- 18 Şubat 2022
- 4
- 0
- 36
- 24
6 haftalık benimkinide yorumlar mısınız lütfenKız bence seninki de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 haftalık benimkinide yorumlar mısınız lütfenKız bence seninki de
Biliyorum çok küçük ama benimkinide yorumlar mısınız karından ultrasonKız bence seninki de
Erkek hissettimKızlar 10 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini sizce nedir
Erkekmiş
Hayırlı olsun canımErkekmiş![]()
Bunada bakar mısınızKese yuvarlak kız gibi
Başka foto var mı iki bacak arası gibi bu ama bulanık çıkmış gördüğüm çıkıntıysa erkek ama emin olamadımBunada bakar mısınız
Bunlar var canimBaşka foto var mı iki bacak arası gibi bu ama bulanık çıkmış gördüğüm çıkıntıysa erkek ama emin olamadım
Bunada bakar mısınız 11
KızBunada bakar mısınız 11
Başka foto var mı iki bacak arası gibi bu ama bulanık çıkmış gördüğüm çıkıntıysa erkek ama emin olamadım
Kızlar tahmininiz nedir
Fotolar doktor taarafından hiç güzel çekilmmemişKızlar tahmininiz nedir
Yarın kontrolüm var yeniden atarım bide özelde çekildi yani bu kadar kalitesiz olurmu ya yarın devletinki basıl olucak bakalımFotolar doktor taarafından hiç güzel çekilmmemiş
Ama kalp atış hızı erkeki gösteriyor keseyi tam çözemedim şekli beli olmamış fasulye olursa erkek yuvarlak olursü kız olur genelde
Fotolar doktor taarafından hiç güzel çekilmmemiş
Ama kalp atış hızı erkeki gösteriyor keseyi tam çözemedim şekli beli olmamış fasulye olursa erkek yuvarlak olursü kız olur genelde
Evet özeller gerçekten güzel çekmiyor tamambeklilorimYarın kontrolüm var yeniden atarım bide özelde çekildi yani bu kadar kalitesiz olurmu ya yarın devletinki basıl olucak bakalım
Canım buda kese tam yuvarlak değil gibi erkek hissettim kaç haftalıksın küçük gibi iki hafta geçse sanki daha iyi tahmin yapılıır sendedeEki Görüntüle 3551356 Eki Görüntüle 3551357 benimkinede bakabilir misin canım