Gebeliğe Hazırlık Cinsiyeti öğrendikten sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ametist_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
83
72
3
32
kızlar selam. Nasılsınız
Geçen salı günü özele gittim ve doktor eşimin yanında büyük ihtimalle kız dedi. Bende eşime ve aileme sürpriz yapmak istiyordum. Eşim herkesi arayıp söyledi büyük ihtimalle kız diye. Bende degisebilir dedim. Siz ailenize esinize nasıl söylediniz cinsiyeti ? Balon fikri haricinde herkes balon yapıyor. Farklı olsun istiyorum
Yorumlarınızı bekliyorum canlarım

Eşiniz zaten arayıp söylemiş siz kim için yapacaksınız bu süprizi keşke yaniniza birini goturseydiniz o bilseydi eşinize de size de süpriz olurdu şimdi cinsiyeti biliyorsunuz

Ayrıca rabbim sağ-salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah canım

Oda heyecandan işte doktorla anlaşacaktınız size demeyecekti cinsiyeti
Birdaha gittiğimde eşim yine gelecem diye tutturursa ilk ben tek giricem diyecem yine kız çıkarsa erkek diyin diyecem sürpriz yaparken o erkek beklerken kız diye açıklarım ama nasıl bir sürpriz yapayim onu bulamadım

Eşiniz kız mı istiyor erkek oda Var belki iiçinden cinsiyeti su olsaydı diyeceği bi düşüncesi olabilir tabi ki herkes sağlıklı olsun öncelik derler eşimin kuzeni erkek bebek istiyordu cinsiyetini kız olabilir dedi buna rağmen 2 3 defa gidip sormuştu sonra süpriz derken ic burukluğu olmasın

Eşim kız çocuğu istiyor canım doktor kız dediginden beri kızım olacağını biliyordum hissediyordum diye ortalarda geziniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…