• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinin cinsiyeti içine doğup da doğru çıkan var mı?

Kızlar herkesin mesajını tek tek alıntılayamadim toplu yazıyorum😅 ama tek değilmişim gördüğüm kadarıyla ve çoğunuz da hissedilenin cıktigini yazmışsınız ☺️ bakalım benim sonucum ne olacak... Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın, bebeğini bekleyenler de sağlıkla kucaklarına alsın inşallah 🤲🏻 umarım hepimiz sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçiririz 🙏🏻
Ben hariç herkes erkek hissediyordu ben kiz hissediyordum yogun sekilde :) ama cinsiyet erkek cikti :) bence babalarin hissi daha dogru cikiyor 😀😀😀

Arkadaşlar merhaba. Henüz 6+2'yim. Biliyorum cinsiyeti öğrenmeye daha çok var. Benim icin sağlıklı olması yeterli ama içimden bir ses sürekli kız olduğunu söylüyor. Daha hamile kalmadan önce de rüyama kız çocuğu giriyordu. Benim annemin de 2 gebeliğinde de içine doğan cinsiyet çıkmış. Belki saçma gelenler olabilir aramızda ama ne bileyim 6. hissim de yüksektir benim bu arada yengeç burcuyum 😄 var mı böyle içine doğup da doğru cıkan?
Bi önceki gebeliğimde hissettim. Bunda da erkek mi acaba dedim ama eşim öğrendiği andan itibaren hep kızım geliyor dedi kızımız geliyormuş

Ben de kız istiyordum o zamanlar ama içime doğan erkekti. Rüyamda ikiz kız bebeklere gebe olduğumu görmüştüm hamileliğimi öğrenmeden. Neyse işte cinsiyet kıza benziyor dedi asistan doktor. Emin de olamadım, bir pembiş tulum aldım yine de heyecandan 😄 2-3 hafta sonra uzman bence erkek ya şurada bi şey görüyorum eğer gelişirse bu penis bence dedi 😃 şimdi oğluşum da oğluşum 🥰🥰

Ben de kız istiyordum o zamanlar ama içime doğan erkekti. Rüyamda ikiz kız bebeklere gebe olduğumu görmüştüm hamileliğimi öğrenmeden. Neyse işte cinsiyet kıza benziyor dedi asistan doktor. Emin de olamadım, bir pembiş tulum aldım yine de heyecandan 😄 2-3 hafta sonra uzman bence erkek ya şurada bi şey görüyorum eğer gelişirse bu penis bence dedi 😃 şimdi oğluşum da oğluşum 🥰🥰
Allah bağışlasın ☺️ ikiz kız çocuklarını hamile olarak değil de 4-5 yaş civarı eşimle oyun oynarken gormustüm ben de 😄 ama hiçbir doktor kontrolünde çift bebek gorulmedi bugün de en sonunda tekil gebelik diye not aldı doktor 😄 dün de eşim görmüş rüyasında kız çocuğu artık bilemiyorum ne olacak 😄

Allah bağışlasın ☺️ ikiz kız çocuklarını hamile olarak değil de 4-5 yaş civarı eşimle oyun oynarken gormustüm ben de 😄 ama hiçbir doktor kontrolünde çift bebek gorulmedi bugün de en sonunda tekil gebelik diye not aldı doktor 😄 dün de eşim görmüş rüyasında kız çocuğu artık bilemiyorum ne olacak 😄
İkiz zor. Allah yardımcıları olsun. Yenidoğan döneminde bile ikiz olsa ne zor olurdu diye düşündüm 😂 sağlıkla kavuşun inşallah

Arkadaşlar merhaba. Henüz 6+2'yim. Biliyorum cinsiyeti öğrenmeye daha çok var. Benim icin sağlıklı olması yeterli ama içimden bir ses sürekli kız olduğunu söylüyor. Daha hamile kalmadan önce de rüyama kız çocuğu giriyordu. Benim annemin de 2 gebeliğinde de içine doğan cinsiyet çıkmış. Belki saçma gelenler olabilir aramızda ama ne bileyim 6. hissim de yüksektir benim bu arada yengeç burcuyum 😄 var mı böyle içine doğup da doğru cıkan?
Herkes karnın kıza benziyor yüzün sivilcelendi kesin kız olcak dedi ama ben en başından erkek hissetmiştim erkek oldu😄

Herkes karnın kıza benziyor yüzün sivilcelendi kesin kız olcak dedi ama ben en başından erkek hissetmiştim erkek oldu😄
Ben de sivilcelenme durumu var ya bir de normal sivilce gibi de değil pütür pütür 🫤 sanırım cilt durumunun cinsiyetle çok ilgisi yok ya tamamen hormonal... Ama evet büyükler hep kız bebek annenin güzelliğini alır derler öyle bilirler. Benim annemde mesela bendeyken cildi çok güzelmiş erkek kardesimde tam tersi. Vucüdun hormonları nasıl karşıladıgıyla alakalı sanırım. Her gebelik farklı tabi.

Ben cinsiyeti öğreneceğim gece sabaha yakın rüyamda gördüm erkek çıkıyordu öğrendiğimizde de erkek demişlerdi🥰

bir erkekte burda var :spor:bende erkek hissetmiştim doktor kız dedi bir ay sonra gittik pipi gördü

Ben ilişki oldu bittikten sonra bu ilişkide tuttu dedim hemde erkek bebek oldu dedim (tamamen his hiçbir bilimsel kaynağı yok 😁) ultrasonda doktorun dediği tarihi geriye saydığımızda o ilişkimgününe denk geliyordu sonra da erkek bebek oldu zaten
bunu nasıl hesaplıyoruz aceba cok merak ettim

kac haftada ılk tahmini bulundular

Ben her şeyi pembe aldım, dalga geçtiler umrumda değil pembe giyer erkektw olursa dedim. Kızım olacak. Birde rüya görmüştüm çok öncesinde kulağıma ezan okuyup seninn kızının adı bu diye seslenmişti birisi.
dua okudınuzmu rüya için ben cok karmasık goruyorum keske bende görsemmm

bunu nasıl hesaplıyoruz aceba cok merak ettim
Hesaplamadık doktor o zaman haftasını söylemişti tam hatırlamıyorum kaç demişti ama atıyorum 5+3 ölçtüm dedi geriye gittiğimizde tam o ilişkinin yaşandığı güne denk gelmişti

Benim de içime doğmuştu hatta herkes tersini söylemişti. Rüyalar görülmüştü. Sonuç benim içime doğan çıktı 😅🥰❤️

Back