Merhaba tahminde bulunurmusunMaalesef üreme organını göremedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
CİNSİYET TAHMİNİİİİİ
- Konu Sahibi dniiiss
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #cinsiyet tahmini #cinsiyettahmini cinsiyet tahmin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ueni fotoğrafı var bu gün gittik hiç hareket etmedi böbrek için ultrasona gittik o doktor erkek5. Bebek benim görüşüm dediNubunu kapatmis kafa yapisi yuvarlak kiz olbilir genelde koseli olunca erkek oluyo
Bence erkek bariz belli.Eki Görüntüle 3178479 bize de erkek dedi 16, haftadayız sizce yanılma payı olabilir mi ikinci fotoğraftaki organı mı acaba
Ueni fotoğrafı var bu gün gittik hiç hareket etmedi böbrek için ultrasona gittik o doktor erkek5. Bebek benim görüşüm dedi
Eklentiler
Benim 7 haftalık bakabilirmisiniz acaba rica etsenÇok tutarlı diyemem ama ben hamileyken arkadaşlarla hep dikkat etmiştik kız bebeğin başı sağda erkek bebeğin başı solda oluyodu ultrason fotosunda varsayım yani7-8 haftalık fotosu varsa daha net söyleyebilirim ama
- 26 Ekim 2022
- 240
- 69
- 18
- 34
Cnm fotoyu goremedimBenim 7 haftalık bakabilirmisiniz acaba rica etsen
Attim cnmCnm fotoyu goremedim
- 26 Ekim 2022
- 240
- 69
- 18
- 34
Kaç hAttim cnm
- 26 Ekim 2022
- 240
- 69
- 18
- 34
Haftaliksiniz
7 haftalık
- 26 Ekim 2022
- 240
- 69
- 18
- 34
Gülüm erkek diyebilirim hayirli olsun7 haftalık
Sağol cnm hayirlisi bakalimGülüm erkek diyebilirim hayirli olsun
Ben 7 haftalik goruntu atsam bakabilirmisiniz acaba rica etsemÇok tutarlı diyemem ama ben hamileyken arkadaşlarla hep dikkat etmiştik kız bebeğin başı sağda erkek bebeğin başı solda oluyodu ultrason fotosunda varsayım yani7-8 haftalık fotosu varsa daha net söyleyebilirim ama
Çok tutarlı diyemem ama ben hamileyken arkadaşlarla hep dikkat etmiştik kız bebeğin başı sağda erkek bebeğin başı solda oluyodu ultrason fotosunda varsayım yani7-8 haftalık fotosu varsa daha net söyleyebilirim ama