Attığınız görüntülerde ben asla pipiye benzer bişey göremedim, doktorun baktığı açı tabikide daha iyi onlar canlı canlı bakıyor. Bi 2 hafta daha bekleyin bakalım, gitmeden önce kontrole de biraz yürüyüş yapın su için bol bol görünür belkiİkili testte 3. De ense ölçümü zor aldılar hareketli pozisyon vermedi 13. Haftada bir doktora gittim göstermedi sabahsi başka bir doktor bacak arasını gösterdi erkek büyük ihtimalle dedi dün 13 haftadaki ilk doktora gittim bacak arasından kordon geciyor cinsiyet görünmüyor cinsiyeti örtmüş tahminde bulunamam dedi bende bu defa acaba diğer doktorun gördüğü kordon muydu kordonu pipi mi zannetti diyorum çünkü bir tek o tahminde bulundu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
CİNSİYET TAHMİNİİİİİ
- Konu Sahibi dniiiss
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #cinsiyet tahmini #cinsiyettahmini cinsiyet tahmin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah çok teşekkür ederimAttığınız görüntülerde ben asla pipiye benzer bişey göremedim, doktorun baktığı açı tabikide daha iyi onlar canlı canlı bakıyor. Bi 2 hafta daha bekleyin bakalım, gitmeden önce kontrole de biraz yürüyüş yapın su için bol bol görünür belki
ErkekMerhaba cinsiyet tahmini alabilir miyim Eki Görüntüle 3171876
KızBizede bakabilir misiniz 13 haftada burada..
ErkekBende çok merak ediyorum.bana da tahminde bulunabilir misiniz rica etsem 14 haftalik
KızBurda 13 haftalık burda da görünmüyor mu Dr da aradan kordon geciyor dedi
Nasıl anladınız yaa
Çok tutarlı diyemem ama ben hamileyken arkadaşlarla hep dikkat etmiştik kız bebeğin başı sağda erkek bebeğin başı solda oluyodu ultrason fotosunda varsayım yani7-8 haftalık fotosu varsa daha net söyleyebilirim amaNasıl anladınız yaa
Burada 9 haftalıkÇok tutarlı diyemem ama ben hamileyken arkadaşlarla hep dikkat etmiştik kız bebeğin başı sağda erkek bebeğin başı solda oluyodu ultrason fotosunda varsayım yani7-8 haftalık fotosu varsa daha net söyleyebilirim ama
Eklentiler
- 16 Aralık 2022
- 16
- 4
- 1
Aaa burda da erkek gibi kesedeki konumu daha önemli bence erkek son kararımBurada 9 haftalık
16.haftada cinsel organ oluşmuş olur büyük ihtimal erkektir zaten erkek bebek cok cabuk belli oluyo doktorlar hemen söylüyoEki Görüntüle 3178479 bize de erkek dedi 16, haftadayız sizce yanılma payı olabilir mi ikinci fotoğraftaki organı mı acaba
- 16 Aralık 2022
- 16
- 4
- 1
16.haftada cinsel organ oluşmuş olur büyük ihtimal erkektir zaten erkek bebek cok cabuk belli oluyo doktorlar hemen söylüyo
Birtane oğlum var ikinciyi kız olmasını dilerdim ama tabiki sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Hayırlısı bakalım cuma günü öğreneceğiz İnşaAllahAaa burda da erkek gibi kesedeki konumu daha önemli bence erkek son kararım
İşallah hayırlısıyla gönlünüzden geçen olsun16.haftada cinsel organ oluşmuş olur büyük ihtimal erkektir zaten erkek bebek cok cabuk belli oluyo doktorlar hemen söylüyo
Karından ultrasonsa KızKızlar tahmin alabilirmiyim 6+5 burda
- 19 Aralık 2022
- 8
- 0
- 1
- 24
Bebeğin üreme organının duruş açısına göre kız veya erkek olduğunun anlaşılması
- 19 Aralık 2022
- 8
- 0
- 1
- 24
Banada bakabilir misinizBebeğin üreme organının duruş açısına göre kız veya erkek olduğunun anlaşılması
Eklentiler
- 22 Eylül 2022
- 386
- 101
- 33
- 30
Nubunu kapatmis kafa yapisi yuvarlak kiz olbilir genelde koseli olunca erkek oluyoBizede bakabilir misiniz 13 haftada burada..