Cinsiyet tahmini

Bebegin hareketlerini erkenden hissedilirse bebek erkek derler ama internetten flnda araştırdım ..yanlış mı biliyorum acaba ?

Bebegin hareketlerini erkenden hissedilirse bebek erkek derler ama internetten flnda araştırdım ..yanlış mı biliyorum acaba ?

EEvet evet bunu ben de duydum. Kalp atisi erken duyulursa da erkek deniyor. Benim bebisimin de erken duyuldu. Erken hissediyorum hareketini ve erkek hissediyorum ilk gunden beri :))) hayirlisi insallah. Haftaya bir ihtimal gorecez inşallah :)))

Canım cinsiyet hiç önemli deil saglıklı olsun yeter inş herşey gönlünce olur

Hergün deli gibi çikolata yiyen ben nefret eder oldum işin tuhafı ben turşu falanda yiyemiyorum. Ama limon benim kahramanım oldu hamilelik suresince :56: Bebeğim ne olacak bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin ama merakta etmiyor değilim açıkcası :) haftaya ikili testimi yaptıracağım yaptıran varmı? nasıl oluyor? acaba o zaman görünür mü cinsiyeti?:49:

bende hep kız hissettim ama erkek çıktı :3:ben hep acııılar acısı ve ekşi ve meyve özellikle ayva yerdim inanılmaz iştahım artmıştı

Benim oğlum var 2,5 yasinda bu sefer ki artık kız olsun istiyorum ilkinde de cok kız istiyordum ve oyle hissediyordum erkek oldu simdi iyiki de olmus diyorum ama Allah ım bu sefer ki ne olur sağlıklı sihhatli bir kız olsun demekten de kendimi geri alamıyorum daha 7.haftadayiz ama meraktan catliyorumm..

Hergün deli gibi çikolata yiyen ben nefret eder oldum işin tuhafı ben turşu falanda yiyemiyorum. Ama limon benim kahramanım oldu hamilelik suresince :56: Bebeğim ne olacak bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin ama merakta etmiyor değilim açıkcası :) haftaya ikili testimi yaptıracağım yaptıran varmı? nasıl oluyor? acaba o zaman görünür mü cinsiyeti?:49:

kan tahlili veririyorsun kan alıyorlar sadece aç karınına tok karnına farketmıyor:)) bende 3 gün önce verdim ikili test için. sonuçlar içinse doktorum haftaya gelmemı söyledı belkı bir ihtimal cinsiyetınıde söyleyebılırm dedi.bende 12 haftadayım.

Kizlar çaydan ve et tavuktan tiksinmeye basladim ilkinde de aynen boyleydim bulantim yok diye sevinirken yeni yeni başlıyor sanirim ya berbat bir his ağızda sürekli acı bir tat offf cok fena:(( sizde de böyle mi?

Kizlar çaydan ve et tavuktan tiksinmeye basladim ilkinde de aynen boyleydim bulantim yok diye sevinirken yeni yeni başlıyor sanirim ya berbat bir his ağızda sürekli acı bir tat offf cok fena:(( sizde de böyle mi?

Malesef sanki hiç geçmeyeckk bitmeyecek gibi:((

kızlar benim daha 6. haftada :D daha belirlenmesine çok var biz eşimle kız delisiyiz kızım olsun diye yanıp tutuşuyorum. Çin takvimine göre kız olacak benim içime de kız olacak gibi doğuyor ama eşim ve çevredekiler erkek olacak diyorlar :D Sağlıklı olsun da ne olursa olsun rabbim ama sağlıklısını nasip etsin.

ben zaten hep ekşi severdim tatlı ile aram yok o yüzden bir değişiklik olmadı. Öyle mide bulantılarım tiksinmelerim de yok erken mi?

Bende ki ilginçlik sucuk tutkusu yemiyorum bebeğe zararlı olur diye ama aklımdan da çıkmıyor heheheeh :D bence pisboğazlık bendeki :D

kızlar benim daha 6. haftada :D daha belirlenmesine çok var biz eşimle kız delisiyiz kızım olsun diye yanıp tutuşuyorum. Çin takvimine göre kız olacak benim içime de kız olacak gibi doğuyor ama eşim ve çevredekiler erkek olacak diyorlar :D Sağlıklı olsun da ne olursa olsun rabbim ama sağlıklısını nasip etsin.

ben zaten hep ekşi severdim tatlı ile aram yok o yüzden bir değişiklik olmadı. Öyle mide bulantılarım tiksinmelerim de yok erken mi?

Bende ki ilginçlik sucuk tutkusu yemiyorum bebeğe zararlı olur diye ama aklımdan da çıkmıyor heheheeh :D bence pisboğazlık bendeki :D
bende hep sucuk ve et istedim oğlum olacak sanırım tam kesin olmasada vee tatlıdan hep nefret ettim. bakiyata ve yeşillige ve limonlu ve tursu gibi seyleri cok sevdim heleki acı delisi oldum. 2 farklı doktor büyük ihtimal erkek diyor darısı sizin basınıza :D:16:

:20::20: rus takvimi tamamen fiyasko ters soyledi hep benimkilerini 3. cocugum geliyor ilk kiz ama erkek demisti ikincisi erkek ama kiz demisti bunada kiz diyor demekki erkek gelicek.:33:

Ekşi tatlı yüzük Rus yorumcu vs ben bunlara inanmıyorum ama karın şekli sivri ve şu kesedeki konum ona inanıyorum ,Rabbim hayırlısını nasip eylesin ülkeye vatana hayırlı evlatlar olsun...

Bende ikinci kizimda bamyadan ve baliktan tiksinmistim bamya hala yiyemem bu gebeligimde tavuk balik isimleri gecerken bile migdem bulaniyo suan yemek fotolarini gorurken migdem bulaniyo cok kotu bisi baligi cok severim ama malesef hamileligimden bu yana agzima surmedim kokusu bile mahvediyo beni. :(

Kizlar cok halsizim midem bulanmaya basladi 5. Haftadan itibaren ama oyle agir gecirmiyorum yani kusmuyorm ama bulaniyorum.tatlidan nefret ettim aciya ete bayiliyorum ayrana eksi meyveleride yiyorum.yogurtlu tuzlu sarmisakli seyler yemek istiyorum.bu hafta kalp atislarinida duydum sukurr 8 haftalik bebisim.ama burda 9 diuo onuda anlamadim.o degil ben cinsiyetini cok merak ediyorum bunlara gore sizce kiz mi erkek mi biraz sacma ama cinsiyetini ogrenenler ilk cocuklarnda falan belki bi tahminde bulunabilirler😊

Ya bende 14 haftalık hamileyim 25 gün önce erkek %80 dedi bugün başka bir doktora gittim %80 kız dedi burdan foto gönderiliyomu tecrübe edinen varmı bu konuda

Back