Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt Çıt kullananların yorumları

yok düzelmiyo öyle bişey ki arkim sıkılıp düzleştirmeye filan çalıstı ama yınede düzelmedi sırnaşık şeysırnaşık şey rahat kullanırsın belki baştan bıraz alışma evresinde biraz tuhaf gelebilir.kendin takarsın ya bişey yok takmasında aldığın yerde taktır deneme olarak ordan bak iyice sonra takarsın sorun olmaz yani öyle zorlanılcak bişi deil merak etme cnm..

ben çıt çıt aldım 1 hafta önce 400 liraya gerçek saç vememnunum tek sorunum takamıorum :) kaynak asla düşünmee

bir kaç gün önce bende çıtçıt aldım kuaförüm numara hiç beni yanıltmadı ne yapsa muhtesem yapıo benim sdaçım belime yakın zaten ama cansız cok memnun kaldım

ben de aldım ksızlar ama henüz taktırmadım haftaya salı..saçımla aynı renk ve öle sentetik gibi parlamıyoda opuyorumnanaktan
ama orjinal saçta değil deneyimlerimi paylaşırım opuyorumnanaktan

ben nettn çıt çıt almak istiyorum.daha önce hiç takmadm.çıt çıt kullanan,netten alan ve memnun kalan varsa bana yardımcı olabilir mi?

ben nettn çıt çıt almak istiyorum.daha önce hiç takmadm.çıt çıt kullanan,netten alan ve memnun kalan varsa bana yardımcı olabilir mi?

canım ben gittigidiyordan aldım gayette memnun kaldım.açık sarı röfle aldım..kullanımıda çok kolay.hiç zorlanmıorum takarken :lepi:

ayzuncum çıtçıt almadan önce sormak istediklerini sor bana öyle al kandırıyorlar hep plastik karışımı saçlarla ben artık uzman oldum yardımcı olurum kardeşimzemuszemus

bana da yardımcı olabilir misin çıt çıt almak istiyorum ve fazla bilgim yok

ayzuncum çıtçıt almadan önce sormak istediklerini sor bana öyle al kandırıyorlar hep plastik karışımı saçlarla ben artık uzman oldum yardımcı olurum kardeşimzemuszemus

canım ben gittigidiyordan aldım gayette memnun kaldım.açık sarı röfle aldım..kullanımıda çok kolay.hiç zorlanmıorum takarken :lepi:

ben kapıda ödemesi olan bi siteden almak istiyorum.bildiğin öyle bi site var mı canım

kızlar bu pazar sözüm var perşembe annemle çıt çıt almaya gidicez.ankarada oturuyorm.kızılayda falan bildiğiniz iyi bi yer var mı?çook acil yardımcı ederseniz çok sevinirm :)

salı günü taktırıdım kimse çıt çıt olduğuna inanamadı vallahi sonra çıkarması zor oladu baya ama deydi opuyorumnanaktan

kızlar ben bugün bi çıtçıt gördüm sempatiksalakcinni
6 parçadan oluşuyor fiyatına da 120 dedi
%80 gerçekmiş %20 sentetik :uhm:
hoşuma gitti aslında sizce ordan mı alıyım yoksa netten mi bulsam daha iyi olur CADIARZU
birde %100 gerçek olmadığı için kafam karıştı
saçlarım kısa düzleştirip onları taktğımda belli olur mu sizce eyvahedigeldismile
yardımlarınızı bekliyorum​

ben 3 parça 75 tl ye aldım takıorum hiç belli olmuo kimse anlamadı daha

merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım kuaför kurbanı olp 1 sene cıtcıt kullanmıstım ben de ilk aldıgım çıtçıtı kuaföre götrdüğmde bana sentetik karısımı demişti ama ben ona masa we fön yapabliodm ama aldıgm yere böle bi şikaytle gdnce doğal olark adm bana daha önce hiç boyanmamıs bi saç werdi eger sacınızda srkli değişiklik yapıosnz sentetik sac karısımını tavsiye etmem cnkü cok cabuk yıpranıolar dgl sac ise öle değil bi çok kere boyamama hergn üzürlerinde işlem yapmama rahmen hala ayaktalar bence en iisii doğal olanı arkadaslar özellikle hergün kullanmak için alıcaksanız :))

bende aldım kullanmaya başladım saçlarım kısa takınca belli oluyo mecbur toplayarak kulllanıyorumboshayallersmile.

bende aldım kullanmaya başladım saçlarım kısa takınca belli oluyo mecbur toplayarak kulllanıyorumboshayallersmile.

cnm güle güle kullan
bende bu hafta saçlarımı boyatınca başlıcam kullanmaya aradaki fark ben burdayım demez en azından..seninde saçın uzadıkça çıtçıt olduğu belli olmaz..
bu arada nasıl topluyorsun sen ben beceremiyorum ya diplerini açıtıyor mu?

arkadaşlar çıt çıt saç almaylımıyım saçlarım biraz uzun aslında kısa sayılmaz alıp taksam farkedlir mi diye korkuyorum:S

Arkadaşlar bana yardım edin gerçekten kendi saçın gibi duruyomu ve kullanımı rahatmı ? benim saçalrım ince telli ben gür görünsün diye istiyorumda :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…