11+6 haftalıkMerhabacinsiyet tahmini alabilir miyim Eki Görüntüle 3171876
Kız gibi duruyor sağlıkla gelsinMerhabacinsiyet tahmini alabilir miyim Eki Görüntüle 3171876
Nuba göre kız duruyorAnlayanlar tahmin yapabilirmi acaba
TeşekkürlerNuba göre kız duruyor
Keseye göre bakamıyorum maalesefKızlar tahmin alabilirmiyim 6+5 burda
Bacagiyla kapatmis anlasilmiyo malesef ama icime erkek dogdu
Bizede bakabilir misiniz 13 haftada burada..Bacagiyla kapatmis anlasilmiyo malesef ama icime erkek dogdu
Nuba göre tahmin nasıl oluyorNuba göre kız duruyor
Bebeğin üreme organının duruş açısına göre kız veya erkek olduğunun anlaşılmasıNuba göre tahmin nasıl oluyor
Bende çok merak ediyorum.bana da tahminde bulunabilir misiniz rica etsem 14 haftalikBebeğin üreme organının duruş açısına göre kız veya erkek olduğunun anlaşılması
Maalesef üreme organını göremedimBende çok merak ediyorum.bana da tahminde bulunabilir misiniz rica etsem 14 haftalik
Burda 13 haftalık burda da görünmüyor mu Dr da aradan kordon geciyor dediMaalesef üreme organını göremedim
Yok vallahi gözükmüyor. İnatçı sizin bebiş galibaBurda 13 haftalık burda da görünmüyor mu Dr da aradan kordon geciyor dedi
İkili testte 3. De ense ölçümü zor aldılar hareketli pozisyon vermedi 13. Haftada bir doktora gittim göstermedi sabahsi başka bir doktor bacak arasını gösterdi erkek büyük ihtimalle dedi dün 13 haftadaki ilk doktora gittim bacak arasından kordon geciyor cinsiyet görünmüyor cinsiyeti örtmüş tahminde bulunamam dedi bende bu defa acaba diğer doktorun gördüğü kordon muydu kordonu pipi mi zannetti diyorum çünkü bir tek o tahminde bulunduYok vallahi gözükmüyor. İnatçı sizin bebiş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?