- 28 Kasım 2022
- 20
- 6
- 1
- 30
Merhaba banada bakabilir misiniz 9 haftalık karından ultrosonKız bebeğe benziyor içime kız doğdu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba banada bakabilir misiniz 9 haftalık karından ultrosonKız bebeğe benziyor içime kız doğdu
Canım sanki kız gibiMerhaba banada bakabilir misiniz 9 haftalık karından ultrosonteşekkür ederim
![]()
Benimkine de bakar misinizÇok tutarlı diyemem ama ben hamileyken arkadaşlarla hep dikkat etmiştik kız bebeğin başı sağda erkek bebeğin başı solda oluyodu ultrason fotosunda varsayım yani7-8 haftalık fotosu varsa daha net söyleyebilirim ama
Benimkine de bakar misiniz
Nub teorisine göre bakıyorum 11 12 haftalık olmalı ve üreme organının şekli görünmeliMerhaba tahminde bulunurmusun![]()
İçinden geçeni söyler misin sadece çok merak ediyorumNub teorisine göre bakıyorum 11 12 haftalık olmalı ve üreme organının şekli görünmeli
Vallahi attığınız görüntüden hiç bişey anlamıyorum şuanlık ne desem boş olurİçinden geçeni söyler misin sadece çok merak ediyorum
Kıza benzettim ama hayırlısı olsun İnşaAllahMerhaba banada bakabilir misiniz 9 haftalık karından ultrosonteşekkür ederim
![]()
Nerden anladınız
Görüntüsünumu benzettinizGörüntü dünden