Maşalı postiş mi ? :sinifsinif:
Nasıl yani maşa yapılmışsa yıkadıktan sonra düz olmaz mı ? Direk kıvırcık falan olmuyo mu..Bide rahat kullanılıyor mu ben hergün değilde ayda 1-2 kere en fazla öyle kullanırım..Kendim takabilirim inşallah
Cevabın için sağol :1hug:
ben nettn çıt çıt almak istiyorum.daha önce hiç takmadm.çıt çıt kullanan,netten alan ve memnun kalan varsa bana yardımcı olabilir mi?
ayzuncum çıtçıt almadan önce sormak istediklerini sor bana öyle al kandırıyorlar hep plastik karışımı saçlarla ben artık uzman oldum yardımcı olurum kardeşimzemuszemus
ayzuncum çıtçıt almadan önce sormak istediklerini sor bana öyle al kandırıyorlar hep plastik karışımı saçlarla ben artık uzman oldum yardımcı olurum kardeşimzemuszemus
canım ben gittigidiyordan aldım gayette memnun kaldım.açık sarı röfle aldım..kullanımıda çok kolay.hiç zorlanmıorum takarken :lepi:
kızlar ben bugün bi çıtçıt gördüm sempatiksalakcinni
6 parçadan oluşuyor fiyatına da 120 dedi
%80 gerçekmiş %20 sentetik :uhm:
hoşuma gitti aslında sizce ordan mı alıyım yoksa netten mi bulsam daha iyi olur CADIARZU
birde %100 gerçek olmadığı için kafam karıştı
saçlarım kısa düzleştirip onları taktğımda belli olur mu sizce eyvahedigeldismile
yardımlarınızı bekliyorum
ben 3 parça 75 tl ye aldım takıorum hiç belli olmuo kimse anlamadı daha
benmkine 3 parça yetmez kiisen netten mi aldın canım
bende aldım kullanmaya başladım saçlarım kısa takınca belli oluyo mecbur toplayarak kulllanıyorumboshayallersmile.