ben gezdim gezdim oraya yazdım buraya yazdım zaten ilerlemiş sayfalar arasında kendime bir yer bulamadım
kendime göre bir diyet bulamadım derken serçecik arkadaşımızın açtığı topiğe rastladımo da benim gibi ne yapacağını bilmiyordu umutsuzdu birbirimize umut olalım dedik:)
ilk önce çok yemekten kocaman olan midelerimizi küçülterek başlayalım işe mesela yarım ekmek yiyorsak çeyreğe düşürelim iki dilim bir dilim derken kepeğe geçip sonra tek öğüne düşürelim dedik aklımıza yattı porsiyonları da aynı yapalım ekmek işini hallettikten sonra porsiyonları da halledelim buna da tamam
inceledim araştırdım her diyette olan bol su içelim sonra baktım ki kürler var ben kendi adıma elma sirkesi kürünü seçtim:)gücüne çok inandığım yeşilçaysız olur mu serçecikte severmiş yeşil çayı günde 3 bardak yeşil çay içelim dedik isteyen arada form çayı içebilir kür işinide hallettik
sonra gelelim hepimizin ortak olan göbek problemine bende basen sorunu yok ama olanlar için aynı şey kullanılıyormuş marankinin biberiye yağıyla olan karışımı en kısa zamanda yağları elde edince başlıyacaz :))
eee bu kadar çabaya bir de vazgeçilmezimiz sporsuz olur mu yürüyüş yapalım dedik hafta da en az 3 gün havalar müsait olmazsa evde bir şekilde halledecez
ne kaldı geriye diye düşünürken ilerleyen dönemlerde buluruz önce bir ödemleri atıp mideleri küçültelim sonra yavaş yavaş sıkılaştırırız dedik
ama en önemli ne kaldı biliyor musunuz bize eşlik edebilecek azimli sayfayı hiç bırakmayacak sıkılmadan eğlenerek diyet yapabilecek arkadaşlar o zaman burda bir topic açalım dedik hadi kızlar bizim azmimizi pekiştirecek arkadaşlar arıyoruz takılın peşimizeee
evetttt liste yapalım artık unuttuğum arkadaşlar söylesin:))
isim ...... boy...... başlangıç kilo...... hedef kilo... bu haftaki kilo.... toplam verilen kilo
alzen..... 152..... 62,9............. 50...............61,4............ -1,5
serçecik... 161...... 67............... 61............ 65,3........... -1,7
denizintuzu 165.......... 80............... 70............
elifdaa 160..... 65,4
keykey 157..... 78
edags .......156...... 53.............. 49............50,9............. -2,1
rehnuma 169.......... 69.............. 63
melsa34 170........ 110
birdy.... 170......... 62,8
nur-44 172...... 80............... 70............ 78.............. -2
hazaal 165........... 71............... 61....... 69,6.......... -1,4
kurtlukiraz 160........ 91,5........... 70
ayris35 169...........68,8............. 61......... 68,1........ -700
zezeq.... 158........ 71
kendime göre bir diyet bulamadım derken serçecik arkadaşımızın açtığı topiğe rastladımo da benim gibi ne yapacağını bilmiyordu umutsuzdu birbirimize umut olalım dedik:)
ilk önce çok yemekten kocaman olan midelerimizi küçülterek başlayalım işe mesela yarım ekmek yiyorsak çeyreğe düşürelim iki dilim bir dilim derken kepeğe geçip sonra tek öğüne düşürelim dedik aklımıza yattı porsiyonları da aynı yapalım ekmek işini hallettikten sonra porsiyonları da halledelim buna da tamam
inceledim araştırdım her diyette olan bol su içelim sonra baktım ki kürler var ben kendi adıma elma sirkesi kürünü seçtim:)gücüne çok inandığım yeşilçaysız olur mu serçecikte severmiş yeşil çayı günde 3 bardak yeşil çay içelim dedik isteyen arada form çayı içebilir kür işinide hallettik
sonra gelelim hepimizin ortak olan göbek problemine bende basen sorunu yok ama olanlar için aynı şey kullanılıyormuş marankinin biberiye yağıyla olan karışımı en kısa zamanda yağları elde edince başlıyacaz :))
eee bu kadar çabaya bir de vazgeçilmezimiz sporsuz olur mu yürüyüş yapalım dedik hafta da en az 3 gün havalar müsait olmazsa evde bir şekilde halledecez
ne kaldı geriye diye düşünürken ilerleyen dönemlerde buluruz önce bir ödemleri atıp mideleri küçültelim sonra yavaş yavaş sıkılaştırırız dedik
ama en önemli ne kaldı biliyor musunuz bize eşlik edebilecek azimli sayfayı hiç bırakmayacak sıkılmadan eğlenerek diyet yapabilecek arkadaşlar o zaman burda bir topic açalım dedik hadi kızlar bizim azmimizi pekiştirecek arkadaşlar arıyoruz takılın peşimizeee
evetttt liste yapalım artık unuttuğum arkadaşlar söylesin:))
isim ...... boy...... başlangıç kilo...... hedef kilo... bu haftaki kilo.... toplam verilen kilo
alzen..... 152..... 62,9............. 50...............61,4............ -1,5
serçecik... 161...... 67............... 61............ 65,3........... -1,7
denizintuzu 165.......... 80............... 70............
elifdaa 160..... 65,4
keykey 157..... 78
edags .......156...... 53.............. 49............50,9............. -2,1
rehnuma 169.......... 69.............. 63
melsa34 170........ 110
birdy.... 170......... 62,8
nur-44 172...... 80............... 70............ 78.............. -2
hazaal 165........... 71............... 61....... 69,6.......... -1,4
kurtlukiraz 160........ 91,5........... 70
ayris35 169...........68,8............. 61......... 68,1........ -700
zezeq.... 158........ 71
Son düzenleme: