Kizlarimda koku hassasiyeti yoktu bunda var et kokusu yemek kokusunda kusuyorum şimdi kusmak durdu ama mide bulantılarım var bide kızlarım ikiside 3 aydan önce hareket etti bu hamileliğimde hala hissetmedim
Bende kızımda çok fazla kilo aldım ilk aylardan itibaren bunda kilo verdim.
Kızımda çok felaket kasık ağrıları yaşadım özellikle sağ kasık birden kasığıma bıçak saplanıyordu. Bunda hiç ama hiç kasık ağrısı yaşamadım. Ne tarafta olduğunu bile bilmiyorum.Belimde ara sıra ağrı oluyor. Kızımda tiksinti bulantı hiç olmadı iştahım çok açıktı ekşi çok yedim ekşi aşerdim.
Bunda hafif midem dalgalanıyor iştahsızım tatlıya biraz daha düşkünüm .
Kızımda çok güzelleştim yüzüm parladı can geldi resmen
Bunda kimseye söylemediğim halde herkes hamile olduğumu hissediyor yüzüm çok soluk cansız sivilcelendim .
Kızımda tüylerim azaldı çok az çıkıyordu buda tam tersi çok çabuk çıkıyor .
Kızım da lekelenme yaşamadım bunda yerleşmemiydi bilmiyorum ama hamile olduğumu bilmeden ilişki sonraları değişik bir kanamam oldu sulu pembe bir kanama
İkiside değişik hamilelik bakalım sonuçlar ne olucak

Bnde de kızımda kasık ağrım vardı bunda hiç olmadı , kizlarimda cirkinlestim sanki bunda guzellestim herkeste farklı oluyo demek bn en çok ramzi teorisi e inanırım ama bilen biri yorum yapsaydı

Bnde de kızımda kasık ağrım vardı bunda hiç olmadı , kizlarimda cirkinlestim sanki bunda guzellestim herkeste farklı oluyo demek bn en çok ramzi teorisi e inanırım ama bilen biri yorum yapsaydı
Ramziye göre erkek çok açık ve net belli

Bu şekilde ilk attığım kızımın kesesi

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-09-23-28-59-805_com.miui.gallery.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_2022-09-09-23-28-15-129_com.miui.gallery.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 97
Bu şekilde ilk attığım kızımın kesesi
Bnziyo ama bilen biri olsa net söylerdi bnde anlıyorum ama böyle kese uzun olunca her yeri beyaz olunca insan anlamiyo bnm her iki kızımın keseside belli kiz simdikini anlamıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-23-13-04-30-977_com.miui.gallery.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2022-08-23-13-04-37-177_com.miui.gallery.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 105
Bnziyo ama bilen biri olsa net söylerdi bnde anlıyorum ama böyle kese uzun olunca her yeri beyaz olunca insan anlamiyo bnm her iki kızımın keseside belli kiz simdikini anlamıyorum
Ya ben tiktokta iki tane benim kesenin aynısını gördüm bebeğin duruşları bile aynı ikiside kız yani pek umudum yok kendi kesemden Bide bizim burda hasta bı çocuk var bana kız olcak dedi ben sanırım kendimi 2 kıza alıştırmalıyım Rabbim sizin gönlünüze göre versin inşallah

Ya 2 kızda çok güzel arkadaş oluyolar çok güzel oynuyorlar ama bn hep Rabbimden 2 kız 2 erkek istedim hep rabbim verirsse, ama. 2 den sonrası gelmese bnm 2 kızım var bunun erkek olmasını hayırlısı ile çok istiyorum ama bilmiyorum sizden başka kimse yorum yazmadi evet bebek solda ama plesantada solda mi bilmiyorum

Hayirlisi neyse o olsun canim ben hic anlamiyorum nub falan :)
Bn sizinkinin kız olduğuna inanmıyorum bakın bir resim attım kız bebek ultrasyonun bakın iki çizgi birbirine paralel bnm kiziminda aynıydı ama sizin öyle değil ya bilmiyorum ins bnm dediğim hayırlısı ile cikar

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-13-04-12-56-419_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 150
Insalah canim cok sagol

Seninde iki kizin mi var canim ?

Evet küçük kızım 8 aylıkken gebe kalmışım 13 haftalık
Hayırlısı olsun canım benım bır kızım 6 yasında kucugu 2 yasında 9 aylık sımdı 3 hamıleyım bakalım cok merak edıyorum cınsıyetı ınsalah alah bırde erkek evlat nasıp eder bıze

Hayırlısı olsun canım benım bır kızım 6 yasında kucugu 2 yasında 9 aylık sımdı 3 hamıleyım bakalım cok merak edıyorum cınsıyetı ınsalah alah bırde erkek evlat nasıp eder bıze
Belirtilerinin aynımı kizlarinizla bnm meselaiki kzim 2 aylıkken hissettim herkes erkek dedi kız oldu şimdi 3 aylık gebeyim halen hareket etmedi ama bn kız diyorum gönlüm erkek diyo bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…