Cinsiyet Tahmininden Anlayanlarrr 🥰

Merhabalar, lütfen anlayan biri bana da fikir verebilir mi ? Salı günü perinatolog büyük ihtimalle erkek dedi, çarşamba devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanı kız dedi. Genelde sırtı dönük duruyordu, çarşamba günü ultrasonundan iki fotoğraf atacağım şimdi, anlayan lütfen yardım etsin :) Şimdiden teşekkürler.
NOT: Elbette benim için ikisi de çok kıymetli, yani merakım yanlış anlaşılmasın. Bütün Çin takvimi, kocakarı testleri filan hepsinde erkek çıkıyor ama son ultrasonda kız denildiği için biraz merakım kabardı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-07-12 at 16.16.06.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 153
  • WhatsApp Image 2023-07-12 at 16.16.05.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 172
6 haftalık 12 haftalık yok mu canım

Çok teşekkür ederim ilginize :) Hayırlısıyla bakalım, ben hep erkek hissediyordum ama bu 3 gündür filan kız gibi geliyor :}
Rica ederim canım ne demek biz sadece tahminde bulunuyoruz. Anne ne hissederse genelde o olur diyorlar belki sen dogruyu hissediyorsundur canım saglıkla gelsin inşallah

Bacak arası resimlerde kimisinfe var çıkıntı kimisinde yok galiba senin bebiş süprizleri seviyor saglıklı olsunda inşallah canım cinsiyetini ögrenince haber edersen sevinirim
Ederim tabii. Vallaha benim bebek gerçekten de sürprizleri seviyor. Annesi ve babası gibi şakacı. Ailemizi güldürecek. Doktor kız deyip doğunca erkek gelirse hiç şaşırmam yani.

Ayy bana da tahminde bulunur musunuz? Bu plesenta işini hiç anlamadım 5+6 burada, pazartesi yeniden gitcem henüz 7 haftalık oldu melegim can

Eklentiler

• 429FB5EE-4C9F-4700-9D2C-61EDF4A3984E.jpeg
    123,2 KB · Görüntüleme: 109
Ayy bana da tahminde bulunur musunuz? Bu plesenta işini hiç anlamadım 5+6 burada, pazartesi yeniden gitcem henüz 7 haftalık oldu melegim can
Vajinal mi bu canım vajinal ise kıza benziyor ama daha çok minnak belli belirsiz haftaya gittiginde atarsan daha iyi olur saglıkla ilerlesin inşallah

Vajinal mi bu canım vajinal ise kıza benziyor ama daha çok minnak belli belirsiz haftaya gittiginde atarsan daha iyi olur saglıkla ilerlesin inşallah
Vajinal canım ilk ultrasonum gönlümden geçen kız ya ilk günden beri ama sağlıklı olsun da bakalım pazartesi atıyım yeniden

Vajinal canım ilk ultrasonum gönlümden geçen kız ya ilk günden beri ama sağlıklı olsun da bakalım pazartesi atıyım yeniden
Allah gönlünden geçeni nasip etsin canım saglıkla inşallah benimde kızım var çok minnoş oluyorlar çok tatlılar nerde görsem severim kız bebişleri

Allah gönlünden geçeni nasip etsin canım saglıkla inşallah benimde kızım var çok minnoş oluyorlar çok tatlılar nerde görsem severim kız bebişleri
Kesinlikle her annenin bir kızı olmalı canına can yoluna yoldaş yanına arkadaş herkes erkek hissediyorum diyo ama ben kız hissediyorum bakalım inşallah

14 haftalik 100%erkek dediler ,16 haftaliksa kiz kafam karişi hangisi Sizce ?Anlayanlar tahminde bulunun rica ediyorum

Eklentiler

• 20230703_115519.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 96
  • 20230703_115503.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…