- Konu Sahibi Matmazel benim
Sağlıklı olsun canım ama tabi bu bi tahmin bilemeyiz genelde tutuyor:)Çok teşekkür ederim canım benim sana da zahmet verdim sağlıkla gelsin bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı olsun canım ama tabi bu bi tahmin bilemeyiz genelde tutuyor:)Çok teşekkür ederim canım benim sana da zahmet verdim sağlıkla gelsin bebişim
7 haftalık varsa daha iyi olur aslındaMerhaba benimkinexe bakarmısınız 9 haftalıkken ki ultrason resmini atıyorum
Aynen öyle canım peki bu dediğin sağına yakın dediğin kız sa ultrason kağıdına göremi sağ oluyor yoksa karnıma göremi kafam karıştıSağlıklı olsun canım ama tabi bu bi tahmin bilemeyiz genelde tutuyor:)
Sadece bu var 6+4 ondada sadece yol sacı gorunuyor bebek gorunmemişti7 haftalık varsa daha iyi olur aslında
Kağıda baktıgında gördüğün şekle göreAynen öyle canım peki bu dediğin sağına yakın dediğin kız sa ultrason kağıdına göremi sağ oluyor yoksa karnıma göremi kafam karıştı
Canım kıza benziyor sanki cinsiyeti öğrenince mutlaka yazın :)Sadece bu var 6+4 ondada sadece yol sacı gorunuyor bebek gorunmemişti
Tm anladım sağol canımKağıda baktıgında gördüğün şekle göre
Atarsanız bakarım
Dosya ekleye basıyorsun ordan gönderebilirsin canımUğraşıyorum ama atamadım
Eki Görüntüle 2726378Uğraşıyorum ama atamadım
Görebiliyormusun cnm?Dosya ekleye basıyorsun ordan gönderebilirsin canım
Evet canım görebiliyorum ben ama anlamıyorum benimkine yorum yapan arkadaş inşallah görür de o size cevap verirGörebiliyormusun cnm?
Yada siz tekrar direk görüntüyü ona atın bildirimler de size mesaj atmıştı onun size yazdığı yazılardan birinin altına cevapla butonuna basıp dosyayı gönderinGörebiliyormusun cnm?
Eğer karındansa kız vajinalsa erkek ultrason
Vajinal ultrasyon tmm cnm tşklerEğer karındansa kız vajinalsa erkek ultrason
Tamamdır teşekkürler mutlaka yazarımCanım kıza benziyor sanki cinsiyeti öğrenince mutlaka yazın :)