Merhaba tahminde bulunurmusunMaalesef üreme organını göremedim
Ueni fotoğrafı var bu gün gittik hiç hareket etmedi böbrek için ultrasona gittik o doktor erkek5. Bebek benim görüşüm dediNubunu kapatmis kafa yapisi yuvarlak kiz olbilir genelde koseli olunca erkek oluyo
Bence erkek bariz belli.Eki Görüntüle 3178479 bize de erkek dedi 16, haftadayız sizce yanılma payı olabilir mi ikinci fotoğraftaki organı mı acaba
Ueni fotoğrafı var bu gün gittik hiç hareket etmedi böbrek için ultrasona gittik o doktor erkek5. Bebek benim görüşüm dedi
Benim 7 haftalık bakabilirmisiniz acaba rica etsenÇok tutarlı diyemem ama ben hamileyken arkadaşlarla hep dikkat etmiştik kız bebeğin başı sağda erkek bebeğin başı solda oluyodu ultrason fotosunda varsayım yani7-8 haftalık fotosu varsa daha net söyleyebilirim ama
Cnm fotoyu goremedimBenim 7 haftalık bakabilirmisiniz acaba rica etsen
Attim cnmCnm fotoyu goremedim
Kaç hAttim cnm
Haftaliksiniz
7 haftalık
Gülüm erkek diyebilirim hayirli olsun7 haftalık
Sağol cnm hayirlisi bakalimGülüm erkek diyebilirim hayirli olsun
Ben 7 haftalik goruntu atsam bakabilirmisiniz acaba rica etsemÇok tutarlı diyemem ama ben hamileyken arkadaşlarla hep dikkat etmiştik kız bebeğin başı sağda erkek bebeğin başı solda oluyodu ultrason fotosunda varsayım yani7-8 haftalık fotosu varsa daha net söyleyebilirim ama
Çok tutarlı diyemem ama ben hamileyken arkadaşlarla hep dikkat etmiştik kız bebeğin başı sağda erkek bebeğin başı solda oluyodu ultrason fotosunda varsayım yani7-8 haftalık fotosu varsa daha net söyleyebilirim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?