- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
- Konu Sahibi BERISMERVOS
Ay bana inanma bosver:)Çok teşekkür ederim genelde tahminleriniz tutarmi bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bana inanma bosver:)Çok teşekkür ederim genelde tahminleriniz tutarmi bu arada
Bide neye göre tahmin yapıyorsunuz sormamda sakınca yoksaDaha çok küçük canım ultrasonda bile görünmüyor en az 3 hafta daha beklemelisin:) erkek olabilir gibi ama sen iki üç hafta sonra yeniden paylaş :) saglikli gebeligin olsun insallah
Kesenin solunda ise erkek sağında ise kızmış. Bende burdan öğrendim. Kadınlar öyle diyor:)Bide neye göre tahmin yapıyorsunuz sormamda sakınca yoksa
Buradaki hanımların nub teorisine göre kız gibiEki Görüntüle 2764421 Eki Görüntüle 2764422 Eki Görüntüle 2764423 Tahminde bulunur musunuz arkadaşlar
Bence erkek benim de öyleydi
Bende size bir sorunsorsam mümkünmüdür acabaKesin erkek ben çok iyi anlarım bu işten
Neymiş:)Bende size bir sorunsorsam mümkünmüdür acaba
Adetimin üstünden 7 gün geçti halen kadık ve karın ağrım bar dün akşamda mide ve karın ağrısı oldu bugünde süt beyazı akıntı geldi henüz test yapmadım sanki olacakmışım gibime geliyor sizce ne yapmalıyım teşekkür ederim cvp içinNeymiş:)
Canım gebelik testi yaptırdın mi hiç? Bu kadar gecikti ise kesin çıkar. Eğer gebe değilsen kahve çay sigara alkolden uzak durmani kendini sıcak tutmani ve sakin günler gecirmeni tavsiye ederim:) ne diyeyim. Eğer 10 gün gecikme yaşarsan da bi kadın dogumcuya gitmelisin. 10 güne kadar sarkmalar normal kabul ediliyor çünkü.Adetimin üstünden 7 gün geçti halen kadık ve karın ağrım bar dün akşamda mide ve karın ağrısı oldu bugünde süt beyazı akıntı geldi henüz test yapmadım sanki olacakmışım gibime geliyor sizce ne yapmalıyım teşekkür ederim cvp için
Alkol sigara kullanıyorum fakat idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana dr acaba ondan mı dedi adet olmadan birgün öncede tahlil verdim ama yarın test alıp yapcamCanım gebelik testi yaptırdın mi hiç? Bu kadar gecikti ise kesin çıkar. Eğer gebe değilsen kahve çay sigara alkolden uzak durmani kendini sıcak tutmani ve sakin günler gecirmeni tavsiye ederim:) ne diyeyim. Eğer 10 gün gecikme yaşarsan da bi kadın dogumcuya gitmelisin. 10 güne kadar sarkmalar normal kabul ediliyor çünkü.
Çok teşekkür ederim canım saolCanım gebelik testi yaptırdın mi hiç? Bu kadar gecikti ise kesin çıkar. Eğer gebe değilsen kahve çay sigara alkolden uzak durmani kendini sıcak tutmani ve sakin günler gecirmeni tavsiye ederim:) ne diyeyim. Eğer 10 gün gecikme yaşarsan da bi kadın dogumcuya gitmelisin. 10 güne kadar sarkmalar normal kabul ediliyor çünkü.
erkek gibi ama tabi benim ilk içine doğanHanımlar sizce benim kuzumun cinsiyeti ne fikirlerinizi alabilir miyim lütfen??