- 31 Ekim 2010
- 15
- 1
kızlar merhaba.. daha önce çıt çıt hakkında yazmıştım. bende bi kaç ay önce kuaförümden çıtçıt istedim. 8 parça olan çıtçıtı 6 parçaya indirmesini istedim.(uğraşmamak açısından) ama 4 parça bile yeterliymiş eğer saçınız benmki gibi seyrekse.. kafanız taşımıyor alttan çıtçıt görünüyor falan. 2 arkada birer yanlara oluyor bana. ben 270 e aldım. fazla pahalı oldu belki ama gerçk saç. yinede keşke iyi araştırsaydım diyorum.. 200 e falan da gerçek saç bulunabilir rahat şekilde. şuan saçlarım kısa ve çıtçıtlarımdan memnunum. tavsiyem 8 parça olayını düşünün.
200 gram sanırım. ama inan kafam onu bile taşımıyor. 120 gramını fln ancak kullanıyorm cnm. 8 parçada diretmeyin derim 4 5 parça yeterli eğer saçlarınız çok gür değilse.
aslında haklısında netten alacam aynı rengi tekrar bulamam diye düşünüyorum ama fiyatlı işte senin çıtçıtların kaçlı mesela arkaya 3lü 2 tane mi takıyorsun yanlara nasıl aslın banada yeter salarım normal iki arkaya birer yanlara tamamda işte :)
ya benim sorum alakasız ama benim saçlarımda boyadan dolayı aşırı yıprandı yalnız sorunum saçlarım düğüm düğüm oluyo kestirmekte işe yaramıo çünkü nerdeyse ense dibinden başlayarak düğümlenio açmak için koparıorum ne yapabilirim aylar oldu bir gün düzelecek diye umut ediyorum ama gittikçe kötüleşio ne olur bi akıl verin sapıtcam valla
normalde kuaför arkada 4 yanlara 2 yakıyor. ama baş ağrısı vs.. ilk günler hevesle takıyorsun sonra baş ağrısı o fazlalık batmaya başlıyor. birde en büyük sorun aralardan görünmesi. saçım zaten seyrek... sen bilirsin tabihangisi daha iyi olur sen karar ver ama arkaya 3 bile fazla bence. ama tabi kendi saçların çok gürse, altlarda bu çıtçıtların seyrek seyrek durması da kötü olur. ama 8 parçaın yinede çok olduğunu düşünüyorm 5 6 parça tavsiyemdir. sanırsam 5 li 6 lı satmıyorlar ama dediğim gibi ben 8 parçayı 6 parçaya indirmelerini rica etmiştim dikmişlerdi. gerçek saç alırsan da rengi önemli değil açık bir renk al kendi saç rengine boyat. birdaha alcak olursan yine açık alır aynı renge boyatırsn. benm saçlarım siyah ama saçlarını farklı bir rengi varsa sarımsı bişey al saçının rengine boyttr derim. renk farklılığı olmasın
olur tabi çok teşekkür ederim.istanbul bazarla mesajla sordum.benim saçım gür kalın telli bana 200 gr lazım dedi.yoksa eğreti dururdedi.ama 225 milyon oda. çok para