- Konu Sahibi Pembe minikler
Nubunu göremedim ben ya kusura bakmayın bir şey diyemiyorum o yüzden12 hafta 6 günlük ultrason görüntüsü şuan cinsiyet için yorumluyabılırmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nubunu göremedim ben ya kusura bakmayın bir şey diyemiyorum o yüzden12 hafta 6 günlük ultrason görüntüsü şuan cinsiyet için yorumluyabılırmısınız
Benimkini de yorumlaya bilir misiniz rica etsem 12+4Nubunu göremedim ben ya kusura bakmayın bir şey diyemiyorum o yüzden
Bu görüntü de çok net değil ama erkeğe benzettim ben. Hayırlı olsunBenimkini de yorumlaya bilir misiniz rica etsem 12+4
Teşekkür ederim.Bu görüntü de çok net değil ama erkeğe benzettim ben. Hayırlı olsun
banada yorum yaparmısınızBu görüntü de çok net değil ama erkeğe benzettim ben. Hayırlı olsun
Canım senin cinsiyet ne çıktı , tüm tahmin sayfalarına atmışsın da merak ettimCanım anliyorsan benimkinede bakar mısın rica edersem
Canım senin cinsiyet ne çıktı , tüm tahmin sayfalarına atmışsın da merak ettim![]()
Canım senin cinsiyet ne çıktı , tüm tahmin sayfalarına atmışsın da merak ettim![]()
Seninki kız bence 2. Fotoda 3 çizgi görünüyor oda kız olduğunu gösterirCanım anliyorsan benimkinede bakar mısın rica edersem
Nub teorisine göre kıza benziyorMerhaba rica etsem banada tahminde bulunurmusunuz 12+4
Banada yorum yapabilir misiniz aceba rica edersemNub teorisine göre kıza benziyor
Gönlünce olsun öncelikle yine kız gibi geldi banaBanada yorum yapabilir misiniz aceba rica edersem
Erkek benceKizlar cinsiyet tahmini yaparmisiniz çoklu ultrason geçen haftanın tekli olan dün ki ultrason
erkeğe benzıyor şu görüntü ama yan duruyor bilemedimEki Görüntüle 3545884 benimkine de bakabilir misiniz lütfen 11+4 karından görüntüsü