• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsiyette yanılma yaşayan varmı :(

gunes-urkmez

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
3
0
6
42
arkadaşlar merhaba
14+5 günlük hamileyim
8-10-12 haftalarımda doktorum erkek dedi hatta 2 li test 12. haftada oldu ama 14. haftamda kız dedi. bu durumu yaşayan varmı. odası dışında bebeğin bütün alışverişini yaptık nerdeyse. ev mavişlerle doldu :((

arkadaşlar merhaba
14+5 günlük hamileyim
8-10-12 haftalarımda doktorum erkek dedi hatta 2 li test 12. haftada oldu ama 14. haftamda kız dedi. bu durumu yaşayan varmı. odası dışında bebeğin bütün alışverişini yaptık nerdeyse. ev mavişlerle doldu :KK43:(
Bende de oldu erkek dedi o sevinçle kendimi çocuk magzasina attim erkek kiyafetleri doldu ev sonraki gittigimdede kesin kiz dedi sok oldum ayni gun gidip aldigim yerden kiz kiyafetleriyle degistirdim

benim 2. evliliğim ilk evliliğimden 2 oğlum var eşimin de 2 kızı vardı. 2015 eylülde bizimde 1 kızımız oldu. yani eşimin 3 kızı oldu bu durumda dr erkek diyince eşim hayatının müjdesini almıştı o gün. şimdi okadar üzgünüzki. üzgünlüğümüz daha çok dr yanılmasına. umutlandırdı ve bu dr memorial has. de. bukadar iyi bahsedilen bir has.
;(
peki sonradan kızınızmı oldu ?

Banada gecen haftaya kadar kız gecen hafta erkek dedi doktor ama alışverıs yapmadım.halada emin degilim kız mı erkek mi hayırlısıyla sag salim dogsunlarda inşallah diģer sorunlar çözülür bi şekilde

Bana 3 doktor kiz oldugunu soyledikten sonra ikna oldum yalniz abimin bir arkadaşına 8.aya kadar kiz demisler 8.ayda yanilmisiz erkek demisler. Yani kiz bebisler parmaklariyla kandirabiliyormus doktorları da erkek bebek nasil kiz saniliyor ona anlam veremedim. Hani ben de gordum bebegimde cikinti yoktu hatta haftalarca gostermeyen inatçı minigim 22.haftada ayrintili ultrasonda gosterdi.

Suan icime kurt důştü :110: banada kiz dedi o heyecanla bende alacktm ama doktor uzerine basa basa kesin deil dedi bende almadm enem simdi ben ozman heveslenmeyim :-)

12. hafta tahmin yurutmek icin cok erken ama..
20-21. haftadan once cinsiyetini gormeleri cok zor,ancak kemik yapisindan tahminde bulunabiliyorlar..
banada 14. haftaya kadar hep kiz dediler,etrafimdakiler ise yok sanki erkege hamilesin dedi oyuzden bikac yesilli sarili body disinda bisey almadim..
22.haftada doktor hayirli olsun kiz dedi,narinliginden anlamistim zaten ama iste hep bi ama oluyor..oglumun ultrason resimlerine baktigimda daha babacan:dondurma:
hala bile tereddutluyum,bilmiyorum hayirli olsun saglikli olsun da kiz evlatta cok guzel..

benim 2. evliliğim ilk evliliğimden 2 oğlum var eşimin de 2 kızı vardı. 2015 eylülde bizimde 1 kızımız oldu. yani eşimin 3 kızı oldu bu durumda dr erkek diyince eşim hayatının müjdesini almıştı o gün. şimdi okadar üzgünüzki. üzgünlüğümüz daha çok dr yanılmasına. umutlandırdı ve bu dr memorial has. de. bukadar iyi bahsedilen bir has.
;(
Ay eşin için kötü sürpriz olmuş , neyse Can'ım sağlıklı olsun da boşverin

;(
daha 14. haftada yanılma olması çok normal.
keşke kendinizi o kadar kaptırmasaydınız.
ayrıca usg sonuçta %100 güvenilir değildir hiçbir zaman.

Kizlar benim ilk bebegimdebyanilma@olduydu 7 aylikken@kiz@zanettigim@bebegimin@renkli@ultrasyonda erkek oldugunu@ogrendim sasirmistim ilkimdi pempeleri@almisdim degistirdim@geri@ama dogumda bile bayiltilmak@istemedim cunku okadarbkiza alismisim ki kizda cikabilri@dedim ama oglum@dogdu o dakikalari unutamam rabbim herkese yasatain@komik@bi aniydi@benim@icin

umarım benim doktorumda yanılmıştır.
allahın vergisi baş göz üstüne tabiki ama insan oğlu illaki kız yada erkek gönlünde biri yatıyor.
heleki eşim bukadar çok isterken dr yanılması çok zorumuza gitti. yoksa kız olacağı değil aslında.
benim hala umudum var inş rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlat verir bize ve bütün isteyenlere.

arkadaşlar merhaba
14+5 günlük hamileyim
8-10-12 haftalarımda doktorum erkek dedi hatta 2 li test 12. haftada oldu ama 14. haftamda kız dedi. bu durumu yaşayan varmı. odası dışında bebeğin bütün alışverişini yaptık nerdeyse. ev mavişlerle doldu :KK43:(
Merhaba! Yeni üyeyim ben 13haftalık gebeyim doktora cinsiyet için gittiğim kız dedi ama hiç bir şey görmeden kız demesi kafamı karıştırdı sizce yanılma payı var mıdır?yada neye göre kız dedi

Rabbim önce sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin gönlündekini versin insllah canim .Benim de iki oğlum var ve 16 haftalık hamileyim doktor yine erkek dedi.Ama ben başından beri kız hissediyorum 😘 yanılma payı vardır diye düşünüyor.Bebeklerimizin sağlıklı bir şekilde doğmayı nasip etsin insllah rabbim gönlümüzdekini versin insllah 🤲🥰

Back