• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çipli kimliğim

-Mihrimah

Hasbunallahi ve nimel vekil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2.088
14.528
408
bir avm de işlem yaparken çipli kimliğimi işlemi yapan kız geri vermedi verdiğini idda etti arayın dediğim halde hiçbir şey yapmadı eve gelip çipli kimliğim kayboldu diye iptal ettim 1 saat sonra bulduk diye beni aradı hanfendi iptal işlemi geri alınır mı ?bilen varsa cevap beklıyorum bacılar

aaa kimse kaybetmedi mi yahu ilk benimmi başıma gelmiş bu olay bilen yokmu cevap verilmemiş konuma hiç çok şaşırdım gerçekten bacılarrr huhuuuu :))

aaa kimse kaybetmedi mi yahu ilk benimmi başıma gelmiş bu olay bilen yokmu cevap verilmemiş konuma hiç çok şaşırdım gerçekten bacılarrr huhuuuu :))

Valla hiç fikrim Yok.Son güne kadar elimdeki kimliği kullanayım diyorum.Çocukla gitmek zor benm için.İnş bilenler yazar.

Kız da niye öyle yapmış anlamadım.Düşürdü falan belki.Bilemedim.Gecen de foxta bi muhabir kendi kimliğinin fotoğrafını internette bulmuştu dolandırıcılar kullanmış bilgilerini.Belki de iptal ettirmen iyi olmuş

Valla hiç fikrim Yok.Son güne kadar elimdeki kimliği kullanayım diyorum.Çocukla gitmek zor benm için.İnş bilenler yazar.

Kız da niye öyle yapmış anlamadım.Düşürdü falan belki.Bilemedim.Gecen de foxta bi muhabir kendi kimliğinin fotoğrafını internette bulmuştu dolandırıcılar kullanmış bilgilerini.Belki de iptal ettirmen iyi olmuş
teşekkür ederim canım farkettiğim anda söyledim kimliğim burda kaldı diye beni dövmediği kaldı bende bağırdım polisi aradım orda eve gidecem siz beni arayacaksınızı iyice kontrol edin diye de rica ettim ama yok dinlemediler şimdi uğraşacağım boş yere gittim aldım ama iptal kimlik tabi yeni resimpara masraf vakit uğraş dur boşyere 9 aylık bebekle :(

Daha çipli kimliğe geçemedik. İptal ettikten sonra bulup araması enterasan geldi. İnşallah açılıyordur. Bizde burdan öğrenmiş oluruz bu sayede
inşallah da pazartesi öğreneceğim tüm olaylar 1 buçuk saatte oldu polisi aradım tırstılar sanırım çünkü çok tuhaf tavırları vardı

Bundan sonra daha dikkatli ol kimlik konusunda. Dolandırıcı dolu ortalık. İptal ettirmişsin en azından o iyi
olmuş
inşallah da pazartesi öğreneceğim tüm olaylar 1 buçuk saatte oldu polisi aradım tırstılar sanırım çünkü çok tuhaf tavırları vardı

Bundan sonra daha dikkatli ol kimlik konusunda. Dolandırıcı dolu ortalık. İptal ettirmişsin en azından o iyi
olmuş
çok şükür canım ya dikkat liyim de kıza iki kimlik verdim müşavirlik kimliğimi geri verdi onu vermedi o anda eşim aradı telde bi şey sordu kafam karıştı öyle gitti kimliğim :(

çok şükür canım ya dikkat liyim de kıza iki kimlik verdim müşavirlik kimliğimi geri verdi onu vermedi o anda eşim aradı telde bi şey sordu kafam karıştı öyle gitti kimliğim :KK43:
Geri verirken utandı mi acaba. Benim polise bile güvenim yok kaldiki güvenlik alt tarafı bunlara hiç güvenim yok

Geri verirken utandı mi acaba. Benim polise bile güvenim yok kaldiki güvenlik alt tarafı bunlara hiç güvenim yok
o yoktu orda yemeğe gitmişti ama telde özür diliyor bende lafı soktum poponuza zahmet edip kalkmadınız size güzellikle sölediğim halde dedim sustu kaldı

o yoktu orda yemeğe gitmişti ama telde özür diliyor bende lafı soktum poponuza zahmet edip kalkmadınız size güzellikle sölediğim halde dedim sustu kaldı
Çünkü yaptığı hatanın farkında. İnternetten baktın mi bu konuya belki açıklama vardır kimlik hakkında

Yeni kimlik aldım
Hiç sevemedim ben
Kredi kartı gibi aynı

Çip var üzerinde ama ehliyet sayılmıyor
O zaman ne anladık akıllı kimlikten
Ayrıca nereli olduğun evli mi bekar mısın
İn misin cin mi hiçbirşey yazmıyor

Kaybedersem nolur bilmiyorum
Kafam karışık
:duduk:

Yeni kimlik aldım
Hiç sevemedim ben
Kredi kartı gibi aynı

Çip var üzerinde ama ehliyet sayılmıyor
O zaman ne anladık akıllı kimlikten
Ayrıca nereli olduğun evli mi bekar mısın
İn misin cin mi hiçbirşey yazmıyor

Kaybedersem nolur bilmiyorum
Kafam karışık
:duduk:
aldım ve kaybettim pazartesi başıma neler gelecek yazacağım buraya .kredi kartı gibi olduğundan kaybetmek çok kolay

Çünkü yaptığı hatanın farkında. İnternetten baktın mi bu konuya belki açıklama vardır kimlik hakkında

aynen öyle onun hatasının bedelini de ben ödeyeceğim tabii o da ayrı mesele:(
baktım canım yoktu ya sadece iptal edilip nufüs mudurluğüne gidin diyorlar

aynen öyle onun hatasının bedelini de ben ödeyeceğim tabii o da ayrı mesele:KK43:
baktım canım yoktu ya sadece iptal edilip nufüs mudurluğüne gidin diyorlar
Ay bastan uğraşmak gerekiyor yani. O zaman nüfus müdürlüğüne gideceksin. Belki gidince ordan iptali kaldırırlar sadece

teşekkür ederim canım farkettiğim anda söyledim kimliğim burda kaldı diye beni dövmediği kaldı bende bağırdım polisi aradım orda eve gidecem siz beni arayacaksınızı iyice kontrol edin diye de rica ettim ama yok dinlemediler şimdi uğraşacağım boş yere gittim aldım ama iptal kimlik tabi yeni resimpara masraf vakit uğraş dur boşyere 9 aylık bebekle :KK43:
Tüh ya sen de benden farksız değilmişsin

Back
X