- 28 Kasım 2022
- 20
- 6
- 1
- 29
Merhaba banada bakabilir misiniz 9 haftalık karından ultroson teşekkür ederimKız bebeğe benziyor içime kız doğdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba banada bakabilir misiniz 9 haftalık karından ultroson teşekkür ederimKız bebeğe benziyor içime kız doğdu
Canım sanki kız gibiMerhaba banada bakabilir misiniz 9 haftalık karından ultroson teşekkür ederim
Benimkine de bakar misinizÇok tutarlı diyemem ama ben hamileyken arkadaşlarla hep dikkat etmiştik kız bebeğin başı sağda erkek bebeğin başı solda oluyodu ultrason fotosunda varsayım yani7-8 haftalık fotosu varsa daha net söyleyebilirim ama
Benimkine de bakar misiniz
Nub teorisine göre bakıyorum 11 12 haftalık olmalı ve üreme organının şekli görünmeliMerhaba tahminde bulunurmusun
İçinden geçeni söyler misin sadece çok merak ediyorumNub teorisine göre bakıyorum 11 12 haftalık olmalı ve üreme organının şekli görünmeli
Vallahi attığınız görüntüden hiç bişey anlamıyorum şuanlık ne desem boş olurİçinden geçeni söyler misin sadece çok merak ediyorum
Kıza benzettim ama hayırlısı olsun İnşaAllahMerhaba banada bakabilir misiniz 9 haftalık karından ultroson teşekkür ederim
Nerden anladınız
Görüntüsünumu benzettinizGörüntü dünden