Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

çok iyiymiş adını söylermisin kaliteside iyi mi

yarım ay haricinde birde hair easy var o nasıl ki acaba

bugün gg den bir satıcıya sordum 160 gramını 160 tl ye verecekmiş saç gerçek diyor diyor ama kararsızım ne yapsam ki

Merhaba arkadaşlar
Ben uzunsaclar.com dan yarım ay aldım gerçekten yumuşacık ve kaliteli bir saç. Rengi de tam uydu bana. Çok güzel de şekillendirilebiliyor. Yalnız benim saçım tam boyun bitiminde olduğu için sırıtıyor. bir de küt benim saçım. Sizce katlı katlı kestirsem mi çıtçıtları çok kısalttırmadan biraz kat verdirsem? Çıtçıtlarını kestiren var mı böyle kat falan verdiren? Bir de Ankara'da bunu yapacak profosyonel bir kuaför tavsiye edebilir misiniz acaba?

ben boncuklu kaynak kullaniyorum yaklasik iki yildir su an yok sacimda cikarttim ama cok rahat kullanimi 6 ay sorun olmuyo sonra gidiyorsunuz boncuklari yukari aliyorlar 50-100 tl arasi bir para veriyorsunuz bakimina hepsi bu kuaforde cok denedim bu isi yapamiyorlar karisiyor mahfoluyor taksim hamit peruk derim sac karismiyor fiyatalrida uygun 6 ay rahat rahat kullaniyorsun inci gibi diziyor adam kardesim citcit kullandi ama kaynaga dondu yine her gun takl cikar ugrasmak zor geldi..

ben şu an çıt çıt kullanıyorumm,şimdiki aklım olsa hiiç saç uzatma belasıyla uğraşmazdım,çıt çıtla tanıştığım güne şükrediyorum inanılmaz bi seksapelitesi varr bunu inkar etmek imkansız..unutmayın uzun saçın havası bambaşka!!!

Kızlar net.tekilere güvenemiyorum ben.
İstanbul'da var mı bildiğiniz güvenilir ve mümkünse uygun çıt çıt satan bir yer?:2:

her saçın ayrı güzelliiği var bence..

hem kendi saçı gibisi yok insanın o çıtçıtlar çıkınca yine eski halina dönüo insan tanınamıo

boncuk kaynak kullandım ben 1 seneye yakın... taktırdıktan sonra 5 ay kullandım saç uzadığı için boncuklar aşağı düşüyor haliyle oyüzden tekrar yeniden taktırmak gerekiyor. acayip memnun kaldım ben herkese tavsiye ederim, uzaması için beklemeye hiçç gerek yok. ist da tarlabaşında hamit peruk da yaptırmanı tavsiye ederim arkadaşım. işinin en iyisini yapıyorlar.

ben çıt çıt aldım kullnıorum altı parca çok güsel saç rengine göre boyuyolar çok doğal duruo...ama gerçk saç olması gerekio cnm

nerden aldın swinging bende prenses peruğa baktım tanesi 35 ytl ve gerçek saç dedi.rönesansta yerli 55 ithal 25..yerli saç daha iyi değilmi

aiyyy kizlar bende kullaniyorum cit citli saci cok memnunum hemencik tak cik disari hic zor degil vallahi :) herkese tavsiye ederim

Selam,

Ben de 1 ay önce boncuk kaynak yaptırdım. İnanılmaz uzadı saçlarım, şimdiden aşağı indi bayağı kaynaklar. Normalde 2-3 ayda yeniden takılıyormus sanırım.Yakın zamanda gidip yeniden taktırmayı düşünüyorum. Asıl sorunum şu ki, saç diplerimle kaynak takılan yerin arası çok karıştı,elleyince oraları çitiz şeklinde, o kısımları çok tarayamıyorum malesef. Başka bir sorun da ben wax kullandım ve saçlarımı çok karıstırdı, yani ben waxden diye tahmin ediyorum kaynaklar semsert oluyor yıkadıktan sonra bile sıvı kremler ile yumuşatsamda düğümleniyor taramakta güçlük çekiyorum aşırı karışıyorlar günde 2-3 kez taramak durumunda kalıyorum. Acaba havuz deniz,güneş şekillendiriciler falanmı yapıyor bunu yoksa saçlarmı kalitesiz? Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Kaynak kullananlar saçlarınıza nasıl bakım yapıyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.hihoyyyt

Sevgiler.

tatlım yıllardır hepsini denedim bende kaynakların karısma nedeni tabiki dediğin etmenlerle güneş kum klor havuz... var ama asıl nedeni kaynak saclar yada cıtcıt sacların ölü sac olması bu yüzden yıkadıgında hepsinin kazık gibi olması normal.. birde kaynak yada cıtcıt kullanırken o saclara cok işlem yaptırmaman gerekli cünkü sac zaten ölü ve her yaptırdıgın işlemde daha cok yıpranıyo kendi saclarımız bile yıpranıyo ama kestirerek bakım yaparak ve BESLENEREK de olsa toparlıyoruz bir sekilde ama cıtcıt ve kaynakta bu mümkün değil sac beslenmediği için ölü zaten..
bence bakım ürünleri buna kesin care olmasada azda olsa koruyor sacını.

nurakanın da dediği gbi canlı saçlarımzda çıt çıtların ve kaynakların arasnda farkn olması ve bnların sert ve hemen karşması normal..saçlarm uzun olmasına rağmen ben de 6 parça çıtçıt kullnyrum.daha uzun dursunlar diyeeopuyorumnanaktan ve 1 yıl oldu.çok alştım bırakamıyrumda.tabi 1 yılda 2 kez değştrdim çıt çıt setini.yıpranıyr ve parlaklığı gidiyr çnkü..bnçok sık yıkıyrum.ii de oluyr yıkadıktan snra.yalnız taramamaya özen gösteryrum yıkadktan snra.çnkü çok dökülyr ıslakken.ve ne düzleştirici ne de maşa yapıyrm çıtççıtlarıma.zaten bnm saçım düz.çıt çıtlarda düz olunca gerek kalmyr..sıckta km uğrşcak bide :kedi:
ayrıca denize ve havuza gderken kesnlkle kullnmyrum..işte çıt çıtın da bu yönleri güzel.istemediğin at çıkar koy köşeye.ama boncuklarda öle olmyr işte.o yzden dkkt etmek lazım..saç maskesi kulln cnm boncuklarına ii gelicektir.bn yıkdktan snra kullnıyrum.5 dk falan bekle yalnız..kaydirigubbakcemile2

Canım benim haklısın sanırım, ölü saç olduğu için fazla şekillendirmeye,işleme gelmiyor.Dün mesela yine bir kısım düğüm saçı kesmek zorunda kaldım, Banyoda 20 dakka tarama işlemi yapıyorum ben her banyodan sonra,zaten hergün yıkamazsam muhakkak karışıyor ya. Ne biçim şey bunlar. Sanırım yaz sonu çıkarttıracağım.Güzel olucaz diye ne kadar çok zorluğa katlanıyoruz bazen erkeklere imreniyorum ve nefret ediyorum.boshayallersmile

ben de bugün gg dan aldım gelmesini bekliyorum. umarım pişman olmam. çok yapay durursa yakışmaz bana. çünkü çok makyaj yapan biri ve değilim ve gelende spor giyinirim eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…