- 5 Ekim 2020
- 13.374
- 35.926
- 548
- 36
- Konu Sahibi Matmazel benim
-
Karindan ise erkek vajinal ise kiz
Erkek karındansa değilse kızbu da benim 6+6 hali :)
Bu benım 7 haftalık kesem canım bakabilir mısın6 7 haftalık kesenin resmi varsa ona bakim bide bu büyük 12 13 haftalık resminide yollayın varsa
Tam ortada o yüzden yorum yapamıyorum :) ama yinede söyle birşey dersen erkek gibi karındansaBu benım 7 haftalık kesem canım bakabilir mısın
Evet karından canimTam ortada o yüzden yorum yapamıyorum :) ama yinede söyle birşey dersen erkek gibi karındansa
Bilmiyorum ki benimde yuvarlak usg resimlerde ama doktor bakarken yuvarlak değilEvet karından canimbıde ertesı gun gittiğimde devlet hastanesine kese yuvarlakdı boyle değişiyor mu ya hayret ettim
Bana da bir yorum yapar mısınız6 7 haftalık kesenin resmi varsa ona bakim bide bu büyük 12 13 haftalık resminide yollayın varsa
benim bebeğimde tahminde bulunur musunuz 12 haftalıklenki usgsiNet değil usg erkek olabilir
Karındansa kız vajinalse erkekBana da bir yorum yapar mısınız
Net değil o yüzden malesef yorum yapamadımbenim bebeğimde tahminde bulunur musunuz 12 haftalıklenki usgsi
teşekkürler
Ultrason resimleriniz varmı?? Ordan tahmin edebilirim
bunada bakabilmisiniz 12+4 de çekilenKese %75 nub %85 en iyi nub tahmini onun için 11 12 13 haftalar olmalı
Ultrason resimleriniz varmı?? Ordan tahmin edebilirim
Banada yorum yaparmisinizUltrason resimleriniz varmı?? Ordan tahmin edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?