- 13 Haziran 2023
- 21
- 11
- 38
-
- Konu Sahibi gencbirhanim
6 haftalık 12 haftalık yok mu canımMerhabalar, lütfen anlayan biri bana da fikir verebilir mi ? Salı günü perinatolog büyük ihtimalle erkek dedi, çarşamba devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanı kız dedi. Genelde sırtı dönük duruyordu, çarşamba günü ultrasonundan iki fotoğraf atacağım şimdi, anlayan lütfen yardım etsin :) Şimdiden teşekkürler.
NOT: Elbette benim için ikisi de çok kıymetli, yani merakım yanlış anlaşılmasın. Bütün Çin takvimi, kocakarı testleri filan hepsinde erkek çıkıyor ama son ultrasonda kız denildiği için biraz merakım kabardı
8 hafta 5 günlük var :) İlk ultrasonumuz6 haftalık 12 haftalık yok mu canım
Buna göre kız canım plesentası sagda bebek solunda oldumu kız oluyor genelde8 hafta 5 günlük var :) İlk ultrasonumuz
Çok teşekkür ederim ilginize :) Hayırlısıyla bakalım, ben hep erkek hissediyordum ama bu 3 gündür filan kız gibi geliyor :}Buna göre kız canım plesentası sagda bebek solunda oldumu kız oluyor genelde
Rica ederim canım ne demek biz sadece tahminde bulunuyoruz. Anne ne hissederse genelde o olur diyorlar belki sen dogruyu hissediyorsundur canım saglıkla gelsin inşallahÇok teşekkür ederim ilginize :) Hayırlısıyla bakalım, ben hep erkek hissediyordum ama bu 3 gündür filan kız gibi geliyor :}
Ederim tabii. Vallaha benim bebek gerçekten de sürprizleri seviyor. Annesi ve babası gibi şakacıBacak arası resimlerde kimisinfe var çıkıntı kimisinde yok galiba senin bebiş süprizleri seviyorsaglıklı olsunda inşallah canım cinsiyetini ögrenince haber edersen sevinirim
Bu bebek erkek bebege benziyor canım ilk hafta resmi var mı
Canım daha önce gittigin haftalar yok mu burda baya büyümüş belli degil ama kız gibi duruyorEki Görüntüle 3273042 bizim cinsiyet sence nedir abla doktor anlamadı
Canım daha önce gittigin haftalar yok mu burda baya büyümüş belli degil ama kız gibi duruyor
Yanlış tahminde bulunmak istemiyorum canım ama kız olabilir emin olamadımEki Görüntüle 3273046 bu var bir önceki
Vajinal mi bu canım vajinal ise kıza benziyor ama daha çok minnak belli belirsiz haftaya gittiginde atarsan daha iyi olur saglıkla ilerlesin inşallahAyy bana da tahminde bulunur musunuz? Bu plesenta işini hiç anlamadım5+6 burada, pazartesi yeniden gitcem henüz 7 haftalık oldu melegim can
Vajinal canım ilk ultrasonumVajinal mi bu canım vajinal ise kıza benziyor ama daha çok minnak belli belirsiz haftaya gittiginde atarsan daha iyi olur saglıkla ilerlesin inşallah
Allah gönlünden geçeni nasip etsin canım saglıkla inşallah benimde kızım var çok minnoş oluyorlar çok tatlılar nerde görsem severim kız bebişleriVajinal canım ilk ultrasonumgönlümden geçen kız ya ilk günden beri ama sağlıklı olsun da bakalım pazartesi atıyım yeniden
Kesinlikle her annenin bir kızı olmalı canına can yoluna yoldaş yanına arkadaşAllah gönlünden geçeni nasip etsin canım saglıkla inşallah benimde kızım var çok minnoş oluyorlar çok tatlılar nerde görsem severim kız bebişleri
Bence kiz erkek bebek daha kemikli oluyor.Merhaba 12+6 da doktora gittim bugün fakat ayağıyla kapatmış cinsiyetini, doktor henüz erken dedi ama çevremde 12-13 Haftada erkek bebek cinsiyetini öğrenen var görsele göre sizce cinsiyeti neSabredemiyorum Eki Görüntüle 3270640