Çirkin kız olmak...

Simdi konu sahibesi, guzellik dedigin boyadan ibaret gunumuzde. Dogal guzel insan az yani. Sen de makyaj malzemesi al, sacini yaptir, guzel kiyafetler al birkac tane de kaliteli topuklu ayakkabi al, guzel olursun zaten.

Simdi konu sahibesi, guzellik dedigin boyadan ibaret gunumuzde. Dogal guzel insan az yani. Sen de makyaj malzemesi al, sacini yaptir, guzel kiyafetler al birkac tane de kaliteli topuklu ayakkabi al, guzel olursun zaten.
Hiç yani. Beni makyajsız gören hasta sanır. Öyle solgun. Bi kaş göz kalemi bile kendine getirir insanı. Ama en önemlisi insanın kendine güvenmesi.

“Çirkinsin” diye açık açık nasıl söylerler aklım almıyor artık ya bu insanlar iyice patavatsızlığın dibine vurmuş asıl çirkinleşen kendileride farkında değiller.
Değişik makyaj,saç stilleri denediniz mi?Belki size uygun stili denememişsinizdir daha.Aklıma hep Kylie Jenner’ın evrimi geliyor.
Yüzü güzele 40 günde doyulurda huyu güzele 40 yılda doyulmaz bi insanın içi çürükse dışı isterse dünya güzeli olsun neye yarar ki?

Gömmüşsün resmen kendini ne yapıyorsun yazık kendinede ya. Söyle söliyim bende hep olmam gerekenden biraz kiloluyum. Bana sorarsan bende çirkinim kendimi begenmem ama eşim hayran. Lise çağında herkesin sevgilisi varken benim yoktu tek başıma takılırdım. Bunları kafaya taka taka vitiligo oldum ( ten rengim pigment kaybediyor beyazlıyor ) ne oldu şimdş çok mu güzel oldum hayır daha beter oldum. En son stresten vertigoda olunca ( şiddettli bal dönmesi ayaga bile kalkamama haftalarca ) bi durdum ne yaptıysam kendime yaptım. Şimdi oğlum ve eşimden başka bişey düşunmuyorum. Kendinize bu eziyeti yapmayın size çirkin mi diyorlar umursamayın onların kalpleri çirkin. Hayatı yaşamaya bakın birdahamı gelıcez dünyaya boşverrr gülümseyinn

Bende kendimi beğenmiyorum ama yinede kendime Allah gönül rahatlığı versin diyorum başka da bir şey demiyorum

Ay bi sacmalamayin lutfen. Aklimda tek bir cirkin kadin var su anda. Meshur birinin karisi. Kimse o kadar cirkin olamaz. Siz de mutlaka pek tatli pek hos bir insansinizdir. Kendinizi boyle nitelendirmeyin, nitelendirenleri de esekler kovalasin :KK66:

Inan benim kadar cirkin olamazsın buyum kisacik,saclarim kirik,yuzum desen cukur cukur gozonekler cok buyuk,basenlerim cok kötü üzerine birde kilo ismimde güzel değil:silah:.hihh ya ben ne yapayim:KK61:

Valla inanılmaz güzellikteki arkadaşımın 29 yaşında yaptığı mutsuz evliliği, eşinin ona davranışlarını, zenginlikten fakirliğe düşen ailesini ve kendisini, başlarındaki dünya kadar borcu , kaybettiği sağlığını düşününce sahip olduğun her şey için şükretmelisin şu mübarek gecede diyorum

Bence olay tamamen özgüvende. Özgüvenli biri olabilirseniz insanlar ve siz de kendi güzelliğinizin farkına varacaksınız.

Ben sana bişey diyeyim mi sen karakter ve huy olarak çok mükemmel bi insansın demekki akrabaların çevren bu yüzden seni buradan vuruyor.Kendine gel özgüvenini geri al.git kaşlarını aldır saçlarını boyat vücuduna yakışan kıyafetler giy makyaj yap buna rağmen çirkinim diyosan ya psikolojik yada burnun kötüdür gir bi işe para biriktir burun ameliyatı ol. Bu devirde güzel olmak çok kolay artık. İnstada luva klinik var orayı takip et değişimleri gör adminlerin eski yeni hallerine bak. Piskolojine de çok iyi gelir o sayfa

Çirkin kadın yoktur belki klasik ama hep derim bunu.. cerrahi müdahale gerektiren bir problemin varsa ufak dokunuşlar yaptirabilirsin kuzum, bunun dışında kendi öz bakımına önem gösterip makyaj yapıp giyimine kuşamına dikkat edebilirsin spor yapabilirsin inan okadar secenek varki aslında önünde çirkinim diyerek kestirip atma kendine haksızlık etme, cilt bakımına git mesela maddi açıdan musaitsen. kendine zaman ayir çevrendekilerden biraz siyril özgüvenini yükselt

Bence çirkin değil aksine çekememezlik var akrabalar arasında. Kıskanılıyormusun ne? Bana öyle geldi. Hele kuzeninin " o çirkin kızlarla birlikte olup paralarını alınca ortada bırakıyor" cümlesinde bir kıskançlık sezdim. O insanlardan uzaklaş lütfen. Onlar etrafında oluncaya kadar başının etini yiyecekler ve sen kendine sürekli çirkinim diyeceksin. 19-20 yaşlarımda bir dergide karşıma bu söz çıkmıştı. " Ayna karşısına geçin. Kendinize ne kadar güzel olduğunuzu söyleyin" O sözü okuduğumdan beri yapıyorum. O zamanlarda kiloluydum şimdi de.pcos hastası olduğum için kilom yeterince var. Tüylenme, sivilcelenme herşey var yani ama ayna karşısına geçince, kendime çeki düzen verince, makyajımı yapınca falan kendime " kız ne kadar güzelsin ya sen. Allah oturmuş resmen boş vaktinde çizmiş seni" diyorum. Annem bile bu kız kendini beğenmiş diyor bana. Demem o ki ilk sen kendini sevmelisin, ilk sen kendine değer vermelisin. Ben kendime değer verdim, ben kendimi güzel buldum şimdi herkes ister iş ortamında ister akrabalar arasında güzel kız dediklerini duyuyorum.

Merhaba ,
Belki tüm çevre sana çirkin dediği için ruh halin öyledir , öyle hissetemene sebep olmuşlardır. Öyle değilse bile tıp nelere kadir. Ufak tefek estetik yaptırabilirsiniz. Yurt dışında çok pahalı Turkiyede nispeten daha ucuz.

Insanlara cirkin diyen kac kisi varmis burda cok sasirdim...hepimizi Allah yaratti, sen „cirkin“ buluyorsun, sana hitap etmiyor diye cirkin demeye hakkin yok, kendinize gelin, bide estetik yaptir diyenler var Allah akil fikir versin

Herkese merhaba.

Çok üzgünül, çok yıprandım...
Ben açıkça sı çok çirkinim, bunu size yok güzelsindir deyin diye demiyorum. Çirkinim işte, çevremdeki insanlar da bunu söylüyor. 23 yaşındayım yakında 24 olucam. Hiç bir erkek beni sevmedi, ben hep mutlu çiftleri izledim. Ne giysem ne yapsam surat aynı surat. Kendimden iğreniyorum artık keşke annem beni hiç doğurmasaydı diyorum.
Türkiye den uzaktan bir akrabağımız (erkek) bana interneten sırnaşmaya başladı. Bende salağım ya ilk defa birinin hoşuna gittim diye içten içe çok sevindim, ilk dera birisinin ilgisini çektiğimi düşünüyordum salağım ya. Oysa ki o herif tüm paralı kadınlara kızlara asılıyormuş sonra da b*k gibi bırakıyormuş ( bunu bir sürü kıza yapmış herkesin dilinde ama ben saf olduğumdan anlamamıştım). Ben zengin bile hiç değilim. Avrupa da yaşadığımız için bizi zengin zanediyorlar oysaki aldığım elbiseler bile hepsi 2. el. Neyse o erkeğin huyunu dün kuzenim bana anlattı dedi ki : " K. çirkin kızları tavlayıp ne kadar para alabiliyorsa alıp sonra başka birisini buluyormuş" sonra dank etti işte bana...
Hayatım da ilk defa birinin hoşuna gittim diye sevinmiştim.
Arkadaşlar bu ilk değil çirkinliğimle ilgili yapılan kötülük. Çirkinliğimi ailem bile yüzeme vuruyor. Türkiye ye gittiğimde bile aynı şey. Örnek vermek gerekirse amcam beni hep bir kıza benzetir iki dakika geçmeden de "ay o kız kendine 30 kilo makyaj yapınca bile çirkin" der. Böyle size 1000 örnek verebilirim.
Size yemin ediyorum kötü birisi değilim, herkesin derdine koşan, çok sesiz birisiyim. Kendimden nefret ettim, herşeyim den nefret ettim.
Gözlerime bakıp çok çirkinsin diyen çocuğu da unutmuyorum.
Yeni bir yıl ve yine aynı şey. Usandım.
Dişlerim çok iğrençti tüm birikimimi koyup yaptırdım birşey değişmedi, çok zayıftım şeker yağ yedim şişmanladım yine birşey değişmedi. Bana hep böyle mi davranılacak? Beni hiç bir zaman biri sevmicek mi? Allah vergisi güzel olan kızlar, ablalar lütfen ne kadar şanslı olduğunuzu bilin ve benim gibi salak saf ve çirkin insanları ezmeyin.
estetik yaptır
ömür boyu bu psikolojiyle yaşanmaz

X