- Konu Sahibi BERISMERVOS
Bakayım bari ihihihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakayım bari ihihihi
Değişmez canım:) hayırlı olsun ❤❤❤❤Erkek canm ama değişir mi aceba
Ewet gerçekten tahminlerin hep tutuyor mu yoksa
Bn kaybettim
İkili taramada bthcg kaç çıktıErkek canm ama değişir mi aceba
Ewet gerçekten tahminlerin hep tutuyor mu yoksa
İnşallah cnm saol bu aradaDeğişmez canım:) hayırlı olsun ❤❤❤❤
Senin daha cinsiyeti belli olmaz canım :) biraz daha beklemeli, üzgünümİkili taramada bthcg kaç çıktı
İkili yapmadm cnm cocugum naslsa kabulumİkili taramada bthcg kaç çıktı
Aşk olsun teyzesiSenin daha cinsiyeti belli olmaz canım :) biraz daha beklemeli, üzgünüm
9 haftalıktı canım orda sen bugün kaç haftalık oldunİkili yapmadm cnm cocugum naslsa kabulum
Napim daha cinsel bölge gelişmemiş tam:) ama 2 haftaya belli olur :)Aşk olsun teyzesi
Bence kesin erkek9 haftalıktı canım orda sen bugün kaç haftalık oldun
Tamam sağol canımNapim daha cinsel bölge gelişmemiş tam:) ama 2 haftaya belli olur :)
Normalde 14 ama bi hafta gerideyim 13 üm9 haftalıktı canım orda sen bugün kaç haftalık oldun
Niye kızBence kesin erkek
Elif bna da bak
Erkek bebeklerin eleri ve ayakları erken olusur ve seninkide olusmuş kızlarınki geç olusurNiye kız
Saol cnmin içiKızlar size sağlıklı bir gebelik süreci sonrasında kolay bir doğum ve sağlıklı huzurlu bir yasam dilerim evlatlarinizla.
Ben doktora göre geridenim ama bende anlamıyorum hiçbir şey perşembe kontrolüm var sorucam ben normalde 11 olmam gerekiyor bugün tam 10Erkek bebeklerin eleri ve ayakları erken olusur ve seninkide olusmuş kızlarınki geç olusur