Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

evet havuza girilebiliyor kaynakla aslında çok ama çok rahat dAAA iştte çıkardıktan soonra berbat oluo kendi saçlarımız

ya benim sorum alakasız ama benim saçlarımda boyadan dolayı aşırı yıprandı yalnız sorunum saçlarım düğüm düğüm oluyo kestirmekte işe yaramıo çünkü nerdeyse ense dibinden başlayarak düğümlenio açmak için koparıorum ne yapabilirim aylar oldu bir gün düzelecek diye umut ediyorum ama gittikçe kötüleşio ne olur bi akıl verin sapıtcam valla

arkadaşlar bende çıt çıt almak istiyorum 2 veya 3 tane netten alabılecegım guvenılır sıte varmı.3 tane alıcagım ıcın bulması zor olyor nette.

Yoksa bu gidişle kafayı yicem lütfen bilgilerinizi paylaşın !!!!!!!!!!!!!!!!
Hep bahsediyorum saçlarımdan oldum diye upuzun kalın telli çok gür saçları kaybedince açıcıyla mafoldu ya eski resimlerime bakamıyorum uzun saçlıları görünce çok üzülüyorum en iyisi bu süreci atlatana kadar kaynak yaptırırıyım yoksa kafayı yicem, tabi yine bir olumsuzluk yaşamıyımda Aman Allah korusun işte bilgilerinizi bekliyorum nasıl oluyor bu işlemler memnunmusunuz yapanlar ben çıkmayan istiyorum saçlarım şuan uzun ama eskisi gibi değil işte, ucunamı ekliyorlar kaynak ya e ozaman saçım uzun sayılır çok pahalıya malolmaz yada nasıl oluyor saçtan çıkmayan adı ne hiç bişey bilmiyom işte o olumsuzluga yaşamasaydım saçlarım doğal haliyle zaten upuzundu ve sağlıklı hiçbişeye gerek yoktu bari Allah yardım etsede atlatsam zorluk çekmesem bu süreci atlatıyım pskolojim alt üst yeni yılda üzülmüyüm dedim ama neyse mutlu yıllar Allah' a emanet olun

kızlarr bende bısı sorucam bu konuda pek bılgılı degılımde sızden yardım almak ıstedım.ben saclarımı satmak ıstıyorum yaklasık 80 cm ve hıç boyatmadım kuaforlere gıttıgımde her bırı farklı bır deger soyluyor neden oldugunu bılmıyorum.sızce ne kadardan gıder saclarım yardımcı olursanız cok sevınırım:18:

canım bu fiyat sana özel mi yanı tandk oldğu için yoksa normalde de ucuz mu mesela ben 6 parca çıt çıt(gercek saç) ne kadara alabilirm bide adresini telefonunu alabilirmiyim bu sacları aldğin yerlerin

Merhaba arkadaşlar,
Çıt çıt almayı düşünüyorum netten.Önerebileceğiniz güvenilir bir yer var mı?

merhaba canım bana sordun sanırım ama ben saçı kuaföre 400 sattım gerçekten ıyıdı sac ve de ucuzdu nasıp aynısını 600 falan dıyorlar sanırım çıt çıt yaz googleye çıkar bir sürü yer benım akrabamın tanıdıgı vardı saç malzemelrı satıyo kuaförlere mal goturenler ondan almıstım ucuza senınde tanıdıgın varsa arastır

çıt çıtımı buldum arkadaşlar sağolsun blogtan bir arkadaş yardım etti iş kocamı ikna etmeye geldi :)

kızlar bende gg dan çıtçıt aldım çok memnunum 170 tl ye aldım 8parça

kızlar merhaba.. daha önce çıt çıt hakkında yazmıştım. bende bi kaç ay önce kuaförümden çıtçıt istedim. 8 parça olan çıtçıtı 6 parçaya indirmesini istedim.(uğraşmamak açısından) ama 4 parça bile yeterliymiş eğer saçınız benmki gibi seyrekse.. kafanız taşımıyor alttan çıtçıt görünüyor falan. 2 arkada birer yanlara oluyor bana. ben 270 e aldım. fazla pahalı oldu belki ama gerçk saç. yinede keşke iyi araştırsaydım diyorum.. 200 e falan da gerçek saç bulunabilir rahat şekilde. şuan saçlarım kısa ve çıtçıtlarımdan memnunum. tavsiyem 8 parça olayını düşünün.

siz bayağı fiyatlı almışınız ama olsun içinize büyürmeyin 8 parça konusunda haklısınız aslın bügün eşimde dedi 8 parça alınca birazı sarı al saçı boyatsan kullanırsın dedi aldığınız saç kaç gram ?

200 gram sanırım. ama inan kafam onu bile taşımıyor. 120 gramını fln ancak kullanıyorm cnm. 8 parçada diretmeyin derim 4 5 parça yeterli eğer saçlarınız çok gür değilse.

200 gram sanırım. ama inan kafam onu bile taşımıyor. 120 gramını fln ancak kullanıyorm cnm. 8 parçada diretmeyin derim 4 5 parça yeterli eğer saçlarınız çok gür değilse.

aslında haklısında netten alacam aynı rengi tekrar bulamam diye düşünüyorum ama fiyatlı işte senin çıtçıtların kaçlı mesela arkaya 3lü 2 tane mi takıyorsun yanlara nasıl aslın banada yeter salarım normal iki arkaya birer yanlara tamamda işte :)

normalde kuaför arkada 4 yanlara 2 yakıyor. ama baş ağrısı vs.. ilk günler hevesle takıyorsun sonra baş ağrısı o fazlalık batmaya başlıyor. birde en büyük sorun aralardan görünmesi. saçım zaten seyrek... sen bilirsin tabi hangisi daha iyi olur sen karar ver ama arkaya 3 bile fazla bence. ama tabi kendi saçların çok gürse, altlarda bu çıtçıtların seyrek seyrek durması da kötü olur. ama 8 parçaın yinede çok olduğunu düşünüyorm 5 6 parça tavsiyemdir. sanırsam 5 li 6 lı satmıyorlar ama dediğim gibi ben 8 parçayı 6 parçaya indirmelerini rica etmiştim dikmişlerdi. gerçek saç alırsan da rengi önemli değil açık bir renk al kendi saç rengine boyat. birdaha alcak olursan yine açık alır aynı renge boyatırsn. benm saçlarım siyah ama saçlarını farklı bir rengi varsa sarımsı bişey al saçının rengine boyttr derim. renk farklılığı olmasın

bir doktora göster istersen

kaç gün geziyorum gittigidiyorda hala karar veremedim ham saç almak mantıklı evet 6 parça yeter 8 çok bakalım artık sağol canım

olur tabi çok teşekkür ederim.istanbul bazarla mesajla sordum.benim saçım gür kalın telli bana 200 gr lazım dedi.yoksa eğreti durur dedi.ama 225 milyon oda. çok para

olur tabi çok teşekkür ederim.istanbul bazarla mesajla sordum.benim saçım gür kalın telli bana 200 gr lazım dedi.yoksa eğreti durur dedi.ama 225 milyon oda. çok para

ordan alan biri vardı memnunum dedi ama 225 çok sen memede bak 170 gr 185 ham saç 30 gr eksik okadar belli olmaz heraldi kuaför b u çok al diyecek bana 170 al dedi ben 145 alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…