum malesef. Başka bir sorun da ben wax kullandım ve saçlarımı çok karıstırdı, yani ben waxden diye tahmin ediyorum kaynaklar semsert oluyor yıkadıktan sonra bile sıvı kremler ile yumuşatsamda düğümleniyor taramakta güçlük çekiyorum aşırı karışıyorlar günde 2-3 kez taramak durumunda kalıyorum. Acaba havuz deniz,güneş şekillendiriciler falanmı yapıyor bunu yoksa saçlarmı kalitesiz? Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Kaynak kullananlar saçlarınıza nasıl bakım yapıyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.hihoyyyt
Sevgiler.
Selam,
Ben de 1 ay önce boncuk kaynak yaptırdım. İnanılmaz uzadı saçlarım, şimdiden aşağı indi bayağı kaynaklar. Normalde 2-3 ayda yeniden takılıyormus sanırım.Yakın zamanda gidip yeniden taktırmayı düşünüyorum. Asıl sorunum şu ki, saç diplerimle kaynak takılan yerin arası çok karıştı,elleyince oraları çitiz şeklinde, o kısımları çok tarayamıyorum malesef. Başka bir sorun da ben wax kullandım ve saçlarımı çok karıstırdı, yani ben waxden diye tahmin ediyorum kaynaklar semsert oluyor yıkadıktan sonra bile sıvı kremler ile yumuşatsamda düğümleniyor taramakta güçlük çekiyorum aşırı karışıyorlar günde 2-3 kez taramak durumunda kalıyorum. Acaba havuz deniz,güneş şekillendiriciler falanmı yapıyor bunu yoksa saçlarmı kalitesiz? Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Kaynak kullananlar saçlarınıza nasıl bakım yapıyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.hihoyyyt
Sevgiler.