- 13 Şubat 2021
- 263
- 197
- 31
- Konu Sahibi gunessulti
Erkek hemen kendini belli ediyor saglikli eli ayagi duzgun olsunda kiz erkek fark etmiyorYok bzm 14 haftada net erkek denildi hala öyle 25deyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek hemen kendini belli ediyor saglikli eli ayagi duzgun olsunda kiz erkek fark etmiyorYok bzm 14 haftada net erkek denildi hala öyle 25deyiz
Günümüz teknolojisinde bile 9 ay doktor takibinde olan bir anne doğumda bebeğinin cinsiyetinin aslında en baştan beri yanlış söylendiğini öğrendi.Merhaba arkadaslar , tam 12 haftalıkken doktora gittim 2 li tarama testi için doktor o arada cinsiyet için kemik yapısına göre erkeğe benziyor dedi.Daha sonra kanamam oldu ve daha tecrübeli bir doktora gittim o da laf arasinda %90 kız dedi 12+2 yken dedi ama 2 hafta sonra netleşir dedi. Fakat benim bebeğim geç döllenme olmuştu 6.haftada bebek ve kalp atışı duyulmamıştı 8.haftaya dogru duyulup görülmüştü sizce cinsiyeti ne olabilir kafam karıştı. Sizce geç döllenme olduğu için henüz cinsiyete dair bişey oluşmamış olabilir mi ?Benzer bir durum yaşayan varmı yada 12 haftalikken bişey söylenip değişen varmı?
Yok artıkGünümüz teknolojisinde bile 9 ay doktor takibinde olan bir anne doğumda bebeğinin cinsiyetinin aslında en baştan beri yanlış söylendiğini öğrendi.
aklimiza boylee seyler koymaa insallah benimki yanilmistirGünümüz teknolojisinde bile 9 ay doktor takibinde olan bir anne doğumda bebeğinin cinsiyetinin aslında en baştan beri yanlış söylendiğini öğrendi.
Ay inşaallah sizinki bildiğiniz gibi çıkar. Ama böyle de bir ihtimal var çok çok minik de olsa bilinsin diye yazayım dedimaklimiza boylee seyler koymaa insallah benimki yanilmistir
Maalesef canım hemde çok yakın bir tarihteYok artık
Allah buyuk canim Allah hakkimizda en dogru olani versin saglikla kucahimiza almayi nasip eder insallahAy inşaallah sizinki bildiğiniz gibi çıkar. Ama böyle de bir ihtimal var çok çok minik de olsa bilinsin diye yazayım dedim
İlk resimde erkek gibi, ikincide kız gibi. Sağlıkla gelsin inşallahRica etsem banada bakabilir misiniz şuan 13+3 teyiz 11. Haftada kıza benziyor denildi ama ben erkek hissediyorum nedense
Ultrason resmi varsa 11 ile 13 arası nub belli ise bizde tahminde bulunabiliriz
Ayy sizde mi ikilemde kaldınız teşekkür ederim cevapladığınız içinİlk resimde erkek gibi, ikincide kız gibi. Sağlıkla gelsin inşallah
Burada bebeğin genital organını pek anlayamadım acaba yandan çekim var mıdır?Eki Görüntüle 3321348 bizede tahminde bulunabilir misiniz
Ücretli bakıyor yanlizİnstagram kullanıyorsanız eğer cinsiyet_tahminim diye bir sayfa var. Hem ücretsiz tahmin de bulunuyor hemde genellikle doğru çıkıyor. Tabii yanılma payı elbet olabilir ama onlar benden daha iyi bir tahmin verir size.
12.haftada 40tl yollayıp baktırdım tabiki yanlış çıktıÜcretli bakıyor yanliz
Geç döllenme olmuştu KızımMerhaba arkadaslar , tam 12 haftalıkken doktora gittim 2 li tarama testi için doktor o arada cinsiyet için kemik yapısına göre erkeğe benziyor dedi.Daha sonra kanamam oldu ve daha tecrübeli bir doktora gittim o da laf arasinda %90 kız dedi 12+2 yken dedi ama 2 hafta sonra netleşir dedi. Fakat benim bebeğim geç döllenme olmuştu 6.haftada bebek ve kalp atışı duyulmamıştı 8.haftaya dogru duyulup görülmüştü sizce cinsiyeti ne olabilir kafam karıştı. Sizce geç döllenme olduğu için henüz cinsiyete dair bişey oluşmamış olabilir mi ?Benzer bir durum yaşayan varmı yada 12 haftalikken bişey söylenip değişen varmı?
Eskiden ücretsiz bakıyordu, ücretli yapmıştır diğer sayfalar gibi. Bana özelden atın eğer görürsem nubu bende söylerim sizeÜcretli bakıyor yanliz
Keşke göndermeseydiniz, bende tahmin edebiliyorum artık. Fakat tam net belli değilse, tahmini yaparken söylüyorum. Önemli olan nubun pozisyonu12.haftada 40tl yollayıp baktırdım tabiki yanlış çıktı
Bnda bksnBu dediğim instagram sayfasına sorabilirsiniz. Bir de isterseniz 11 ile 13 hafta arası resmi varsa buraya atın bizlerde yorumlayabiliriz
Tabii atın bakayım, isterseniz buradan isterseniz özelden atın fark etmezBnda bksn
Tabii atın bakayım, isterseniz buradan isterseniz özelden atın fark etmez
Baktınız mıTabii atın bakayım, isterseniz buradan isterseniz özelden atın fark etmez