- Konu Sahibi gunessulti
Erkeğe benzettim, ama 10 ile 14 hafta arası tekrar atın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saoll tskr suan 10 haftaligiz haftaya gtcem mutlka atarim sizeErkeğe benzettim, ama 10 ile 14 hafta arası tekrar atın
Attım cnm özeldenEskiden ücretsiz bakıyordu, ücretli yapmıştır diğer sayfalar gibi. Bana özelden atın eğer görürsem nubu bende söylerim size
TamamdırSaoll tskr suan 10 haftaligiz haftaya gtcem mutlka atarim size
11 hafta olduk bakrmsnTabii atın bakayım, isterseniz buradan isterseniz özelden atın fark etmez
Banada yorum yaparsanız çok sevinirimErkeğe benzettim, ama 10 ile 14 hafta arası tekrar atın
Benimkine de bakabilir misiniz doktorum 11+5te kız dedi 13+6da erkek dediUltrason resmi varsa 11 ile 13 arası nub belli ise bizde tahminde bulunabiliriz
Atsam bakarmısınızUltrason resmi varsa 11 ile 13 arası nub belli ise bizde tahminde bulunabiliriz
1 i hariç hepsi kız gibi %75 kız derdimAtsam bakarmısınız
%80 kız gibi duruyor. Hayırlısı olsun inşallahBenimkine de bakabilir misiniz doktorum 11+5te kız dedi 13+6da erkek dedi
İlk 3 fotoğraf 13+6
Son 2 fotoğraf 11+5
Sizce peki 12 haftalıkErkek hemen kendini belli ediyor saglikli eli ayagi duzgun olsunda kiz erkek fark etmiyor
Teşekkürler%80 kız gibi duruyor. Hayırlısı olsun inşallah
Ben hic anlamam ama sanki erkege benziyor kafasindan tahmin ediyorum sadeceSizce peki 12 haftalık
canım belli oldu mu neymiş?Benimkine de bakabilir misiniz doktorum 11+5te kız dedi 13+6da erkek dedi
İlk 3 fotoğraf 13+6
Son 2 fotoğraf 11+5
Bu bebek erkek Ahaanda buraya yaziyorum11 hafta olduk bakrmsn
Buda erkekEki Görüntüle 3336350 merhaba banada tahminde bulunurmusunuz 13+4 günlük resim bu
Bariz erkek gibi çıkıntısı besbelli 3 çizgi olunca kız diyorlarBenimkine de bakabilir misiniz doktorum 11+5te kız dedi 13+6da erkek dedi
İlk 3 fotoğraf 13+6
Son 2 fotoğraf 11+5
Erkek gibi cnm11 hafta olduk bakrmsn