Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır ama cok meraktayım eşim oğlumuz olcak diyo bense kız hissediyorumcanım seninki belli olmadımı daha :)
bende tatlodan hiç hazetmez hale geldim dondurmayı bile sürmüyorum agzıma acı ve ekşi yer oldum bakalım önümüzdeki hafta yaz buraya bende daha sonrki hafta salı günü gidicem inşallah ögrenirim :)ben önümüzdeki hafta doktora gidicem umarım ögrenirim ama bende erkek hissediyorum normalde tatlı delisiyim tatlıdan vazgectim acı tuzlu yiyorum bol bol bakalım ne olucak
eve inşallah gösterir mende seninkini merak ediyorum belirtilerimiz aynı :)tamam yazarım canım umarım gösterirde bizde rahatlarız:)
hayır ama cok meraktayım eşim oğlumuz olcak diyo bense kız hissediyorumseninki belli degildir heralde neler yiyip içiyorsun ne aşeriyorsun ne hissediyorsun anlatsana
![]()
bende tatlodan hiç hazetmez hale geldim dondurmayı bile sürmüyorum agzıma acı ve ekşi yer oldum bakalım önümüzdeki hafta yaz buraya bende daha sonrki hafta salı günü gidicem inşallah ögrenirim :)![]()
bende ilk gebeligimde erkek hissetmiştim ama düşük yaptım bu kez kız hissediyorum ama işin acıkcası bende erkek olsun istiyorum annesine aşık bir oglum olsun kızlarda babsına düşkün olurya ben kıskanırım yoksaslmlarr bende çok merak ederdim cinsiyetini.. hatta internetten hep araştırırdım bazen kız çıkardı bazen erkekama ben hissediyordum daha rahmime düşer düşmez bu erkek demişdim ve hep rüyamda erkek doğruyordum
tam kesin sonuç alayım diye 16 haftamı doldurup gittim drum bebeğimizin cinsiyeti erkek deyince ben zaten biliyordum demişimm
![]()
![]()
![]()
bende ilk gebeligimde erkek hissetmiştim ama düşük yaptım bu kez kız hissediyorum ama işin acıkcası bende erkek olsun istiyorum annesine aşık bir oglum olsun kızlarda babsına düşkün olurya ben kıskanırım yoksasen neler yedin içitin yazsana neye aşeriyordun cin takvimine baktınmı ne çıkıyordu
![]()
ben gece yatarken tam yarım ekmegin içine maydonaz domates koyup tuzlu bi sekilde yiyorum vaz gecemiyorumvalla bende erkek istiyordum belki ondan içime öyle doğmuşda olabilirr bende senini gibi erkek anneye düşkün olur diye düşünüyorumevet çin takvimine bakmışdım erkek çıkdı orda. bide kan değişimi gibi bişey vardı nette hatırldığım kadarıyla en son kim kan değişimi yaşamışsa bebeğin cinsiyeti o belirliyodu ondada kız çıkıyodu yani
ilk aylarda çok ekşi yedim limon çağla erik herkes kız olacak bu diyordu 3 aydan sonra ekşiden tiksindim bol bol tatlı yedimm tabii sonuçç gebelik şekerim sınırda çıkdı aman kızlarr sakın ben hamileyim diye tatlıyı hamur işini fazla kaçırmayın benden demesii :18::26:
![]()
ben gece yatarken tam yarım ekmegin içine maydonaz domates koyup tuzlu bi sekilde yiyorum vaz gecemiyorumyemeklerimde zaten bol yiyorum aralardada ekmek arası peynir domates birdeeeeee domates soslu makarna vaz gecemiyorum cokda kilo aldım 55 le kilo alıp 61 e coktım 15 . haftaödayım düşün yani :)
benimde cin takviminde erkek cıkıyor ama hayırlısı inşallah
ben henüz talı yiyesim yok 3 ayı bir hafta gecti bakalım sonuc ne olur birdeee popom büyüdü karnımda yukarı dogru cıktı
![]()
tutabilsem kendimi yemiycem ama benim heryerim aynı büyüdü bilemiyorumkiiiii bir hafta var randovuma böle yapmayım diyorum ama merak ediyorum yaniiisen böyle giderse 80de bitirirsin bu işi ekmeği azalt benceebenim arkadaşımada çin takviminde erkek çıkdı onunda erkek bebeği çin takviminin yüzde 80 tutma ihtimali varmiş.benim arkadaşlarım fiziğime bakarak erkek diyolardı çünkü popom hiç büyümedi karnım aldı başını gitti sipsivri halada öyle
arkadan bakan gebeş olduğumu anlamıyo önden bakması gerek
ha birde elinde ultrasyon fotosu varsa burdaki arkadaşlarda güzel tahmin yapıyolar bi bak istersen. http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
tutabilsem kendimi yemiycem ama benim heryerim aynı büyüdü bilemiyorumkiiiii bir hafta var randovuma böle yapmayım diyorum ama merak ediyorum yaniii![]()
inşallah saglıklı sıhatli sakin akıllı uslu iman sahibi bir evlat olsun inşallah hepimizinkihayırlı sağlıklı bebek olsun inşallah canımm. Rabbim gönlüne görede versin inşallahhhh![]()
inşallah saglıklı sıhatli sakin akıllı uslu iman sahibi bir evlat olsun inşallah hepimizinki![]()
ben en çok tatlı ya düştüm ama ekşi de yiyorum.KIZLAR hamileyken bebeginizin cinsiyetini ne hissediyordunuz hissleri dogru cıkan varmı tersi cıkanlarda yazarsa cok sevinirim en cok ne aşerdiniz ne yiyip neiçtiniz hayydiiiiiiiii sohbeteeeee![]()
bende tatlodan hiç hazetmez hale geldim dondurmayı bile sürmüyorum agzıma acı ve ekşi yer oldum bakalım önümüzdeki hafta yaz buraya bende daha sonrki hafta salı günü gidicem inşallah ögrenirim :)![]()