- 18 Ekim 2022
- 44
- 19
-
- Konu Sahibi gencbirhanim
Merhaba 12+6 da doktora gittim bugün fakat ayağıyla kapatmış cinsiyetini, doktor henüz erken dedi ama çevremde 12-13 Haftada erkek bebek cinsiyetini öğrenen var görsele göre sizce cinsiyeti neSabredemiyorum Eki Görüntüle 3270640
Çok degişik bi ultrason resmi ama çok sevdşm bebek çok belirgin. Büyük ihtimal kız olabilir canım
Teşekkür ederiz ablaaÇok degişik bi ultrason resmi ama çok sevdşm bebek çok belirgin. Büyük ihtimal kız olabilir canım
Çok degişik bi ultrason resmi ama çok sevdşm bebek çok belirgin. Büyük ihtimal kız olabilir canım
Bu bebek erkek bebege benziyor canım ilk hafta resmi var mıMerhaba bana da bir tahminde bulunur musunuz rica etsem 12+5 ultrasonu
Erkek beneklerde de çok bulantı oluyor canım başla ultrason resmi var mı canım bu ultrason çok degişik yanılma olabilirvalla bende aşırı kusma zor bir 3 ay geçirdiğim için kız gibi hissediyorum
Teşekkür ederim malesef şuan yanımda yok :)Bu bebek erkek bebege benziyor canım ilk hafta resmi var mı
30 Mayıs olan ilk ultrason karından,diğer ikisi de 9. HaftaErkek beneklerde de çok bulantı oluyor canım başla ultrason resmi var mı canım bu ultrason çok degişik yanılma olabilir
Alakasi yok, 2 oglumu 0 bulantiyla dogurdumErkek beneklerde de çok bulantı oluyor canım başla ultrason resmi var mı canım bu ultrason çok degişik yanılma olabilir
Nasıl tahminde bulundunuz erkek bebek olarakBu bebek erkek bebege benziyor canım ilk hafta resmi var mı
Kese fasulye gibi görünüyorsa kız yuvarlaksa erkek derlerNasıl tahminde bulundunuz erkek bebek olarak
6 haftalık ultrasona göre kız canım30 Mayıs olan ilk ultrason karından,diğer ikisi de 9. Hafta
12 hafta olan 3 tane var elimde ne olarak değişik yanikol ve bacakları kıvırıp durmuş doktor da sanki duruş için bir şey dedi gibi ama hatırlayamadım görünüyor hepsi güzel gibi bir şey dedi
Nub teorisine göre canımNasıl tahminde bulundunuz erkek bebek olarak
Ben göremedim tam da teşekkür ederim:)Nub teorisine göre canım
Hepsi karından çekildi. Pazartesi günü öğreneceğim var mı bir tahmininizÇok degişik bi ultrason resmi ama çok sevdşm bebek çok belirgin. Büyük ihtimal kız olabilir canım
Erkek bebek büyük ihtimal saglıkla gelsin inşallahHepsi karından çekildi. Pazartesi günü öğreneceğim var mı bir tahmininiz
Erkekte dediler, kızda dediler. Bende Erkek hissediyorum ama tek temennim sağlıkla gelsin inşallah. Birkaç tane daha bırakayım. Eli gözüken olan iskelet gibi olan kafası yani 16 haftalıktı ince uzun gözüken 14 haftalıktı bacak arası olanlarda 16 haftalık ama bacakları kapalı dedi doktorum tam emin değilim dedi. 14 haftalıkken doktor bacak arasında hiçbir şey görmediği için direk kız dedi ama demedi yani bu 3 çizgi vs diye. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahErkek bebek büyük ihtimal saglıkla gelsin inşallah
Bacak arası resimlerde kimisinfe var çıkıntı kimisinde yok galiba senin bebiş süprizleri seviyorErkekte dediler, kızda dediler. Bende Erkek hissediyorum ama tek temennim sağlıkla gelsin inşallah. Birkaç tane daha bırakayım. Eli gözüken olan iskelet gibi olan kafası yani 16 haftalıktı ince uzun gözüken 14 haftalıktı bacak arası olanlarda 16 haftalık ama bacakları kapalı dedi doktorum tam emin değilim dedi. 14 haftalıkken doktor bacak arasında hiçbir şey görmediği için direk kız dedi ama demedi yani bu 3 çizgi vs diye. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah