- 14 Kasım 2020
- 48
- 9
- 1
- Konu Sahibi Matmazel benim
-
Aaa gerçekten mi? ayrıntılı ultrasona girdiniz mi pekiValla banaa 14.haftadayken erkek dendi . Doğuma kadar öyle bildik . Hazırliklar kıyafetler alındı . Doğumda kız doğurdum
Canım benim Özel hastanede 14.haftada kız dedi 18.haftamda Devlet hast. kontrole gittiğimde Erkek olduğunu söyledi ve oğluşum oldu 3.5 yasında suan:)))Meraba kızlar, 3.5 aylık hamileyim 14. Haftamda özel de kontrolüm vardı bebişimin cinsiyetine kıza benziyor dedi doktorum net 16. Hafta da belli olacağını söyledi ve bir dahaki kontrol de öğrenebileceğimizi söyledi bu hafta da net olmaz mı siz ce sonradan yanılma payı varmı dır çok merak ediyorum. Benim le aynı durumu yaşayanlar yada bir fikri olanlar lütfen cevap verirseniz çok mutlu olurum
Aaa gerçekten mi? ayrıntılı ultrasona girdiniz mi peki onaValla banaa 14.haftadayken erkek dendi . Doğuma kadar öyle bildik . Hazırliklar kıyafetler alındı . Doğumda kız doğurdum
Maşallah Allah bağışlasın sizeCanım benim Özel hastanede 14.haftada kız dedi 18.haftamda Devlet hast. kontrole gittiğimde Erkek olduğunu söyledi ve oğluşum oldu 3.5 yasında suan:)))
Ultrason resimleriniz varmı?? Ordan tahmin edebilirimAaa gerçekten mi? ayrıntılı ultrasona girdiniz mi peki ona
Maşallah Allah bağışlasın sizeyanılma oluyor demek ki bana kız gibi görünüyor dendi ama ben ilk başından beridir erkek hissediyorum kızı erkeği farketmez Rabbimden gelen herşeye baş göz üstün de yer var...bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da hislerim hep gerçek çıkar ondan ikilemdeyim neye göre hazırlık yapsam
Evet varUltrason resimleriniz varmı?? Ordan tahmin edebilirim
Bnm arkadasmada size denilenler dendi ama dogriydu sanmiyorum kiz dedilerse yuksek ihtimal kizdirAaa gerçekten mi? ayrıntılı ultrasona girdiniz mi peki
Ultrason resimleriniz varmı?? Ordan tahmin edebiliri
Teşekkürler canım hayırlısı olsun insan merak ediyor işte hazırlıklar falan sağlıklı olsun da.Bnm arkadasmada size denilenler dendi ama dogriydu sanmiyorum kiz dedilerse yuksek ihtimal kizdir
Yengemede 17.haftada kız dedi doktoru 20.haftasında ayrıntılısı vardı erkek dendi Bakalım yine gidicek belli olmuyor yaniBnm arkadasmada size denilenler dendi ama dogriydu sanmiyorum kiz dedilerse yuksek ihtimal kizdir
Genelde kıza yada erkeğe benziyor dediklerinde sonrasında da oyle devam ediyor benim ilkinde ikili testte 12.haftada erken gibi demişti doktor oglum oldu 2. De yine ikili testte kız gibi dedi doktor kızım oldu nadiren yanılıyorlar bu arada tebrik ederim Allah kucağıniza almayı nasip etsinMeraba kızlar, 3.5 aylık hamileyim 14. Haftamda özel de kontrolüm vardı bebişimin cinsiyetine kıza benziyor dedi doktorum net 16. Hafta da belli olacağını söyledi ve bir dahaki kontrol de öğrenebileceğimizi söyledi bu hafta da net olmaz mı siz ce sonradan yanılma payı varmı dır çok merak ediyorum. Benim le aynı durumu yaşayanlar yada bir fikri olanlar lütfen cevap verirseniz çok mutlu olurum
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimGenelde kıza yada erkeğe benziyor dediklerinde sonrasında da oyle devam ediyor benim ilkinde ikili testte 12.haftada erken gibi demişti doktor oglum oldu 2. De yine ikili testte kız gibi dedi doktor kızım oldu nadiren yanılıyorlar bu arada tebrik ederim Allah kucağıniza almayı nasip etsin
6 7 haftalık kesenin resmi varsa ona bakim bide bu büyük 12 13 haftalık resminide yollayın varsa
6 7 haftalık kesenin resmi varsa ona bakim bide bu büyük 12 13 haftalık resminide yollayın varsa
Çok teşekkür ederim canım benim sana da zahmet verdim sağlıkla gelsin bebişimCanım buna göre bebek kesenin sağına yakın yani kız
Merhaba benimkinexe bakarmısınız 9 haftalıkken ki ultrason resmini atıyorum6 7 haftalık kesenin resmi varsa ona bakim bide bu büyük 12 13 haftalık resminide yollayın varsa
Peki bu verdiğin cevap kesin mi acaba ayy hamile olmak ayrı bir merakCanım buna göre bebek kesenin sağına yakın yani kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?