• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alzen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
1.013
33
113
Karaman
ben gezdim gezdim oraya yazdım buraya yazdım zaten ilerlemiş sayfalar arasında kendime bir yer bulamadım:1:

kendime göre bir diyet bulamadım derken serçecik arkadaşımızın açtığı topiğe rastladım:16:o da benim gibi ne yapacağını bilmiyordu umutsuzdu birbirimize umut olalım dedik:)

ilk önce çok yemekten kocaman olan midelerimizi küçülterek başlayalım işe mesela yarım ekmek yiyorsak çeyreğe düşürelim iki dilim bir dilim derken kepeğe geçip sonra tek öğüne düşürelim dedik aklımıza yattı porsiyonları da aynı yapalım ekmek işini hallettikten sonra porsiyonları da halledelim buna da tamam :1:

inceledim araştırdım her diyette olan bol su içelim sonra baktım ki kürler var ben kendi adıma elma sirkesi kürünü seçtim:)gücüne çok inandığım yeşilçaysız olur mu serçecikte severmiş yeşil çayı günde 3 bardak yeşil çay içelim dedik isteyen arada form çayı içebilir kür işinide hallettik:9:

sonra gelelim hepimizin ortak olan göbek problemine bende basen sorunu yok ama olanlar için aynı şey kullanılıyormuş marankinin biberiye yağıyla olan karışımı en kısa zamanda yağları elde edince başlıyacaz :))

eee bu kadar çabaya bir de vazgeçilmezimiz sporsuz olur mu yürüyüş yapalım dedik hafta da en az 3 gün havalar müsait olmazsa evde bir şekilde halledecez:34:

ne kaldı geriye diye düşünürken ilerleyen dönemlerde buluruz önce bir ödemleri atıp mideleri küçültelim sonra yavaş yavaş sıkılaştırırız dedik:28:

ama en önemli ne kaldı biliyor musunuz bize eşlik edebilecek azimli sayfayı hiç bırakmayacak sıkılmadan eğlenerek diyet yapabilecek arkadaşlar o zaman burda bir topic açalım dedik hadi kızlar bizim azmimizi pekiştirecek arkadaşlar arıyoruz takılın peşimizeee:16::16:

evetttt liste yapalım artık unuttuğum arkadaşlar söylesin:))

isim ...... boy...... başlangıç kilo...... hedef kilo... bu haftaki kilo.... toplam verilen kilo

alzen..... 152..... 62,9............. 50...............61,4............ -1,5

serçecik... 161...... 67............... 61............ 65,3........... -1,7

denizintuzu 165.......... 80............... 70............

elifdaa 160..... 65,4

keykey 157..... 78

edags .......156...... 53.............. 49............50,9............. -2,1

rehnuma 169.......... 69.............. 63

melsa34 170........ 110

birdy.... 170......... 62,8

nur-44 172...... 80............... 70............ 78.............. -2

hazaal 165........... 71............... 61....... 69,6.......... -1,4

kurtlukiraz 160........ 91,5........... 70

ayris35 169...........68,8............. 61......... 68,1........ -700

zezeq.... 158........ 71

Son düzenleme:
galiba bana takılmak isteyen yok neyse bende kendim yaparım serçecikte gelir birazdan:55:

benim boyum 152 kilo cuma 63 iken şu anda 62.1 fena değil sadece bu dediklerimi yaptım yavaş yavaş gitsin sağlam gitsin istiyorum...

sabah elma sirkeli kürümü yaptım yeşilçayımı içtim birazdan kahvaltı yapacağım:42:

ya ama yaaa sayfanız hayırlı olsun bari diyeydiniz:1::1::1:

Son düzenleme:
canim sayfaniniz hayirli olsun.
diger topiclerde ben kendime yer bulamadim cok iyi arkadasliklar kurulmus cok ozendim ya.
benim kucuk yaramaz bi kizim var firsat buldukca yazabilirim.
bende dogal bir diyet yontemiyle 6 kilo filan vermistim iki ayda sonra turkiye ye gittim.
orada uygulayamadim maalesef ama hic kilo almadan geldim bu benim icin inanilmazdi demekk ki yaglarimda vermisim.
neyse benim dogal diyetim
sabah ilk is su icmek biraz bekledikten sonra guzel bi kahvalti
ara ogunde kayisi,meyve,ceviz veya sut evde ne varsa artik genelde benim ara ogunu ogleden sonra yapiyorum.
sabah kahvaltisini biraz gec oluyor
ekmegi sadece sabahlari tuketmistim.
yemeklerimin yaninda yogurt her zaman oldu genelde kendime ozel pisirmedem eve yaptigimdan
kasikla sayarak yedim tabi salatamda vardi yaninda hep hatta ben ilk salata ve yogurdu yiyordum.

aksam 6veya en gec 7den sonra birsey yemedim.
aklima gelmeyen seylerde olabilir.

canim sayfaniniz hayirli olsun.
diger topiclerde ben kendime yer bulamadim cok iyi arkadasliklar kurulmus cok ozendim ya.
benim kucuk yaramaz bi kizim var firsat buldukca yazabilirim.
bende dogal bir diyet yontemiyle 6 kilo filan vermistim iki ayda sonra turkiye ye gittim.
orada uygulayamadim maalesef ama hic kilo almadan geldim bu benim icin inanilmazdi demekk ki yaglarimda vermisim.
neyse benim dogal diyetim
sabah ilk is su icmek biraz bekledikten sonra guzel bi kahvalti
ara ogunde kayisi,meyve,ceviz veya sut evde ne varsa artik genelde benim ara ogunu ogleden sonra yapiyorum.
sabah kahvaltisini biraz gec oluyor
ekmegi sadece sabahlari tuketmistim.
yemeklerimin yaninda yogurt her zaman oldu genelde kendime ozel pisirmedem eve yaptigimdan
kasikla sayarak yedim tabi salatamda vardi yaninda hep hatta ben ilk salata ve yogurdu yiyordum.

aksam 6veya en gec 7den sonra birsey yemedim.
aklima gelmeyen seylerde olabilir.

aaa süperrr hoşgeldin keykey :3:çok mutlu oldum bizde burda hem dostluk kuralım hem kilo verelim istedim senin diyet harikaymış...

ben de geçen sene 54.5 a kadar düştüm ben türkiyedeyim ama gurbetteyim bu tatiller beni de bitirdi verdiklerimi aldım ben ama:(((

aa kızın mı var kaç yaşında benim de 2 tane kızım var biri 8 diğer 5 yaşında kızınla ilgili yardıma ihtiyacın olursa onları da sorabilirsin:))

sen kaç yaşındasın kaç kilosun boyun kaç aayyyy ne çok soru sordum dimi ama bırakma bizim sayfayı tamam mıhergün gelip bişiler yazalım ki motivasyonumuz azalmasın :56:

ah be güzelim bende sana şiddetle eşlik etmek isterim ama benım kılom o kadar çokki
moralınızı bozarım.motivasyonunuzu bozarım belkım
bızde cmtesı çok konuştuk burda arkadaşlarla ama dun pek kımse yoktu,daha organize olamadık
ama sana sonsuz başarılar
bakalım ben de 2 gundur kendı çapımda bişiler yapmayı denıyorum
2 sabahtır ballı sirkeli limonlu su içiyorum
azalttım yedıklerımı ama
benım yolum çokkkk uzun:(((

bende tamda sizin uyguladığınız yöntemi uygulayarak yormadan bıkmadan sadece azar azar azaltarak diyet yapmaya çalışanlardanım :34:
ilk hafta sadece günde 1 saat spor yapıp 6 dan sonra hiçbirşey yemeyerek 600 gr verdim şimdi biraz daha sıkılaştırdım bu hafta yediklerimi yarıya indirdim :34::34: böyle böyle gidecek inşallah kilolar :51:
yok sınavlar yok stres derken kendimden geçmişim farkında olmadan şimdi toparlanmaya çalışıyorum derslerim yeniden başladı ama yok o geçsin bu geçsin diyerek kendimi ihmal etmeyeceğim artık:53: kpss kabusundan sonra anladımki hiçbirşey hayat ertelenmeye değmezmiş bizi bu hala getiren sınavlar ve sınavları hazırlayan komisyon utansın:53::53::53:
neyse ben 32 yaşındayım 2 çocuğum var coğrafya okuyorum ve vermem gereken (ilk hedefim bu) 6 kilo var ben azimle kendimce birşeyler yaparak forma girmeye çalışıyorum bakalım umarım veririm:34: herkese kolay gelsin yediklerimiz yaramasın yağ olmasın inşalllllaaahhh :52:

merhabalarr sayfanız hayırlı uğurlu olsun :) bende aranıza katılmak istiyorum mümkünse :)
hemen durumumu bildiriyim :) uzun zamandır diyet yapamıyodum. en son 3 4 hafta önce başladım diyete. bi 4 kilo kadar verdim kilo. boyum 1,65 kilom 80 çıktı aslında 78,5 tu ama regl dönemimdeyim ve kahvaltımı yaptım. kahvaltıda 2 dilim lıgt ekmek, 1 domates, 5 adet zeytin, biraz peynir vede şekersiz kahve içtim. tam olarak hangi diyeti yapacağıma karar veremiyorum. bide elma sirkesi kürü ve marankinin biberiye yağı nedir nasıl yapılır. bunları cevaplarsanız çok sevinirim.

kizim birbucuk yasinda
simdiden bile sorunlar yasiyoruz.
yasim 25
boyum 157
kilom su an 78
ben 85 iken zayiflamaya basladim.
en buyuk sorunum suyu az icmek.

ah be güzelim bende sana şiddetle eşlik etmek isterim ama benım kılom o kadar çokki
moralınızı bozarım.motivasyonunuzu bozarım belkım
bızde cmtesı çok konuştuk burda arkadaşlarla ama dun pek kımse yoktu,daha organize olamadık
ama sana sonsuz başarılar
bakalım ben de 2 gundur kendı çapımda bişiler yapmayı denıyorum
2 sabahtır ballı sirkeli limonlu su içiyorum
azalttım yedıklerımı ama
benım yolum çokkkk uzun:(((

melsacım senin yazılarını okudum allah yardımcın olsun canım bizimle devam edebilirsin motivasyonumuzu azaltmak ne demek bence artırırsın yolun uzun olsa da biz kiloları versekte yanında oluruz ama inan fazla kilolu olanlar daha çabuk kilo veriyor ben sana çok inandım vereceksin kiloları zaten fıstık gibi hatunsun:16:
ballı sirkeli küre bende başladım gelip istediğin zaman paylaşım yapabilirsin canım :))
sende şok diyetler yapmayacaksın bildiğim kadarıyla gel beraber yapalım sayfamız sonuna kadar açık sana:16:

bende tamda sizin uyguladığınız yöntemi uygulayarak yormadan bıkmadan sadece azar azar azaltarak diyet yapmaya çalışanlardanım :34:
ilk hafta sadece günde 1 saat spor yapıp 6 dan sonra hiçbirşey yemeyerek 600 gr verdim şimdi biraz daha sıkılaştırdım bu hafta yediklerimi yarıya indirdim :34::34: böyle böyle gidecek inşallah kilolar :51:
yok sınavlar yok stres derken kendimden geçmişim farkında olmadan şimdi toparlanmaya çalışıyorum derslerim yeniden başladı ama yok o geçsin bu geçsin diyerek kendimi ihmal etmeyeceğim artık:53: kpss kabusundan sonra anladımki hiçbirşey hayat ertelenmeye değmezmiş bizi bu hala getiren sınavlar ve sınavları hazırlayan komisyon utansın:53::53::53:
neyse ben 32 yaşındayım 2 çocuğum var coğrafya okuyorum ve vermem gereken (ilk hedefim bu) 6 kilo var ben azimle kendimce birşeyler yaparak forma girmeye çalışıyorum bakalım umarım veririm:34: herkese kolay gelsin yediklerimiz yaramasın yağ olmasın inşalllllaaahhh :52:

eliiifff aynı durumdayız ben de bu sene kpss ye girdim 32 yaşındayım 2 çocuğum var ne kadar çok ortak noktamız varmış ben de ziraat mühendisiyim ve evde oturmaktan bıktım :15:

senide aldım listeye bak bırakmak yok ben 10 kilo versem olacakta 6 kiloya da razıyım:34:

merhabalarr sayfanız hayırlı uğurlu olsun :) bende aranıza katılmak istiyorum mümkünse :)
hemen durumumu bildiriyim :) uzun zamandır diyet yapamıyodum. en son 3 4 hafta önce başladım diyete. bi 4 kilo kadar verdim kilo. boyum 1,65 kilom 80 çıktı aslında 78,5 tu ama regl dönemimdeyim ve kahvaltımı yaptım. kahvaltıda 2 dilim lıgt ekmek, 1 domates, 5 adet zeytin, biraz peynir vede şekersiz kahve içtim. tam olarak hangi diyeti yapacağıma karar veremiyorum. bide elma sirkesi kürü ve marankinin biberiye yağı nedir nasıl yapılır. bunları cevaplarsanız çok sevinirim.

canım mümkün olmaz mı beraber verecez bu kiloları birlikten kuvvet doğar bizim ki diyet olmayacak aşama aşama gideceğiz yavaş yavaş ama kalıcı herşeyi yiyebiliriz abartmamak şartıyla yeri gelecek tatlı da hamur işide ama 2 dilim börek değilde 1 dilim sonra o yarıma düşecek:))

ama en önemli nokta kola cips gibi sağlığımıza da çok zararlı şeyleri bırakacaz :))

doğal beslenmeye özen göstereceğiz 6 dan sonra yememek çok önemliymiş ben yemeyi düşünmüyorum önce yavaş yavaş verecez baktık durdu mu vücuda ufak bir şok uygulayacaz mesela o gün meyve ve bitki çaylarıyla detoks yapabiliriz bunları ilerleyen günlerde görecez

ben o kürlerin linklerini bulayım sana tamam mı canım hoşgeldin aramıza:)))

kizim birbucuk yasinda
simdiden bile sorunlar yasiyoruz.
yasim 25
boyum 157
kilom su an 78
ben 85 iken zayiflamaya basladim.
en buyuk sorunum suyu az icmek.

allah bağışlasın kızını :)

aaa bol bol su bak bu sorunu şöyle çözelim 2.5 lt lik pet şişeye su koy o sadece sana ait olsun gelip gidip iç tamammı kilo veririminin hızlandığını görürsün bir de yeşilçay çok ödem atıyor tavsiye ederim:))

canım mümkün olmaz mı beraber verecez bu kiloları birlikten kuvvet doğar bizim ki diyet olmayacak aşama aşama gideceğiz yavaş yavaş ama kalıcı herşeyi yiyebiliriz abartmamak şartıyla yeri gelecek tatlı da hamur işide ama 2 dilim börek değilde 1 dilim sonra o yarıma düşecek:))

ama en önemli nokta kola cips gibi sağlığımıza da çok zararlı şeyleri bırakacaz :))

doğal beslenmeye özen göstereceğiz 6 dan sonra yememek çok önemliymiş ben yemeyi düşünmüyorum önce yavaş yavaş verecez baktık durdu mu vücuda ufak bir şok uygulayacaz mesela o gün meyve ve bitki çaylarıyla detoks yapabiliriz bunları ilerleyen günlerde görecez

ya benımde kafam karıştı
normalde ben ıstersem 6 dan sonra bişey yemeyebılıyorum
en fazla bır meyve yada yoğurt yerım 1 kase
akşam yemeğiyle aram yok yanı
ama dun nette okudum
bı dıyetısten demışki diyette yapılan hatalardan biri 6 dan sonra bişey yememek
e kafam karıştı benımde halıyle??*

bu arada çok teşekkür ederim bıtanem
yanınızda olmayı bende çok ısterım tabii ki:))

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim :)
bu şekilde diyet tam benlik aslında. çok sıkı diyetlerden sıkılıyorum, bıraktıktan sonra çok daha fazla yemeye başlıyorum.
kolayı 6 senedir ağzıma sürmüyorum. çok nadir gazoz içerim, onuda lıgt olanından içmeye çalışıyorum. uzun zam
ndır cipste yemiyorum.
sevmeme rağmen günde 1 fincan yeşil çay içmeye çalışıyorum. sanırım onu 2ye 3e çıkarmam gerekicek.
yazdıkların inanılmaz motive etti beni ama:) inşallah böyle devam ederiz.

ya benımde kafam karıştı
normalde ben ıstersem 6 dan sonra bişey yemeyebılıyorum
en fazla bır meyve yada yoğurt yerım 1 kase
akşam yemeğiyle aram yok yanı
ama dun nette okudum
bı dıyetısten demışki diyette yapılan hatalardan biri 6 dan sonra bişey yememek
e kafam karıştı benımde halıyle??*

bu arada çok teşekkür ederim bıtanem
yanınızda olmayı bende çok ısterım tabii ki:))

herkes bişi diyor yaaa ne şimdi 6 da yemek yesek gece 12 de acıkırız zaten gece 12 de mi yiyip yatalım ben de bir ara mutlaka yatmadan süt için diye duymuştum bak onu yapabiliriz gece yarım yağlı süt içebiliriz meyve ağır olabilir bu sorunu da böyle çözeriz bence:))) akşam yemeğini aksatma ama salata da olsa ye öğün atlama :))

tamam tamam sende geliyorsun buraya itiraz kabul etmiyorum:36:

eliiifff aynı durumdayız ben de bu sene kpss ye girdim 32 yaşındayım 2 çocuğum var ne kadar çok ortak noktamız varmış ben de ziraat mühendisiyim ve evde oturmaktan bıktım :15:

senide aldım listeye bak bırakmak yok ben 10 kilo versem olacakta 6 kiloya da razıyım:34:

ah canım yaaa kendime benzeyen birilerini görmek üzüyor beni aslında biliyormusun :( aynı hayal kırıklıklarını yaşayan biri daha ağır geliyor ama önümüze bakmak gerek bana ihtiyacı olan 2 çocuğum var benimde o nedenle güçlü olmam şart güçlü olmakta biraz kendini sevmek ve güvenmekten geçiyor bu nedenle işe dış görünüşümle başladım sadece kilo değilki o kadar saldımki kendimi anlatamam şimdi enkazı toparlamaya çalışıyorum:43: canım yavrularımla ilgilenmeden 3. 5 ay boyunca uyku bile uyumadan full kpss çalıştım ama olmadı ve anladımki hiçbirşey kendini yıpratmaya değmiyor biraz da nasip sanırsam bu işler :43: neyse yaa boşver bir kpss geçer yenisi gelir elbet bizede güler talih birgün :34: çok sevindim tanıştığımıza merak etme buralarda olurum ben yazmasamda hep burdaydım zaten birkaç yazdım sarmayınca bıraktım sayfaları ama inşallah burada hem dert ortağı hemde diyet ortağı olacağız:51: yok bu sefer ben çok kararlıyım daha önümüzde mülakatlar falan var ki sende bilirsin mülakatlarda dış görünüş önemli hem canım eşimi ihmal ede ede adamı hayattan bıktırmaktan korkuyorum onun o anlayışlı hallerini daha fazla suistimal etmek istemiyorum resmen pisikopata bağlamıştım yani :53: ama geçti şimdi iyiyim iyi olmak zorundayım hem derslerde başladı spor bana çok iyi geldi bu dönemde herkese ısrarla en azından yürümelerini tavsiye ediyorum çok iyi hissediyor insan spordan sonra kendini terapi gibi geliyor :34:
haydi bakalım yolumuz uzun zafere gidelim bol bol zayıflayalım :51: bu arada benim boyum 1. 60 kilom bugun itibariyle 65,400 :42:

Allahım 64kg olmak için neler vermezdım:)))
tamam bende burdayım napıyoruz şincik:)

Herkese merhaba!! Tam da aynı şeyi düşünürken bu topiğe rastlamak..Evrene msjım çabuk ulaştı sanırım :1: Nereyi okusam herkes kaynaşmış gruplar çoktan oluşmuş:) Dedim bana da böyle tazecik bir yer lazım, hem paylaşalım hem zayıflayalım.Güzel arkadaşlıklar da cabası :31: O zaman beni de aranızda bilin fıstıklarr!! Gerçi böyle fıstık mıstık diyorum ama benden büyükler de vardır çokça samimiyetinize güveniyorum affola :31: Ben de yaklaşık 3 hafta önce başladım diyete şimdilik iyi gidiyor ama polikistik over sendromu nedeniyle o kadar zor kilo veren biriym ki...Maaşllah 2 yesem hemen de alıyorum ama, hiç sekteye uğramaz :) Neyse, sağlığımız yerinde, herşeyin üstesinden geliriz inş.Tekrardan hayırlı olsun :46:

Back