- 26 Kasım 2020
- 277
- -251
- 25
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Bugüne kadar hiç teklif almadım.
Boyum 150 kilom 56.
Yüzüm ortalama eh işte.
24 yaşına basacağım aralık ayında beni seven olmadı.
Bu tipimle uzun olsaydım ortalama yüzümle uzun boylu olsaydım dikkat çekerdim ama malesef Allah boydan da almış üstüne birde yapısal olarak baliketliyim.
Doğduğumda 3 kilo 300 gr doğmuşum .
Boyum genetik annem babam engelli bedensel olarak.Baba tarafımdakiler uzun ama anne tarafım kısa ve ben annemin tarafa çekmişim.Halalarim uzun 170 teyzelerim kısa birisi 146 diğeri 158.
En çirkin erkek bile en azından fiziği güzel yada yüzü güzel kızlara bakıyor.
Ya geçen ilkdefa birisi yanaştı oda evliymis .
Ben nezaman evlencem ya Diye haykiracagim artık.
Seda sayandaki herif gibi.
O bile beğeneceği kızı istiyor siz düşünün.
Biz cirkinler yandık.
Saçlarımda seyrek .
Zor uzuyor kahpe.
Alnimda geniş bazen anneme diyorum görücü usulü evlenmişler.Yahu diyorum "Genetik olarak boyleyseniz neden evlendiniz ?"diyorum kırıcı konuşuyorum ama ceremesini ben çekiyorum napiyim.
Boyum 150 kilom 56.
Yüzüm ortalama eh işte.
24 yaşına basacağım aralık ayında beni seven olmadı.
Bu tipimle uzun olsaydım ortalama yüzümle uzun boylu olsaydım dikkat çekerdim ama malesef Allah boydan da almış üstüne birde yapısal olarak baliketliyim.
Doğduğumda 3 kilo 300 gr doğmuşum .
Boyum genetik annem babam engelli bedensel olarak.Baba tarafımdakiler uzun ama anne tarafım kısa ve ben annemin tarafa çekmişim.Halalarim uzun 170 teyzelerim kısa birisi 146 diğeri 158.
En çirkin erkek bile en azından fiziği güzel yada yüzü güzel kızlara bakıyor.
Ya geçen ilkdefa birisi yanaştı oda evliymis .
Ben nezaman evlencem ya Diye haykiracagim artık.
Seda sayandaki herif gibi.
O bile beğeneceği kızı istiyor siz düşünün.
Biz cirkinler yandık.
Saçlarımda seyrek .
Zor uzuyor kahpe.
Alnimda geniş bazen anneme diyorum görücü usulü evlenmişler.Yahu diyorum "Genetik olarak boyleyseniz neden evlendiniz ?"diyorum kırıcı konuşuyorum ama ceremesini ben çekiyorum napiyim.