- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Matmazel benim
Erkek buna göre karından ise vajinal bakildiysa kızSadece bu var 6+4 ondada sadece yol sacı gorunuyor bebek gorunmemişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek buna göre karından ise vajinal bakildiysa kızSadece bu var 6+4 ondada sadece yol sacı gorunuyor bebek gorunmemişti
Sağol canım her iki ultrason kağıtlarıma baktınızmıBacak arası boş görünüyorum kız olabilir
Evet kız görünüyorSağol canım her iki ultrason kağıtlarıma baktınızmı
Karından bakıldıErkek buna göre karından ise vajinal bakildiysa kız
Sadece kesedende tahmin edebiliyon mu insan çok merak ediyo yaa bana kalsa şimdiden eşya kıyafet alacam bebişime sanki ilk hamileliğim6 7 haftalık kesenin resmi varsa ona bakim bide bu büyük 12 13 haftalık resminide yollayın varsa
Kese %75 nub %85 en iyi nub tahmini onun için 11 12 13 haftalar olmalıSadece kesedende tahmin edebiliyon mu insan çok merak ediyo yaa bana kalsa şimdiden eşya kıyafet alacam bebişime sanki ilk hamileliğim
Nasl sabredecez gunler geçmiyo Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alsamKese %75 nub %85 en iyi nub tahmini onun için 11 12 13 haftalar olmalı
inş banada öyle olurValla banaa 14.haftadayken erkek dendi . Doğuma kadar öyle bildik . Hazırliklar kıyafetler alındı . Doğumda kız doğurdum
Kız mı istiyorsunuz:) bende hep kiz isterdim nasip oldu :)inş banada öyle olur
Kız bebeklere bayılıyorum ama nasip :) bir oğlum var inş bir de kızım olurKız mı istiyorsunuz:) bende hep kiz isterdim nasip oldu :)
Canım kıza benziyor sanki cinsiyeti öğrenince mutlaka yazın :)
Net değil usg erkek olabilirEki Görüntüle 2728955 Banada bakar musun cnm12+4
Peki nerden anladınız erkek olabileceğini genelde Kıza benzettilerde o yüzden soruyorumNet değil usg erkek olabilir
Tam net belli değil usgde bebegin alt kısmı kordon değilse nub teorisine göre erkek olabilir bence tahmin ettimPeki nerden anladınız erkek olabileceğini genelde Kıza benzettilerde o yüzden soruyorum
Hmm anladm cnm teşekkür ederim 13-14 haftalık olunca usg atsan bakar musunuzT
Tam net belli değil usgde bebegin alt kısmı kordon değilse nub teorisine göre erkek olabilir bence tahmin ettim
Canım kıza benziyor sanki cinsiyeti öğrenince mutlaka yazın :)
T
Tam net belli değil usgde bebegin alt kısmı kordon değilse nub teorisine göre erkek olabilir bence tahmin ettim
Karindan ise erkek vajinal ise kizbu da benim 6+6 hali :)