Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ilk hamileligimde kiz gibi geliyodu erkek oldu.. İkinciye hamileyim simdide erkek gibi geliyo 7 haftalik daha bakalim nasip allah ne verirse yeterki saglikli olsun..
tahmin ettigim gibi rus takvimi tersi cikti ve erkek))) aci ve et hastasi oldugumdan anlamistim zaten kizimda tam tersiydi cunki demekki neymis ye aciyi dogur atliyiiii
tahmin ettigim gibi rus takvimi tersi cikti ve erkek))) aci ve et hastasi oldugumdan anlamistim zaten kizimda tam tersiydi cunki demekki neymis ye aciyi dogur atliyiiii
slm cnm, öncelikle sağlıklı olur inş bebişin. Henüz erken çok ama sormadan edemedim. Bende sürekli iştahım açık, midem bulantım hiç olmadı ve tatlı hiç yiyesim gelmiyo.hep tuzlu ve acı ağırlıklı.Acaba bu erkek belirtisimi ? Genelde tatlı yiyen erkek olur derler ya.
ekşi ve tatlı ile değilde genetiğe bakarak tahmin etmek daha doğru olur, ben kız çok istememe rağmen erkek olacağını tahmin ediyordum, birkere benim istediğimin tersi olur hep ondan birde dediğim gibi eşimin aile tarafına bakınca yani genetiğe erkek olacağını tahmin ettim, öylede oldu, yani benim eşimin ailesinde erkek çocuk çok, sizde ondan yola çıkarak tahminlerde bulunabilirsiniz ekşiden tatlıdan ziyade
kızlar 11 haftalık gebeyim 10.haftamda bacak arasından bakılıp erkek net denildi hatta ok işaretinin ucundaki pipi diye elime fotoğraf verildi ama 11.haftamda bir başka dr kız olabilir dedi sizce bu ultrason a bakarak hangi yorum yapılabilir tecrübe sahibi olanlar