- 7 Ekim 2020
- 213
- 48
- 13
- 30
- Konu Sahibi BERISMERVOS
-
Ben doktora göre geridenim ama bende anlamıyorum hiçbir şey perşembe kontrolüm var sorucam ben normalde 11 olmam gerekiyor bugün tam 10
Aynen sen cin takvimine baktın mıTıpkı bnm gbi sende geç dölenme olmuş demek
Tutmadı bendeAynen sen cin takvimine baktın mı
Bnde erkek diyoTutmadı bende
Bn seninkini merak ettim söylediğim teori sende tutacak mıBnde erkek diyo
Tutmasın lütfenBn seninkini merak ettim söylediğim teori sende tutacak mı
Bu ilk mi yadaKız istiyorum bn
İlkBu ilk mi yada
Kız ilk kız erkek bişi olmaz daha olur cocukların hayırlısıyla kızda erkekte
Canım ben tek düşünüyorum Allah isteyene versinKız ilk kız erkek bişi olmaz daha olur cocukların hayırlısıyla kızda erkekte
% 100 erkek :) 2.foto bacak arası usg ve organları net olarak belli, oglumun da usg'de bu sekilde gorunuyordu. Sağlıkla gelsin.Kızlar cinsiyetizi doktor tahmin etti hemde yüzde 90 olarak sizce nedir
Eki Görüntüle 2759773 Eki Görüntüle 2759774 Eki Görüntüle 2759775
Saol balım% 100 erkek :) 2.foto bacak arası usg ve organları net olarak belli, oglumun da usg'de bu sekilde gorunuyordu. Sağlıkla gelsin.
Hayırlısı cnmCanım ben tek düşünüyorum Allah isteyene versin
Tesekkurler amin hepimizinkileri insallahSaol balımAllah paşanı analı babalı buyutsun sağlıkla
7 haftalık ultrason resmine yorum yapan varmı aranizda ben yeni katildimPaylaş sende ultrasonu hemen soyleyelim:)
Daha çok küçük canım ultrasonda bile görünmüyor en az 3 hafta daha beklemelisin:) erkek olabilir gibi ama sen iki üç hafta sonra yeniden paylaş :) saglikli gebeligin olsun insallahDaha çok küçük ama tahminde bulunabilecek biri varmi
Çok teşekkür ederim genelde tahminleriniz tutarmi bu aradaDaha çok küçük canım ultrasonda bile görünmüyor en az 3 hafta daha beklemelisin:) erkek olabilir gibi ama sen iki üç hafta sonra yeniden paylaş :) saglikli gebeligin olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?